V for Vagelis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 χωρίς την φετινή άλλες 2 νομίζω... εδώ λέει η επόμενη θα είναι η τελευταία http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(TV_series)#Season_6_and_end-date
sheik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 6 σαιζον θα ειναι συνολικα ρε παιδια, εδω και σχεδον 3 χρονια το ξερουμε, μη μπερδευεστε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ok my bad sorry 16-17 episodes per season οι 2 τελευταίες έτσι?
milangio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω ότι είναι σημαντικό αυτό που λέει ο πατέρας του Τζακ στον Λοκ ότι εκείνος μόνο θα έπρεπε να γυρίσει τον τροχό, για να σωθούν όλοι, - ίσως επειδή έκανε παπαριά και έλεγε σ' όλους πως είναι ξεχωριστός και προξένησε όλα τα άλλα. Δηλαδή μήπως απλώς θα έπρεπε να φύγει αυτός απ'το νησί αρχικά για να ησυχάσουν όλοι; Πάντως οι παλιοί έχχουν κουράσει λίγο! :devil: Brotha For Ever
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 12 επεισόδια ακόμα η φετινή σεζόν + 17 σεζόν η 6η σεζόν _______________________________ Είμαστε 29 επεισόδια από το συγκλονιστικό φινάλε! (και 15+ μήνες)
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 χωρίς την φετινή άλλες 2 νομίζω... Μην μας ανάβεις φωτιες τετοιες ωρες... χαχααα
soturin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια ας ρωτησω και γω κατι επειδη εχει κολλησει το μυαλο μου και δε θυμαμαι. Πως ηξερε ο Τζιν οτι η Σαρλοτ μιλαει τη γλωσσα του? Είχαν μιλήσει νομίζω στην τελευταία σαιζόμ, παίζει να μην τους είδαν οι άλλοι τότε άλλες 2 seasons έχει νομίζω... ρε... μην τρελαίνεις κόσμο, αντί για 4τη 5τη 24 επεισοδίων αποφασίστηκαν 4τη 5τη 6τη 16 επεισοδίων. Με το μπέρδεμα της απεργίας, παίζουν κάτι 17άρια κτλ, αλλά του χρόνου θα είναι τελευταία, τον μάη του 2010, το lost τελειώνει.- Και για τον Richard το ίδιο ισχύει; Ο ντάνιελ δεν ξέρουμε σίγουρα αλλα λογικά αργότερα θα καταλήξει σε εποχή ντάρμα. Ο ριτσαρντ δεν έχει κάνει κανένα ταξίδι στον χρόνο απότι ξέρουμε, ήταν πριν από τη ντάρμα στο νησί και την εξαφάνισε μαζί με μπεν κτλ (the purge) συγχωράτε ορθογραφικά και λοιπά λάθη που μπορεί να έχω, είμαι από ρακόμελα
rubik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά, παίζει η μητέρα του Φαραντέι που φαίνεται στο τέλος του επεισοδίου να είναι εκείνη που είχε δει ο Ντέσμοντ όταν ταξίδεψε πρώτη φορά στο χρόνο; Τότε που έσκασε η καταπακτή και βρήκε μια γριά, πήρε ένα δαχτυλίδι κλπ;
sheik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αυτη ειναι, που του ελεγε κατι περι μοιρας,πεπρωμενου, οτι το συμπαν εχει τροπο να διορθωνει τα πραγματα κλπ κλπ.Την πρωτοειδαμε στην 3η σαιζον στο 3χ07, την ξαναειδαμε στο 5χ02 και τωρα στο 5χ05
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ρε... μην τρελαίνεις κόσμο, αντί για 4τη 5τη 24 επεισοδίων αποφασίστηκαν 4τη 5τη 6τη 16 επεισοδίων. Με το μπέρδεμα της απεργίας, παίζουν κάτι 17άρια κτλ, αλλά του χρόνου θα είναι τελευταία, τον μάη του 2010, το lost τελειώνει.- δεν τρελαίνω κόσμο, είπα ΝΟΜΙΖΩ που σημαίνει ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ! να περιμένω άλλα 120000 άτομα να μου το πουν? ειπώθηκε πιο πάνω τέλος... groar
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ε, τρες... του χρόνου τελειώνει ρε .. oh god damn it! (ςριθεςροιςθρ)
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 δεν τρελαίνω κόσμο, είπα ΝΟΜΙΖΩ που σημαίνει ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ! να περιμένω άλλα 120000 άτομα να μου το πουν? ειπώθηκε πιο πάνω τέλος... groar Χαβαλε κανουμε ρε συ ThReSh:-D μην τρελαίνεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.