Mr V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 εγω θελω να δω πως θα τους στειλει πισω....
rodin002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μόνο εμένα μου φαίνεται οτι δεν αλλάζει η ηλικία του Faraday? Τον εδειξε στην εποχη των Dharma(1950's νομιζω) και ηταν ακριβώς ίδιος.
thief7710 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 E ναι...Και εσυ αν γυρισεις τωρα στο 1950 ιδιος θα εισαι.Το θεμα ειναι τι θα γινει αν κατσεις 30 χρονια στο 50 και φτασεις 1980.Τοτε θα γερασεις.
rodin002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Οχι συγκεκριμένα είχε δείξει flashback τον Faraday να δουλεύει στο Orchid
frenzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Θα τσέκαραν ότι δεν είχαν πολλά νταραβέρια και αποφασίσαν σεναριακά να τον ρίξουν εκεί μέσα, αντί ξέρω γω, να τον βρουν οι losties ξεβρασμένο σε παραλία. Λέω εγώ τώρα, πώς θα το πήγαιναν για να μην δημιουργήσουν κενά στο σενάριο Εγω νομίζω πως ήταν πάντα στο σχεδιασμό της σειράς να ζήσει ο Τζιν. Σκέψου πόσα εξαρτήθηκαν από τη ζωή του η επιστροφή της Σαν και των άλλων γενικότερα, η ζωή του Μπεν κλπ. Πάντως η σειρά έχει πολύ το άρωμα της "αυτοθυσίας" και της συμπόνοιας τελευταία (ο Μπεν που είπε "έχουν περάσει πάρα πολλά" στη χασάπισσα, η θυσία του Λοκ, η θυσία του Τζιν ακόμα και του Τσάρλι, ο χαμός της Σάρλοτ) και γενικά έχω αυτό το feeling πως θα καταλήξει η σειρά να θυσιαστούν οι losties για την ανθρωπότητα (στυλ Valenzetti equation) Μπορεί να σκέφτομαι και παπαριές όμως δε θα είναι η πρώτη φορά με το Lost
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Οχι συγκεκριμένα είχε δείξει flashback τον Faraday να δουλεύει στο Orchid Ναι, σου λέει ότι κατά πάσα πιθανότητα πήγε σ' αυτή την ηλικία, οπότε δεν τίθεται αυτό το ζήτημα που λες.
thief7710 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Οχι συγκεκριμένα είχε δείξει flashback τον Faraday να δουλεύει στο Orchid Το οτι φορεσαι ενα καπελο και κουβαλουσε κατι δεν σημαινει οτι του κοβανε και ΙΚΑ.Μπορει απλα να μεταμφιεστηκε για να μπει μεσα.Εμενα τουλαχιστον αυτη την αισθηση μου εδωσε.
soturin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως η σειρά έχει πολύ το άρωμα της "αυτοθυσίας" και της συμπόνοιας τελευταία (ο Μπεν που είπε "έχουν περάσει πάρα πολλά" στη χασάπισσα, η θυσία του Λοκ, η θυσία του Τζιν ακόμα και του Τσάρλι, ο χαμός της Σάρλοτ) και γενικά έχω αυτό το feeling πως θα καταλήξει η σειρά να θυσιαστούν οι losties για την ανθρωπότητα (στυλ Valenzetti equation) Σίγουρα , όλη αυτή η ιστορία "God helps as all" κτλ δείχνει ότι θα ναι κάτι πολύ σημαντικότερο από το να σώσουν 5 φίλους που θα πεθάνουν από πονοκέφαλο. Κάποιο ζήτημα του οποίου κατάλοιπο (από dharma) ήταν η πεποίθηση του να πατάνε το κουμπί στην καταπακτή ίσως
Sellers Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου κά(μ)νει ως εξής: Ο Ντάνιελ με την Μις Χώκινς ανακαλύψαν την χρονομηχανή, (μπορεί για την Ντάρμα μπορεί και όχι) η οποία όμως για να δουλέψει ήθελε υπερβολικά πολύ ενέργεια. Στην αναζήτηση αυτής της ενέργειας ο Ντάνιελ έμαθε - βρήκε το νησί που όπως μας είπε και ο κινέζος - μπαμπάς του Μάιλσ(?) μέσα του κρύβει άπειρη ενέργεια...
dismemberer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια ας ρωτησω και γω κατι επειδη εχει κολλησει το μυαλο μου και δε θυμαμαι. Πως ηξερε ο Τζιν οτι η Σαρλοτ μιλαει τη γλωσσα του?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ισχύει ότι του χρόνου τελειώνει, έτσι; Ή έχει αλλάξει τίποτα; άλλες 2 seasons έχει νομίζω...
rodin002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το οτι φορεσαι ενα καπελο και κουβαλουσε κατι δεν σημαινει οτι του κοβανε και ΙΚΑ.Μπορει απλα να μεταμφιεστηκε για να μπει μεσα.Εμενα τουλαχιστον αυτη την αισθηση μου εδωσε. Ενταξει φιλε μου συζητηση κάνουμε δεν χρειάζεται ειρωνία. Και για τον Richard το ίδιο ισχύει;
Sellers Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το οτι φορεσαι ενα καπελο και κουβαλουσε κατι δεν σημαινει οτι του κοβανε και ΙΚΑ.Μπορει απλα να μεταμφιεστηκε για να μπει μεσα.Εμενα τουλαχιστον αυτη την αισθηση μου εδωσε. Ρε συ Thief βάζε φατσούλες επιτέλους, σε έχει παρεξηγήσει όλο το insomnia. άλλες 2 seasons έχει νομίζω... Αν μετράς και αυτήν που βλέπουμε σαν μία, τότε ναι. Κοινώς του χρόνου είναι η τελευταία σεζόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Αν μετράς και αυτήν που βλέπουμε σαν μία, τότε ναι. Κοινώς του χρόνου είναι η τελευταία σεζόν. χωρίς την φετινή άλλες 2 νομίζω...
fysob Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια ας ρωτησω και γω κατι επειδη εχει κολλησει το μυαλο μου και δε θυμαμαι. Πως ηξερε ο Τζιν οτι η Σαρλοτ μιλαει τη γλωσσα του? Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα στην 4η σεζον παιζει νομιζω ενα σκηνικο οπου ειτε ο τζιν ειτε η σαν, ειτε και οι 2 καταλαβαινουν οτι η σαρλοτ μιλαει τη γλωσσα τους. Παραπανω δεν θυμαμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.