Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον λοιπον, δειτε πως εχουν τα πραγματα...

Ο Jack ειναι το κλειδι πισω απ'ολη αυτη την ιστορια για τον μοναδικο λογο

οτι ειναι αυτος που εμφανιζεται στο 1ο επεισοδιο της 1ης σεζλονγκ! :P

Η Kate ειναι στην πραγματικοτητα αδερφη του και ερωμενη του Ethan.

O Ben εχει 3 εξωγαμα με τον Michael και ενα απ'αυτα ειναι ο Walt.

(μη δω καμια χαζη ερωτηση "πως εγινε αυτο", τα παντα γινονται στην "φανταστικη" Χαβαη)!

O Locke ειναι μπατζανακης του Desmond και εχουν απο κοινου συνυφαδα την Claire.

H τελευταια συνδεεται στενα με τη Juliet γιατι ειχαν παιξει πριν το Lost μαζι σε τσοντα.

Οσο για το Sawyer, να ξερετε οτι ειναι πυρηνικος φυσικος και νευροχειρουργος με ειδικευση

στα ζωα, γι'αυτο ο Βινσεντ(το σκυλακι), μετα απο λοβοτομη που θα του κανει, θα ανακοινωσει στο

τελευταιο επεισοδιο της σειρας οτι ο αρχηγος της Dharma Initiative ειναι ο Michael απ'το

Prison Break(για ευνοητους λογους)!

Lost anyone? :-D

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να ρωτησω εγω κατι αλλο? Αυτα που βλεπουμε να γινονται με τους 6 και με τους αλλους στα νησι γινονται ταυτοχρονα?

Εγω αυτο πιστευω...και οτι αυτες οι δεν-ξερω-και-εγω-ποσες-μερες-απο-τη-στιγμη-που-εξαφανιστηκε-το-νησι με τα απειρα time travels ισοδυναμουν με 3 χρονια στον εξω κοσμο....ε?

Και απανταω στον εαυτο μου μετα απο μια φλασια χθες....NOT!

Μαλλον αυτα που παρακολουθουμε δεν γινονται ταυτοχρονα αφου και στις δυο περιπτωσεις (πολη-νησι) ειναι παρον ο Λοκ.Ε?

Δημοσ.

Μαλλον αυτα που παρακολουθουμε δεν γινονται ταυτοχρονα αφου και στις δυο περιπτωσεις (πολη-νησι) ειναι παρον ο Λοκ.Ε?

Mέχρι τώρα κανείς δεν έχει συναντήσει τον εαυτό του σε time-travel. Αν δεν τους αφήνει το νησί είναι ένα θέμα, ένα άλλο όμως είναι αν τελικά γίνει πως θα λυνόταν αυτό το παράδοξο στην οθόνη. Με λίγα λόγια είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν¨από συγχώνευση του πριν λοκ και μετά μέχρι την επικράτηση αυτού που εξυπηρετεί το "συμφέρον" (gestalt) του νησιού.

Ο Λοκ στο τελευταίο επεισόδιο απέφυγε να συναντήσει τον εαυτό του φοβισμένος (ή κατάλαβα λάθος?) . Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για μένα και ο Λοκ ήταν από την αρχή ο πιο "μυστήριος" χαρακτήρας στη σειρά. Και αυτό υποστηρίζεται και από τη συνωνυμία του με τον φιλόσοφο που, εκτός από τα περί tabula rasa(που είναι εξ'ίσου σημαντικά στο Lost) , ορίζει τον εαυτό ως

"that conscious thinking thing, (whatever substance, made up of whether spiritual, or material, simple, or compounded, it matters not) which is sensible, or conscious of pleasure and pain, capable of happiness or misery, and so is concerned for itself, as far as that consciousness extends"

source: wikipedia from Locke, John. An Essay Concerning Human Understanding. Ed. Roger Woolhouse. New York: Penguin Books (1997), p. 307

Δημοσ.

Καλα το τι γέκιο έριξα σήμερα δεν λέγεται. Παρακολουθεί η μάνα μου το Lost απο τον Ant1.

Αυτοί εκεί έχουν την δεύτερη σεζόν και βρίσκονται κάπου στο 8ο επεισόδιο νομίζω. Τελειώνοντας το επεισόδιο λοιπόν, σηκώνεται η μάνα μου να πάει για ύπνο και με λέει:

-Εσυ σε ποιά σεζόν είσαι?

-Στην πέμπτη, της λέω εγώ.

Και μου πετάει το κορυφαίο:

Α, για πες μου με δυο λόγια τι γίνεται μέχρι εκεί...

:devil::devil::devil:

Δημοσ.
Καλα το τι γέκιο έριξα σήμερα δεν λέγεται. Παρακολουθεί η μάνα μου το Lost απο τον Ant1.

Αυτοί εκεί έχουν την δεύτερη σεζόν και βρίσκονται κάπου στο 8ο επεισόδιο νομίζω. Τελειώνοντας το επεισόδιο λοιπόν, σηκώνεται η μάνα μου να πάει για ύπνο και με λέει:

-Εσυ σε ποιά σεζόν είσαι?

-Στην πέμπτη, της λέω εγώ.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Έπρεπε κι εσύ να κάτσεις να της πεις να μην κλείσει μάτι μέχρι να τελειώσεις...

Δημοσ.

με δυο λόγια δεν τα εξηγεί ο χέρλι στο s05e01;:-D

Δημοσ.

Ναι ρε. Το καλύτερο είναι ότι όντως της τα εξήγησα και εγώ όσο πιο περιπλητπικά μπορούσα και με λέει ''Καλά που σε ρώτησα. Να ξέρω να μην το δώ αύριο''...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί κι'εγώ παρα πολύ για το πότε γίνονται όλα αυτα..

Γιατί σκεφτόμουν: 3 ολόκληρα χρόνια το νησί πηγαινοέρχεται? Κουλό μου ακούγεται.. Μετά σκέφτηκα πως το νησί έχει το δικό του χρόνο και δεν πέρασαν φυσικά 3 χρόνια.. Τώρα πια νομίζω, πως όταν επιστρέψουν οι λόστις στο νησί, δε θα έχει περάσει ούτε μία μέρα, θα επιστρέψουν ακριβώς στο σημείο, στο οποίο έφυγαν.. γιατί, όλο αυτό το διάστημα, το νησί δεν έχει παρόν. Καθόλου παρόν..! Ούτε μία τόση δα στιγμούλα.. Έχει μόνο παρελθόν και μέλλον. Άρα δεν θα έχει περάσει καθόλου χρόνος..

Όσο για τον Λοκ, το έχω ξαναγράψει..

Πιστεύω πως όταν τον πάνε πίσω, θα "αναστηθεί" εξαιτίας της διαφοράς χρόνου και θα είναι μια χαρά, ολοζώντανος..

Το συμπεραίνω αυτό απο όσα είπα παραπάνω. Δηλ. αφού το νησί δεν έχει παρόν, ο Λοκ (στο δικό του χρόνο) θα πάει για να βρει τους άλλους, κάνοντας ταξίδι στο μέλλον, δηλ. 3 χρόνια μετά. Και τότε θα πεθανει. Αλλά όταν τον πάνε στο νησί, που κατα τη γνωμη μου, θα γυρίσουν στο σημείο 0, ακριβώς τη στιγμή που έφυγαν (=3 χρόνια πριν), ο Λοκ δεν θα εχει πεθάνει, γιατί ο θάνατος του ΘΑ συμβεί 3 χρόνια μετά.

Αυτά.. ελπίζω να μην σας μπερδεύω..

@thief: Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Το μόνο που μπορώ να πω (σύμφωνα με τη δική μου οπτική) είναι πως το νησί δεν έχει παρόν, και άρα δεν τίθεται θέμα ταυτόχρονου.

Ουφ.. Άντε, άντε, Τετάρτη αύριο!!!!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί κι'εγώ παρα πολύ για το πότε γίνονται όλα αυτα..

Γιατί σκεφτόμουν: 3 ολόκληρα χρόνια το νησί πηγαινοέρχεται? Κουλό μου ακούγεται.. Μετά σκέφτηκα πως το νησί έχει το δικό του χρόνο και δεν πέρασαν φυσικά 3 χρόνια.. Τώρα πια νομίζω, πως όταν επιστρέψουν οι λόστις στο νησί, δε θα έχει περάσει ούτε μία μέρα, θα επιστρέψουν ακριβώς στο σημείο, στο οποίο έφυγαν.. γιατί, όλο αυτό το διάστημα, το νησί δεν έχει παρόν. Καθόλου παρόν..! Ούτε μία τόση δα στιγμούλα.. Έχει μόνο παρελθόν και μέλλον. Άρα δεν θα έχει περάσει καθόλου χρόνος..

Όσο για τον Λοκ, το έχω ξαναγράψει..

Πιστεύω πως όταν τον πάνε πίσω, θα "αναστηθεί" εξαιτίας της διαφοράς χρόνου και θα είναι μια χαρά, ολοζώντανος..

Το συμπεραίνω αυτό απο όσα είπα παραπάνω. Δηλ. αφού το νησί δεν έχει παρόν, ο Λοκ (στο δικό του χρόνο) θα πάει για να βρει τους άλλους, κάνοντας ταξίδι στο μέλλον, δηλ. 3 χρόνια μετά. Και τότε θα πεθανει. Αλλά όταν τον πάνε στο νησί, που κατα τη γνωμη μου, θα γυρίσουν στο σημείο 0, ακριβώς τη στιγμή που έφυγαν (=3 χρόνια πριν), ο Λοκ δεν θα εχει πεθάνει, γιατί ο θάνατος του ΘΑ συμβεί 3 χρόνια μετά.

Αυτά.. ελπίζω να μην σας μπερδεύω..

@thief: Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Το μόνο που μπορώ να πω (σύμφωνα με τη δική μου οπτική) είναι πως το νησί δεν έχει παρόν, και άρα δεν τίθεται θέμα ταυτόχρονου.

Δημοσ.

Επειδή σε συμπαθώ και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, δεν θα μιλήσω... :X:X:X

Edit: Άκυρο... Τελικά έχει!!!

Δημοσ.

Xαχα τι νομιζες, οτι δεν ειχε επεισοδιο?

Αν δεν κανω λαθος επεισοδιο δεν θα εχει μια βδομαδα μετα το επεισοδιο της 25ης Φεβρουαριου.

Δηλαδη εχουμε 3 επεισοδια ακομα και μετα μια βδομαδα διακοπη.

Δημοσ.

Ρε συ ψυχολογικό πόλεμο της κάνεις? :lol::lol:

Δημοσ.

πιστεύω οτι με την ajira airlines πέσανε στο νησί οι oceanic 6 μαζι με τον ben και τον locke και ότι αυτοί ηταν που πυροβολούσαν τους αλλους στην σκηνή με τις βάρκες

Δημοσ.

Είσαι πολύ κακιασμένος..

Το μόνο που μου κακοφαίνεται είναι που είσαι απο την αγαπημένη μου πόλη,

κι'εσύ, παρα την κακία σου, είσαι εκεί κι' εγώ δεν είμαι!!! :cry:

Δημοσ.
Επειδή σε συμπαθώ και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω

είσαι απο την αγαπημένη μου πόλη,

κι'εσύ, είσαι εκεί κι' εγώ δεν είμαι!!! :cry:

love is all around..:P:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...