Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποπτεύομαι ότι δεν τα είδε αυτός, όλα όσα έγραψε μπορούσα και εγώ να τα γράψω ως compilation όσων έχουν ειπωθεί στο DarkUFO. Χώρια ότι άμα είχαν βγει κάπου online τα screeners θα είχε βουήξει ο τόπος. Μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος να τα έχει δει κάποιος είναι (όπως είπε και ο GreekCharmed) να έχει επαφή με κάποιον από το ABC Medianet.

EDIT:

Σε αντίθεση με τον brother Konnak (:o τα αισθήματα είναι αμοιβαία), τον οποίο φαντάζομαι να παταέι ένα ένα τα κουμπιά των σπόιλερ, σάλια να του φεύφουν απο το στόμα και όσο διαβάζει τόσο ένα ελαφρύ πάρκισον να του εμφανίζεται στο χέρι... Έλα παραδέξου το...

:lol:

Απ' ό,τι κατάλαβες είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, αφού ήξερα ήδη όλα τα spoilers που ανέφερε ο vantor. Γενικά το 'χω μετανιώσει (lol) που ενέδωσα στον spoilertation (:-)) αλλά για τα επόμενα επεισόδια δεν έχω ιδέα. Άλλωστε μπαίνω στρατό το Φλεβάρη (μη βάλεις τα κλάματα από τώρα), οπότε θα... ξεκόψω και θα βλέπω τα επεισόδια όποτε βγαίνω. :-)

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω με κανένα τρόπο το πώς είδα τα επεισόδια. Ο νοών νοείτω.

Konnak, κι εγώ μπορεί να υποπτεύομαι πως η γυναίκα σου σε κερατώνει, αλλά μια και δεν σε ξέρω λέω να μη σε βγάλω κερατά, παρόλο που εσύ αβασάνιστα με έβγαλες ψεύτη χωρίς επίσης να με ξέρεις...

Δημοσ.

Ε καλα μη παρεξηγιεσαι τοσο ευκολα δεν σε εβρισε κιολας το παιδι.Δικαιολογημενη η αμφισβητηση και η απορια ειδικα οταν λες "ο νοων νοειτω".

Ε εφοσον ο νοων νοειτω, πες μας "ναι, εχω inside info ξερω γω και τα ειδα στο ABC online".

Απο τη μια δηλαδη μας αποκαλυπτεις οτιδηποτε σχεδον εγινε στα πρωτα 2 επεισοδια και δυσκολευεσαι να πεις πως τα ειδες?

Φιλικα παντα..

Δημοσ.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω με κανένα τρόπο το πώς είδα τα επεισόδια. Ο νοών νοείτω.

Konnak, κι εγώ μπορεί να υποπτεύομαι πως η γυναίκα σου σε κερατώνει, αλλά μια και δεν σε ξέρω λέω να μη σε βγάλω κερατά, παρόλο που εσύ αβασάνιστα με έβγαλες ψεύτη χωρίς επίσης να με ξέρεις...

Δεν σε έβγαλα εγώ ψεύτη. Δεν ηταν (και δεν είναι) ο σκοπός μου αυτός - δεν με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω. Στο πρώτο ποστ σε ρώτησα πώς τα είδες, ερώτηση εύλογη (ολόκληρη η κοινότητα DarkUFO - το πιο massive spoiler forum που έχει υπάρξει ποτέ για σειρά - και δεν τα έχουν βρει πουθενά), στην οποία δεν θες να απαντήσεις (και δεν είσαι και υποχρεωμένος). Μετά, έκανα μια προσωπική εκτίμηση, την οποία εφόσον δεν λες πώς και που είδες τα επεισόδια δε θα έπρεπε να θεωρήσεις προσβλητική - αν μάλιστα ξαναδιαβάσεις το ποστ θα δεις ότι αυτά που λέω δεν είναι παράλογα και δεν είχαν και επιθετικό τόνο (γιατί άλλωστε;). Όπως λοιπόν έχεις δικαίωμα να ισχυρίζεσαι ότι τα είδες χωρίς να μας λες πώς, έτσι και εγώ έχω δικαίωμα να αμφιβάλλω. Από εκεί και πέρα μπορούμε να τελειώσουμε το offtopic εδώ και να επιστρέψουμε στο θέμα, shall we?

Δημοσ.
Γενικά το 'χω μετανιώσει (lol) που ενέδωσα στον spoilertation (:-))

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση ώρα έψαχνα μια λέξη για να περιγράψω το φιανόμενο.

Άλλωστε μπαίνω στρατό το Φλεβάρη (μη βάλεις τα κλάματα από τώρα), οπότε θα... ξεκόψω και θα βλέπω τα επεισόδια όποτε βγαίνω. :-)

Και μετά απορούν γιατί παθαίνουν κατάθλιψη οι φαντάροι.

Φτάνει πολύ ψηλά το θέμα? :X

Δημοσ.

Konnak, επιστρέφω αμέσως στο θέμα αφού παρατηρήσω ότι εσύ βεβαίως και με είπες ψεύτη, αφού αμφισβήτησες κάτι που έγραψα χωρίς να σου έχω δώσει καμιά αφορμή για αυτό. Anyway...

Aς δούμε λοιπόν κάποια πραγματάκια ακόμα:

Την αρχή του δεύτερου επεισοδίου...

προσέξτε την πολύ. Είναι σκηνή γυρισμένη επάνω στο "Searcher" της Penny Widmore με τους Oceanic 6. Εχει το χρονικό προσδιορισμό "three years ago" και στο τέλος της ο Χάρλεϊ υπόσχεται στον Sayid πως "κάποτε θα χρειαστεί τη βοήθειά του και δεν θα του τη δώσει"

Το παρατσούκλι του Sawyer στον Faraday είναι...

Dr Wizard

Η τελευταία φράση που λέει η Αννα Λουτσία...

στον Χάρλεϊ είναι "Libby says hi"

Ο Neil "Froghurt"...

δίνει το μπλουζάκι του στον Sawyer και λίγο αργότερα, την ώρα που παραπονιέται πως οι ναυαγοί δεν μπορούν ούτε καν μια φωτιά να ανάψουν, πεθαίνει φυσιολογικότατα από φλεγόμενο βέλος

Ο πατέρας του Χάρλεϊ...

είναι φαν του "Expose" στην TV

Ο Ααρον...

μαθαίνει να πατάει κουμπιά στο ασανσέρ με στυλ

Ο Μπεν κάνει καλές συμφωνίες...

με χασάπισσες σε ώρα εργασίας

Ο Χάρλεϊ διαλέγει...

όταν ο Μπεν του ζητά να έρθει μαζί του και να επιστρέψουν στο νησί, τη φυλακή, ομολογώντας τρεις φόνους στους μπάτσους

Η ζωή του Σώγερ και της Τζούλιετ σώζεται από...

τον Λοκ

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα παρακαλέσω (αυτή τη φορά και όχι την επόμενη), να μπαίνει σε spoiler το σύνολο του κειμένου.

Γιατί πχ δεν ήθελα να ξέρω εκ των προτέρων ότι

θα δω την Anna Lucia στην πρεμιέρα του 5ου

, και τώρα τυφλώθηκα. Φιλικά :P

Δημοσ.
Εγώ θα παρακαλέσω (αυτή τη φορά και όχι την επόμενη), να μπαίνει σε spoiler το σύνολο του κειμένου.

πολύ σωστά:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Φαντάζομαι καντήλια που έριξες. Ή μάλλον σαν να τα ακούω!!!:lol:

Δημοσ.

Όπως είπα και πιο πάνω μόνο όποιος έχει άκρες στο ΑΒC Medianet έχει δει online τα screeners των 2 πρώτων επεισοδίων, γιατί ναι έχουν κυκλοφορήσει τα screeners αλλά μόνο για τον τύπο (θα το καταλάβατε και απο τα reviews που έχουν ξαμολύσει τα πολλαπλά αμερικάνικα τηλεοπτικά sites).

Δεν αμφισβητώ κανέναν ούτε λέω κανέναν ψεύτη απλά ένα απλό Ναι είδα τα screeners είναι πολύ απλό να λεχθεί και μπράβο μάλιστα.

Εδώ ο ίδιος ο DakrUfo μου έχει πει πως δεν έχει δει τα screeners και ξέρετε πως έχει πολλές πηγές και πολλά μέσα.

Μερικά όμως sites και forums μπορεί να έχουν αρπάξει πληροφορίες απο κάποιον που τα είδε και τα πόσταρε κάπου και τα αναμεταδίδουν (όπως είχε γίνει και με τον lostfan108 που είχε βγάλει φόρα παρτίδα όλο το φινάλε).

Όπως και να έχει, ας κρατηθείτε λιγάκι, μην διαβάζετε όλα τα spoilers, ώστε να έχετε και λίγο το στοιχείο της έκπληξης στις 21 Ιανουαρίου.

• Super Moderators
Δημοσ.
όση δεν έχει ανάψει ο Thresh με τα 20,000 του? (20,013 τώρα γιατί θα κάνω κανένα 10λεπτο να γράψω το μήνημα.)

υπομονή μέχρι την Κυριακή θα τα έχω πατήσει :P

Δημοσ.

Greekcharmed, η φράση "Δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω με κανένα τρόπο το πώς είδα τα επεισόδια. Ο νοών νοείτω." είναι νομίζω σαφής. Σέβομαι το ενδιαφέρον και την περιέργεια, σεβαστείτε κι εσείς τη θέση μου. Παρακαλώ επίσης αυτά τα spoilers να μη βγουν έξω από το insomnia forum (ένα είναι έτσι γραμμένο ώστε να καταλάβω ότι προέρχεται από μένα αν το δω αλλού). Οσο για τους δύσπιστους θα δώσω μια σκηνή στην τύχη που θα την επαληθεύσετε όταν βγει το πρώτο επεισόδιο:

Στο χρονικό σημείο 33:12/42:24 ο Alpert λέει στον Λοκ "the next time we see each other, I'm not gonna recognize you"

Δημοσ.
Greekcharmed, η φράση "Δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω με κανένα τρόπο το πώς είδα τα επεισόδια. Ο νοών νοείτω." είναι νομίζω σαφής. Σέβομαι το ενδιαφέρον και την περιέργεια, σεβαστείτε κι εσείς τη θέση μου. Παρακαλώ επίσης αυτά τα spoilers να μη βγουν έξω από το insomnia forum (ένα είναι έτσι γραμμένο ώστε να καταλάβω ότι προέρχεται από μένα αν το δω αλλού). Οσο για τους δύσπιστους θα δώσω μια σκηνή στην τύχη που θα την επαληθεύσετε όταν βγει το πρώτο επεισόδιο:

Στο χρονικό σημείο 33:12/42:24 ο Alpert λέει στον Λοκ "the next time we see each other, I'm not gonna recognize you"

Δεν νομιζω να σε αποκαλεσε κανεις ψευτη.

Απο την αλλη ολοι κρινομαστε ή μπορουν να μας κρινουν για αυτα που γραφουμε. Προσωπικα δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω, γιατι : 1) δεν τα εχω δει και 2) απο την φυση μου θελω να εχω εμπιστοσυνη στους ανθρωπους. Ετσι και αλλιως πιστευω πως ειναι ηλιθιο να λεει καποιος ψεματα σε ενα απροσωπο φορουμ. ουτε μαγκια ουτε σεβασμο δεν μας προσδιδει. Μην μπερδευουμε την εξω ζωη, με την ηλεκτρονικη.

Οσο για αυτο που λες, να μην τα γραψει αλλου κανεις. Εεε, ντάξη εδω ειναι που λεμε το γ@μησες και ψοφησε. Ειναι σαν να γραφεις ενα συνθημα στον τοιχο, το οποιο μπορει να το διαβασει ο καθενας. Και να λες, μην το ξαναγραψει κανεις γιατι εχω το copy right.

Φιλικα

Δημοσ.

Απλώς απηύθυνα μια παράκληση, κάτι που απέχει παρασάγγας από αυτό που γράφεις. Το φόρουμ είναι μεν δημόσιο, αλλά αποτελεί και μια ξεχωριστή community. Αρα μπορεί να διέπεται και από μια πιο "in-house" λογική σε σχέση με έναν τοίχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...