συννεφάκι Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Στάνταρ κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει thief7710.Άσε που αν δεν κάνω λάθος λίγο πολύ και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι αφήσα να φανεί ότι ο χρόνος έξω και μέσα απο το νησί δεν κυλάει το ίδιο. Απλά δεν μας έδειξαν (μέχρι στιγμής) τι κάναν οι Oceanic six στην διάρκεια αυτών των 3 χρόνων που δεν μας έδειξαν. Εκτός και αν εννοείται ότι έκαναν όλα όσα μας έδειχνα τα flash forwards στην 4η σεζόν. Ναι βρε, αφού μας είπαν για όλους .. Έχουν δείξει αρκετά, που να καλύπτουν περίοδο 3 ετών. Επίσης, όπως είδες στο τελευταίο επεισόδιο, μας έδειξαν και μια σκηνή απ'το παρελθόν (Τζακ - Κέιτ), μπορεί να συνεχίσουν να μας κάνουν πισωγυρίσματα (μέχρι να μας πεθάνουν οριστικά! Πάντως, επιτέλους!!! Είδα ένα επεισόδιο, που με άφησε με την αγωνία για το επόμενο! Πολύ το χάρηκα που είχα δίκιο για τον Τζιν!!! Σας είπα, ήταν στην άκρη του καταστρώματος και η κάμερα δεν έδειξε εκείνο το κομμάτι να καταστρέφεται απο την έκρηξη.. Αφού, βέβαια, είδαμε τον Τζιν, θα δούμε και τους τύπους με το φουσκωτό να σκάνε μύτη σιγά σιγά! Ο Μπεν ξεκίνησε τη διαδικασία με τον Άαρων για να εκβιάσει την Κέητ,έτσι? Πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε αυτό και δεν με άρεσε.. Ο Λοκ θα πάει στην Ορχιδέα και θα γυρίσει τον τροχό..? Ε, τότε ρε παιδιά, γιατί δεν του το πε ο Μπεν απ'την αρχή? Ας του λεγε "κοίτα να δεις, εγω θα γυρίσω τον τροχό, θα εξαφανιστώ, και εσύ ξαναγύρνα τον μετά για να πας να βρεις τους άλλους". Αφού πέρασε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο νησί.. Εννοώ, πολύ χαμός για το τίποτα.. Ο Μπεν θα φάει σφαίρα ή όχι? Ή θα δει τη Σαν και θα της πει ότι ο Τζιν είναι ζωντανός (αφού τα ξέρει όλα βεβαίως βεβαίως) και θα τελειώσει εκεί το πράγμα? Πολύ προβλέψιμο κι'αυτό.. Μπράβο στον παραπάνω συμφορουμίτη (δε θυμάμαι το όνομά του), που είπε ότι το νησί "ταξιδεύει" κάθε φορά που οι λόστις συναντιούνται! Πολύ σωστή εξήγηση,ας της δώσουμε λίγη παραπάνω ποσοχή στο επόμενο επεισόδιο.. Εσείς που τα ξέρετε όλα, για πείτε.. σε ποιό επεισόδιο συναντάει η Ρουσσώ τον Τζιν? Δεν γίνεται να μην τον θυμάται, να πάω να το δω.. Όλο και κάποια περίεργη έκφραση θα πήρε, δε μπορεί, δεν είναι δυνατόν!!!!! Αλλά πάλι, γενικά , η Ρουσσώ είχε ένα αφηρημένο υφάκι τις περισσότερες φορές.. Και ο γκοστ μπάστερ πάλι? Αμνησία? Τί στο καλό... δεν ειναι δυνατόν!!! Ο Τζακ άρχισε και μου τη σπάει, που προστατεύει έτσι τον Μπεν. Ούτε κολλητοί να ήταν! Η μάνα της Κλερ τί ρόλο θα παίξει στη συνέχεια? Όλο και κάτι θα κάνει, δε μπορεί να μας την έδειξαν έτσι, χωρίς λόγο.. Ακούς εκεί ... εμφανίστηκε μόνο για να μας πουν ότι πήρε αποζημίωση??? Τα νεύρα μου πάλι..! Αυτά.. Θα επανέλθω, όταν το ξαναδώ.. Edit: Βρήκα κάτι ενδιαφέρον! Το κείμενο απο το φάκελο που ήρθε στη Σαν, το πρώτο χαρτί που δεν μας το έδειξε για πολύ: Except for one trip to the mailbox, subject never left ################### again that day. When subject had not passed a visible window ############# -utes. Subject answered the telephone and replied that Lee Chin was in the shower and would return my call in fifteen minutes. I gave ############ my number I keep for such occasions but no message was left. The last light was extinguished at 11:35 P.M. Wednesday Morning Except for three trips to the mailbox, subject never left 183 Pinecrest Drive. When subject had not passed a visible window for thirty minutes, subject answered the telephone and replied that Lee Chin was dead, a victim of suicide. The last light was extinguished at 12:18 AM. Wednesday Afternoon Except for seven trips to the mailbox, subject never left 183 Pinecrest Drive. When subject had not passed a visible window for thirty minutes, subject answered the telephone. Claimed I was Melissa f***ing with her, and demanded to know when I mailed her the prints. The last light was extinguished at 2:30 AM. Wednesday Evening Subject came out of the house at 8:15 AM. Set up a camping chair next to the mailbox. And proceeded to pace the front yard until the mail truck arrived at 12:32 P.M. Subject grabbed mail from letter carrier and ran into the house. Photographs are presented in Attachment A. Attachment A is not remarkable to the pending legal clearance. Subject left home in yellow Volkswagen Beetle at 1:05 P.M. and drove directly to the health club. She stayed inside for fifty minutes. Subject drove directly home, arriving at 2:40 P.M. .############################## Volkswagen Beetle at 3:10 P.M. and drove .############################## University Avenue. Arriving at 3:18 .######################## inside for thirty minutes. I entered the store and Προφανώς, ο φάκελος και το περιεχόμενο του δεν το έστειλε αυτός που όλοι νομίσαμε, αλλά κάποιος άλλος................(ΠΟΙΟΣ?)
Harkon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Τι θεωρία αναπτύχθηκε εκεί ρε Μπρότατε? Πες και εμάς που δεν ξέ(β)ρουμε. έχεις ΠΜ...
thief7710 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο στον παραπάνω συμφορουμίτη (δε θυμάμαι το όνομά του), που είπε ότι το νησί "ταξιδεύει" κάθε φορά που οι λόστις συναντιούνται! Πολύ σωστή εξήγηση,ας της δώσουμε λίγη παραπάνω ποσοχή στο επόμενο επεισόδιο.. Εσείς που τα ξέρετε όλα, για πείτε.. σε ποιό επεισόδιο συναντάει η Ρουσσώ τον Τζιν? Δεν γίνεται να μην τον θυμάται, να πάω να το δω.. Όλο και κάποια περίεργη έκφραση θα πήρε, δε μπορεί, δεν είναι δυνατόν!!!!! Αλλά πάλι, γενικά , η Ρουσσώ είχε ένα αφηρημένο υφάκι τις περισσότερες φορές.. Και ο γκοστ μπάστερ πάλι? Αμνησία? Τί στο καλό... δεν ειναι δυνατόν!!! Ευχαριστω για τα καλα σου λογια για την θεωρια μου....να δουμε αν θα βγει και αληθινη... :-D Οσο για τον Τζιν και την Ρουσο δες τα τελευταια λεπτα του 4ου επεισοδιου...
bladerasasas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ το είχα πει, έπρεπε να πάρουν την timeloop theory όπως ήταν και να τελειώσουν έτσι τη σειρά. Ό,τι και να μου δείξουν από 'δω και πέρα αποκλείεται να είναι τόσο εντυπωσιακό και δυνατό σαν στόρυ όσο η εν λόγω (υπερ)θεωρία. Χώρια ότι δεν το βλέπω και πολύ στέρεο αυτό που πάνε να κάνουν. Ήδη είδαμε ότι ο Locke προσπαθεί από τώρα να την κάνει, το οποίο είναι απογοητευτικό, καθώς υπήρξε όλο αυτό το hype στο τέλος του 4ου κύκλου με το τι έγινε στο νησί (τι ήταν όλα αυτά τα "very bad things") και τον οδήγησαν στο να φύγει και αυτός. Αν (όπως διαφαίνεται) θέλει να φύγει επειδή απλά το νησί κινείται πέρα δώθε - χωρίς να ξέρει κιόλας πως και αν αυτό θα σταματήσει αν φύγει και φέρει τους άλλους πίσω - τότε θα είναι μεγάλη απογοήτευση. Γιατί το πάνε σε κάτι πολύ εφετζίδικο και χαζό (δηλαδή ότι τι; Το νησί αποσυντονίστηκε και αν ξαναγυρίσουν τον τροχό ξέρω 'γω και έρθουν και οι άλλοι θα φτιάξει; Και αυτό γίνεται επειδή "έτσι θέλει το νησί"; Δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι δεν το πάνε καθόλου καλά, προσωπικά ξεθύμανε λίγο ο ενθουσιασμός μου. Όπως είπε επίσης και ο Sellers πως στο καλό δεν αλλάζουν το παρελθόν με τόσες συναντήσεις; Και δεν μπορώ να δεχθώ αυτό το απίστευτο χρονοπαράδοξο που είχε αναφέρει πιο πάνω ένας φίλος, ότι "πάντα έτσι ήταν", και για το νήμα του χρόνου, κτλ. Όταν η Ρουσσώ είδε τους επιζήσαντες για πρώτη φορά δεν αναγνώρισε τον Τζιν, ούτε ανάφερε κάτι για κάποιον κορεάτη ναυαγό. Κάποιος είπε ότι μετά θα γίνει λάμψη και θα τον ξεχάσει. Βέβαια! Θα ξεχάσει ότι με το που βρέθηκε σε ένα νησί, γνώρισε έναν Κορεάτη, ναυαγό άλλου πλοίου και αυτός εξαφανίστηκε ως δια μαγείας!!! δε μπορεις να φανταστεις ποσο συμφωνω. αυτα ήταν τα "very bad things?". περιμενα μια τοσο δυνατη σεζον και πλεον εχω ξενερωσει. αυτη η "συσκευη" των ταξιδιων στο χρονο που χρησιμοποιουν δε δημιουργει καν εντυπωσιασμο. χιλιες φορες φλασμπακ, και ας μας δειχνουν τον τζακ και τα τατουαζ του υ.γ. τεταρτη και 5η σεζον μεχρι στιγμης τις θεωρω ως φιλλερ υ.γ.2. ρε παιδια στο νησι εμειναν 6 ατομα, γιατι τοσος ντορος να γυρισουν πισω? για να μην ερθει το τελος του κοσμου? και αν ερθει, εχουμε και τον Σβαρτσενεγκερ (κατεχει και θεση τωρα)
thief7710 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ψηλε δεν εμειναν 6 ατομα...ολοι οι αλλοι που ηταν στο αεροπλανο ακομα στο νησι ειναι.Ασχετο που εμας μας δειχνει την ιστορια των 6 μονο..Θυμησου απλα την σκηνη οπου ανακαλυψαν οτι εξαφανιστηκε ο καταυλισμος τους ποσος κοσμος ηταν εκει.
συννεφάκι Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 @ thief7710: εννοώ, πότε συναντήθηκαν για πρώτη φορά, σε ποιο κύκλο.. Παιδιά, δείτε το κείμενο της Σαν! Είναι πολύ ενδιαφέρον! Προσέξτε αυτο: The last light was extinguished at ... Τί θέλει να πει ο ποιητής????????? Ο Μπεν ταξιδεύει κι'αυτος? Αν μιλάει για τον Μπεν βεβαίως! Edit: άκυρο, το subject είναι "she" (τελευταία σειρά)!!!
thief7710 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον εννοει την τελευταια φορα που φανηκε αναμενο φως μεσα στο σπιτι που παρακολουθουν (η καλυτερα "το τελευταιο φως εσβησε στις ταδε η ωρα)
συννεφάκι Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον εννοει την τελευταια φορα που φανηκε αναμενο φως μεσα στο σπιτι που παρακολουθουν (η καλυτερα "το τελευταιο φως εσβησε στις ταδε η ωρα) Αυτό ειναι! Είδες τί παθαίνεις απ' το πολύ Λοστ? Ψάχνεις μυστήρια εκεί που δεν υπάρχουν!!! Edit: Μήπως η Σαν πάει να πυροβολήσει κανέναν άλλο???
thief7710 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Η μονη "she" που ξερω ειναι η Kate Εκτος.... και αν με καποιο μαγικο τροπο (και πολλα λεφτα) η Sun εχει μαθει για την γιαγια (αυτη την γκομενα , να την κανει ο Θεος , που ειχε πουλησει το δαχτυλιδι στον Ντεσμοντ - που στο προηγουμενο επεισοδιο υπολογιζε τη θεση του νησιου...ποσο πιο ευκολα θα ηταν ολα αν θυμομουν πως την λενε ) και την ψαχνει.... Αλλα παλι...οχι δεν το νομιζω...πολυ τραβηγμενη σκεψη...
frenzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Edit: Μήπως η Σαν πάει να πυροβολήσει κανέναν άλλο??? Ναι τον Aaron! Να γίνει κανα τέτοιο να καούμε τελείως:lol:
thief7710 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Οχι εγω λεω να τους καθαρισει ολους να τελειωνουμε...αι σιχτιρ πια με αυτη τη σειρα...δεν μπορω αλλο...να τελειωσει να συνεχισουμε τη ζωη μας...
συννεφάκι Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πωπω, έφτιαξα καινούριο σενάριο!! Πάει για να σκοτώσει την Κέητ!!!!!!!! Και στο προηγούμενο επεισόδιο την κοιτούσε πολύ κακιασμένα, γιατί την κατηγορεί μέσα της για τον θάνατο του Τζιν! Το θέμα είναι ποιός θέλει να σκοτώσει την Κέητ και γιατί! Ο Γουίντμορ φυσικά γιατί θέλει τον Άαρων για να έχει στο χέρι τον Μπεν..!!! Αυτά απο μένα.. Χεχε!
Cue Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Το νησί αποσυντονίστηκε και αν ξαναγυρίσουν τον τροχό ξέρω 'γω και έρθουν και οι άλλοι θα φτιάξει; Και αυτό γίνεται επειδή "έτσι θέλει το νησί"; Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολύ απλά είναι θέμα "σταθεράς". Με το που έφυγαν οι 6 χάθηκαν κάποια κοινά σημεία. Το νησί συνέχεια φλασάρει μέχρι να βρει την σωστή ροή για να συνεχίσουν τα πράγματα (course correction όπως ειπώθηκε). Επειδή όμως αυτό είναι αδύνατο(?) διαταράσσει τους εναπομείναντες (nose bleeding etc).
bladerasasas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Ψηλε δεν εμειναν 6 ατομα...ολοι οι αλλοι που ηταν στο αεροπλανο ακομα στο νησι ειναι.Ασχετο που εμας μας δειχνει την ιστορια των 6 μονο..Θυμησου απλα την σκηνη οπου ανακαλυψαν οτι εξαφανιστηκε ο καταυλισμος τους ποσος κοσμος ηταν εκει. δε μου λεει κατι, απο τοτε εχουν πεθανει απειροι. και παλι, αν ειναι ετσι οπως τα λες, οι υπολοιποι που δεν ειναι στη σχεδια, που ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.