snik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Νομιζω πως ειναι περιτο να σας πω οτι στο τελος δεν καταλαβα χριστο,αν και με το λοστ θα ηταν περιεργο να καταλαβαιναμε κατι... Την μανα του φαραντει στο τελος την ειχαμε δει πουθενα; Γιατι κατι μου θυμηζει...
Strategos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 πρεπει να ξεπερασω τους 10 χαρακτηρες για να απαντησω με σποιλερ στον απο πανω! ναι ειναι αυτη που ειχε συναντήσει στο κοσμηματοπωλείο οταν ειχε γυρισει το κλειδι ο desmond(και ειχε γυρισει στο παρελθον) και εβλεπε το μελλον.
snik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ναι εχεις δικιο τωρα θυμηθηκα thanks! Παντως αρκετα καλο το επεισοδιο και το επομενο απο οτι φενεται θα ειναι αρκετα ενδιαφερων...
Danny7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Mr V δεν καταλαβες τι ηθελα να πω! o σογιερ ματωνει πιο γρηγορα απο τους αλλους losties γιατι?αφου οπως λες και εσυ ειναι αναλογα με τον χρονο που περνανε στο νησι
soturin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Για το μάτωμα, μπορεί μεν να έχει σχέση με το πόσο καιρό είσαι στο νησί (όλοι είναι 100κάτι μέρες, η charlotte μεγάλωσε εκεί, χρόνια δηλαδή) αλλά μπορεί να εξαρτάται και ανά άτομο. Δεν είναι κάτι απόλυτο. ΘΕΛΩ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!:cry: δηλαδή black rock με παππού hanso, προέλευση του ρημαδορίτσαρντ, ποιοι σκατά αρχαίοι χτίζαν ναούς κτλ. Σαν να θυμάμαι πως οι παραγωγοί είπαν για τον καπνό ότι θα εξηγηθεί στο τελευταίο τελευταίο επεισόδιο. Το θυμάται κανείς άλλος αυτό; Ένω άλλο περί τέλους, είναι ότι θα ζει ο vincent, the dawg. Που τον έχουμε χάσει μαζί με κάτι Ρόουζ και λοιπούς. Μαζεύουν φρούτα αυτοί; Τι κάνουν; Καλό είναι για απορίες από μπέρδεμα με το τι και πότε, το http://lostpedia.wikia.com/wiki/Main_Page (γνωστό μεν, αλλά το επισημαίνω) τα έχει αρκετά ξεκάθαρα και τακτοποιημένα. Προσοχή για spoilers, την επόμενη της προβολής ενός επεισοδίου είναι ενημερωμένο.
maria** Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας ειμαι νέα εδώ αν κ εχω παρακολουθήσει όλη την συζήτηση σας.Επειδή θα ήθελα να κανω καποια σχόλια θα μπορουσατε να μου θυμήσετε τον τρόπο για να βαζω σποιλερς ώστε να μην δημιουργηθουν προβληματα?
frenzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας ειμαι νέα εδώ αν κ εχω παρακολουθήσει όλη την συζήτηση σας.Επειδή θα ήθελα να κανω καποια σχόλια θα μπορουσατε να μου θυμήσετε τον τρόπο για να βαζω σποιλερς ώστε να μην δημιουργηθουν προβληματα? > [spoiler] το μήνυμα σου[/spoiler] Welcome
maria** Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω frenzy ... λοιπον πριν λίγο είδα το επεισόδιο κ εχω καποιους προβληματισμους(τι περιεργο ...) 1.Λέγοντας η Σαρλοτ πως έχει μεγαλώσει στο νησί πρώτη σκεψη του μυαλού μου ηταν πως είναι το μωράκι που βλέπουμε στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδιου αυτού του κυκλου,γυρίζοντας πισω όμως βλέπω ότι το μωράκι δεν εχει γαλαζια ματια όπως η κοπελα αρα ακυρώνεται η σκέψη μου με βαση τη λογικη... αλλα παραμένει η απορια το μωρό αυτο ποιο ειναι ? 2.οταν ο Μπεν είχε γυρισει τον τροχό ειχε μεταφερθεί σε ένα ακυρο μερος,ερημο η κάτι τέτοιο.Ο Λοκ γιατι να πάει στο Λ.Α?Και γιατι να πεθανει αλλωστε... 3.Ο φίλος της Ρουσσω εν τελει πηγε να την σκοτωσει η εγω καταλαβα λαθος?κ αν θυμάμαι καλα σε προηγούμενο κυκλο δεν ειχε αναφέρει οτι είχε (στο τότε παρελθον γιατι με τους χρονους τωρα τα εχουμε κανει μανταρα) δημιουργήσει καποιες ερωτικες σχεσεις με καποιον?Η θυμάμαι λάθος?
maria** Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 εμενα κατι μου εκανε εντυπωση ο σογιερ ματωνει στην μυτη την ιδια στιγμη που ματωνει και η τζουλιετ ομως κανεις απο τους losties(λοκ,τζιν,) δεν ματωνει!και απο οτι ξερουμε ματωνουν αναλογα με την περιοδο που ηταν στο νησι Η τζουλιετ είχε ματώσει κ σε προηγούμενο επεισοδιο κ αν δεν κάνω λαθος το είχε σχολιασει ο Λοκ
thief7710 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Η τζουλιετ είχε ματώσει κ σε προηγούμενο επεισοδιο κ αν δεν κάνω λαθος το είχε σχολιασει ο Λοκ Αυτο που θελει να πει ο φιλος ειναι οτι απο τη στιγμη που ματωσε η μυτη του σωγιερ το ιδιο θα επρεπε να συμβει και στους αλλους που ηρθαν ταυτοχρονα με αυτον στο νησι...
thief7710 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 1.Λέγοντας η Σαρλοτ πως έχει μεγαλώσει στο νησί πρώτη σκεψη του μυαλού μου ηταν πως είναι το μωράκι που βλέπουμε στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδιου αυτού του κυκλου,γυρίζοντας πισω όμως βλέπω ότι το μωράκι δεν εχει γαλαζια ματια όπως η κοπελα αρα ακυρώνεται η σκέψη μου με βαση τη λογικη... αλλα παραμένει η απορια το μωρό αυτο ποιο ειναι ? 2.οταν ο Μπεν είχε γυρισει τον τροχό ειχε μεταφερθεί σε ένα ακυρο μερος,ερημο η κάτι τέτοιο.Ο Λοκ γιατι να πάει στο Λ.Α?Και γιατι να πεθανει αλλωστε... 3.Ο φίλος της Ρουσσω εν τελει πηγε να την σκοτωσει η εγω καταλαβα λαθος?κ αν θυμάμαι καλα σε προηγούμενο κυκλο δεν ειχε αναφέρει οτι είχε (στο τότε παρελθον γιατι με τους χρονους τωρα τα εχουμε κανει μανταρα) δημιουργήσει καποιες ερωτικες σχεσεις με καποιον?Η θυμάμαι λάθος? 1)Ρε κοπελια...αν το παιδακι που λες ηταν η Σαρλοτ δεν πιστευεις οτι θα επρεπε να εχει σχιστα ματακια? ε? Μηπως σου θυμιζει καποιον αλλο χαρακτηρα το "σχιστα ματακια? Για την Σαρλοτ μια θεωρια που διαβασα ειναι οτι παιζει να ειναι η πιτσιρικα με την οποια ειχαμε δει οτι εκανε παρεα ο μικρος Βεν...who knows... 2)Και ποιος ειπε οτι θα παει στο LA?Μπορει και αυτος να παει στην ερημο και μετα να παρει αεροπλανο για LA. 3)Αυτο που ξερουμε για τη Ρουσσω ειναι οτι το πληρωμα της πεθανε απο μια ασθενια η κατι τετοιο.Τελικα σημερα ειδαμε οτι για καποιο λογο τους σκοτωσε (για να μην την σκοτωσουν...??).Και μετα οι Αλλοι της πηραν το παιδι το οποιο στη συνεχεια μεγαλωσε ο Βεν.
soturin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω frenzy ... λοιπον πριν λίγο είδα το επεισόδιο κ εχω καποιους προβληματισμους(τι περιεργο ...) 1.Λέγοντας η Σαρλοτ πως έχει μεγαλώσει στο νησί πρώτη σκεψη του μυαλού μου ηταν πως είναι το μωράκι που βλέπουμε στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδιου αυτού του κυκλου,γυρίζοντας πισω όμως βλέπω ότι το μωράκι δεν εχει γαλαζια ματια όπως η κοπελα αρα ακυρώνεται η σκέψη μου με βαση τη λογικη... αλλα παραμένει η απορια το μωρό αυτο ποιο ειναι ? 2.οταν ο Μπεν είχε γυρισει τον τροχό ειχε μεταφερθεί σε ένα ακυρο μερος,ερημο η κάτι τέτοιο.Ο Λοκ γιατι να πάει στο Λ.Α?Και γιατι να πεθανει αλλωστε... 3.Ο φίλος της Ρουσσω εν τελει πηγε να την σκοτωσει η εγω καταλαβα λαθος?κ αν θυμάμαι καλα σε προηγούμενο κυκλο δεν ειχε αναφέρει οτι είχε (στο τότε παρελθον γιατι με τους χρονους τωρα τα εχουμε κανει μανταρα) δημιουργήσει καποιες ερωτικες σχεσεις με καποιον?Η θυμάμαι λάθος? 1. Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε παιδί. Στο κάτω κάτω για την dharma δούλευαν πολλοί άνθρωποι/οικογένειες. Στην πρεμιέρα πιστεύω δεν είχε σημασία το μωρό, απλά το έβαζε σε όλο σκηνικό της απλής καθημερινής οικογένειας, για να δείξει τη ζωή του http://lostpedia.wikia.com/wiki/Pierre_Chang. Όπως με την juliet και τη λέσχη βιβλίου. 2. Δεν λέει ότι θα τον πάει ο τροχός στο l.a. Ο τροχός θα τον βγάλει από το νησί και θα πάει μετά αυτός. Μην μπερδεύεσαι χωρίς λόγο 3. Σήκωσε όπλο και πάτησε σκανδάλη αλλά δεν έριξε το όπλο, αποδεικνύοντας ότι η ρουσό καλά τα έλεγε ότι τον είχε αλλάξει το τέρας (ότι κι αν πιο συγκεκριμένα σημαίνει αυτό). Πάντως δεν υπάρχει τότε και τώρα παρελθόν. Μια ιστορία υπάρχει. Έλεγε ότι δεν είναι ο Μπεν ο πατέρας (κι ο ίδιος το είπε πώς τη θεωρούσε κόρη την άλλη, αλλά θετή). Άρα κάποιος θα ήταν ο πατέρας, λογικό ένας από τους γάλλους φίλους της που έλεγε ότι το τέρας τους σκότωσε, όπως και έγινε
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Το μωρό είναι ο Miles .
maria** Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 1)Ρε κοπελια...αν το παιδακι που λες ηταν η Σαρλοτ δεν πιστευεις οτι θα επρεπε να εχει σχιστα ματακια? ε? Μηπως σου θυμιζει καποιον αλλο χαρακτηρα το "σχιστα ματακια? Για την Σαρλοτ μια θεωρια που διαβασα ειναι οτι παιζει να ειναι η πιτσιρικα με την οποια ειχαμε δει οτι εκανε παρεα ο μικρος Βεν...who knows... 2)Και ποιος ειπε οτι θα παει στο LA?Μπορει και αυτος να παει στην ερημο και μετα να παρει αεροπλανο για LA. 3)Αυτο που ξερουμε για τη Ρουσσω ειναι οτι το πληρωμα της πεθανε απο μια ασθενια η κατι τετοιο.Τελικα σημερα ειδαμε οτι για καποιο λογο τους σκοτωσε (για να μην την σκοτωσουν...??).Και μετα οι Αλλοι της πηραν το παιδι το οποιο στη συνεχεια μεγαλωσε ο Βεν. καταρχας παραθέτουμε απόψεις κ δεν κρνουμε καποιον αν εχει χάσει καποιες λεπτομέρειες ... αυτο για το ειρωνικό υφάκι σου... 1.την απορια μου μόνη μου την ακυρωσα οταν είπα για το χρωμα ματτιών... απλά δεν είχα σκεφτεί την εκδοχή την δική σου... γιατι όταν πιο πάνω υπήρχας ερωτήσεις για το ποιος ειναι ο συγκεκριμένος σχηστομάτης κανένας δεν εδωσε αυτη την απάντηση!! 2.για τον Λοκ εξέφρασα μια απορια αγανακτησης οπως τι άλλο θα δουμε πια! 3.κ για την ρουσσω είχε εξομολογηθεί στον Σαγιντ οταν τον ειχε πιάσει οτι τον αντρα της τον ειχε σκοτωσει ... τελος παντων νομιζω λυνετε μυστηρια απλα κ μονο κ δεν συζητατε...
maria** Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 1. Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε παιδί. Στο κάτω κάτω για την dharma δούλευαν πολλοί άνθρωποι/οικογένειες. Στην πρεμιέρα πιστεύω δεν είχε σημασία το μωρό, απλά το έβαζε σε όλο σκηνικό της απλής καθημερινής οικογένειας, για να δείξει τη ζωή του http://lostpedia.wikia.com/wiki/Pierre_Chang. Όπως με την juliet και τη λέσχη βιβλίου. 2. Δεν λέει ότι θα τον πάει ο τροχός στο l.a. Ο τροχός θα τον βγάλει από το νησί και θα πάει μετά αυτός. Μην μπερδεύεσαι χωρίς λόγο 3. Σήκωσε όπλο και πάτησε σκανδάλη αλλά δεν έριξε το όπλο, αποδεικνύοντας ότι η ρουσό καλά τα έλεγε ότι τον είχε αλλάξει το τέρας (ότι κι αν πιο συγκεκριμένα σημαίνει αυτό). Πάντως δεν υπάρχει τότε και τώρα παρελθόν. Μια ιστορία υπάρχει. Έλεγε ότι δεν είναι ο Μπεν ο πατέρας (κι ο ίδιος το είπε πώς τη θεωρούσε κόρη την άλλη, αλλά θετή). Άρα κάποιος θα ήταν ο πατέρας, λογικό ένας από τους γάλλους φίλους της που έλεγε ότι το τέρας τους σκότωσε, όπως και έγινε απλα εχο την εντυπωση πως περα απο τον πατερα της αλεχ η ρουσσω ειχε αναφερει πως ειχε δημιουργησει σχεσεις κ με καποιον αλλο αφου τον σκοτωσε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.