Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είσαι πολύ κακιασμένος..

Το μόνο που μου κακοφαίνεται είναι που είσαι απο την αγαπημένη μου πόλη,

κι'εσύ, παρα την κακία σου, είσαι εκεί κι' εγώ δεν είμαι!!! :cry:

Καλά πλάκα μου κάνεις? Που την είδες την κακία? Είπες ότι ήταν τετάρτη και έκανες ουφ επειδή πλησίαζε επεισόδιο και εγώ νόμιζα ότι δεν είχε αυτήν την εβδομάδα και δεν στο είπα επειδή όπως ανέφερα και στο ποστ μου σε συμπαθώ και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω. Που ακριβώς είναι η κακία σε αυτό??? Μετά μπήκα imdb και είδα ότι τελικά διορθώσαν την μαλακία που έγραψαν πριν κανα τριήμερο ότι δεν έχει επισόδιο και έκανα έντιτ... That's All Folks!!!

Ρε συ ψυχολογικό πόλεμο της κάνεις? :lol::lol:

Ναι ρε... Μια κρύο, μία ζεστό. Σκωτσέζικο ντούζ. Ο καλός και ο κακός μπάτσος.Μπας και πέσει... :P

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα το τι γέκιο έριξα σήμερα δεν λέγεται. Παρακολουθεί η μάνα μου το Lost απο τον Ant1.

Αυτοί εκεί έχουν την δεύτερη σεζόν και βρίσκονται κάπου στο 8ο επεισόδιο νομίζω. Τελειώνοντας το επεισόδιο λοιπόν, σηκώνεται η μάνα μου να πάει για ύπνο και με λέει:

-Εσυ σε ποιά σεζόν είσαι?

-Στην πέμπτη, της λέω εγώ.

Και μου πετάει το κορυφαίο:

Α, για πες μου με δυο λόγια τι γίνεται μέχρι εκεί...

Χαχα! Είχα έναν παρόμοιο διάλογο πριν από καιρό με τον κουμπάρο μας, που πάντρεψε τους γονείς μου!

-Ρε συ, βλέπεις το Lost;

-Ναι, ναι, δε χάνω επεισόδιο.

-Ξεκίνησα να δω τα πρώτα επεισόδια αλλά δεν μπορώ ρε παιδάκι μου με τα μυστήρια όλη την ώρα.

-Χαχα, δεν ξέρεις τι γίνεται, ε;

-Σε ποιόν κύκλο είναι τώρα;

-Στον 4ο!

-Α. ωραία. Ε για πες, γιατί δεν πρόκειται να το δω. Τι στο καλό γίνεται σ' αυτό το νησί τελικά;

-Ε... δεν ξέρουμε ακόμα...

Κάγκελο!

Δημοσ.

Δεν παλευεται αλλο αυτη η καταστη φετος.ΕΛΕΟΣ με τα ενα σωρο fakes καθε φορα που εχει νεο επεισοδιο.

Ξερει κανεις ποιο ειναι το σωστο release?

Δημοσ.

Αν περιμενεις μεχρι τις 10 το εχουν ανεβασει και σε ελληνικα warez....και μπορεις να εισαι σιγουρος!

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 10 : 07 : 58-----

επειδη δεν μπορω να περιμενω ουτε εγω στειλε και σε μενα ενα pm!

Δημοσ.

Έχει αρχίσει να τρέχει κ η δική μου μύτη αίμα από το πέρα δώθε... Τρομερό "ξέσπασμα" του Μπεν, πάντως. Επίσης, νομίζω ότι αρχίζει και ξεκαθαρίζει, πλέον, γιατί και πως κινδυνεύουν πάνω στο νησί.

Σιγά το σπόιλερ...

Δημοσ.
To Delivery έγινε για δέστε τα pm σας.

Όποιος άλλος θέλεις ας μου πει.

Μου φαινεται πως παρα ειναι γρηγορος ο μπαρμπας σου.:οΡ. Αν δε σε κανει λοπο στειλε και σε μενα ενα πμ

Δημοσ.

εμενα κατι μου εκανε εντυπωση

ο σογιερ ματωνει στην μυτη την ιδια στιγμη που ματωνει και η τζουλιετ ομως κανεις απο τους losties(λοκ,τζιν,) δεν ματωνει!και απο οτι ξερουμε ματωνουν αναλογα με την περιοδο που ηταν στο νησι

Δημοσ.
εμενα κατι μου εκανε εντυπωση

ο σογιερ ματωνει στην μυτη την ιδια στιγμη που ματωνει και η τζουλιετ ομως κανεις απο τους losties(λοκ,τζιν,) δεν ματωνει!και απο οτι ξερουμε ματωνουν αναλογα με την περιοδο που ηταν στο νησι

Λογικα οσο πιο πολυ καιρο ηταν τοσο πιο ευκολα ματωνουν....

Fake εντελως ηταν η στιγμη με το χερι...μα καλα να του κοπει το χερι ετσι για πλακα......ουτε πλαστικο να ηταν....

Δημοσ.

Φοβερο το επεισοδιο.Το καλυτερο μεχρι στιγμης και σιγουρα στο τοπ10...

Συνεχιζουμε δυνατα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...