Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λες το εξηγεί, αν ο sawyer μίλαγε στην κέιτ, θα άλλαζε η ιστορία, θα έπρεπε να το είχαμε δει, αν ο ήθαν σκότωνε τον λοκ, θα άλλαζε η ίστορια, και δεν θα συναντούσε "μετά" (για τη πορεία του λοκ μετά) τον Ρίτσαρντ, που δεν είναι αλλαγή ιστορίας. Ανέκαθεν αυτό είχε συμβεί, αλλά προφανώς δεν το ήξεραν οι losties, το ήξεραν (αν και μάλλον ακόμα δεν το καταλάβαιναν) ο ρίτσαρντ κι ο widmore, και μάλλον ο μπεν (μέσω ρίτσαρντ) για αυτό και όλα τα "λοκ είσαι σπέσιαλ μάδερ φάκερ κτλ κτλ) :-)

Σωστόοος..

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
.απλα,πως το λενε,κουραζει πολυ....

Εγώ πάντως από τα πολλά πήγαινε-έλα (μπρος πίσω στο χρόνο στο νησί, μπρος πίσω στο χρόνο στην οθόνη) μια ρινορραγία την έπαθα στο τελευταίο επεισόδιο. Θα πάθουμε κανα εγκεφαλικό στο τέλος :lol::lol:

Δημοσ.

Εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω.

Αφού ο Τζιν σώθηκε στο παρελθόν από την Ρουσώ δεν αλλάζει πράγματα στο μέλλον?

Εννοώ ότι όταν θα τον έβλεπε μετά από χρόνια δεν θα τον αναγνώριζε?

Δημοσ.

Λογικα ο Τζιν θα εξαφανιστει στην επομενη λαμψη = θα κατσει πολυ λιγο μαζι με τους Γαλλους = δε θα τον θυμαται η ρουσσω.

Καπως ετσι νομιζω θα το καλυψουν

Δημοσ.

το εχουν παραξηλωσει νομιζω

επρεπε να τελιωσει οταν εφυγαν απο το νησι τωρα θα το παμε σαν την τολμη και γοητεια

Δημοσ.

Ρε γμτ εγώ δεν μπορώ να συνηθίσω ένα πράγμα.

Το ότι ας πούμε ο Σώγιερ είδε την Κέιτ με την Κλαίρ να ξεγεννάνε, δεν θα έπρεπε να το ξέρει και ο ''δεύτερος''(?) Σώγιερ ας πούμε σε κάποια στιγμή μπρος ή πίσω?

Πάντως ρε πούστη μου μπλέχτηκε πολύ η κατάσταση. Τώρα ο Τζίν που κολλάει και βρέθηκε εκεί με την Ρουσσώ δεν μπορώ να καταλάβω. Επίσης... Τι μας το κόψαν εκεί ? Και καλά αγωνία. Δεν καταλάβαμε ποια ήταν η τύπισσα ???

Δημοσ.

Εγώ το είχα πει, έπρεπε να πάρουν την timeloop theory όπως ήταν και να τελειώσουν έτσι τη σειρά. Ό,τι και να μου δείξουν από 'δω και πέρα αποκλείεται να είναι τόσο εντυπωσιακό και δυνατό σαν στόρυ όσο η εν λόγω (υπερ)θεωρία. Χώρια ότι δεν το βλέπω και πολύ στέρεο αυτό που πάνε να κάνουν. Ήδη

είδαμε ότι ο Locke προσπαθεί από τώρα να την κάνει, το οποίο είναι απογοητευτικό, καθώς υπήρξε όλο αυτό το hype στο τέλος του 4ου κύκλου με το τι έγινε στο νησί (τι ήταν όλα αυτά τα "very bad things") και τον οδήγησαν στο να φύγει και αυτός. Αν (όπως διαφαίνεται) θέλει να φύγει επειδή απλά το νησί κινείται πέρα δώθε - χωρίς να ξέρει κιόλας πως και αν αυτό θα σταματήσει αν φύγει και φέρει τους άλλους πίσω - τότε θα είναι μεγάλη απογοήτευση. Γιατί το πάνε σε κάτι πολύ εφετζίδικο και χαζό (δηλαδή ότι τι; Το νησί αποσυντονίστηκε και αν ξαναγυρίσουν τον τροχό ξέρω 'γω και έρθουν και οι άλλοι θα φτιάξει; Και αυτό γίνεται επειδή "έτσι θέλει το νησί"; Δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι δεν το πάνε καθόλου καλά, προσωπικά ξεθύμανε λίγο ο ενθουσιασμός μου. Όπως είπε επίσης και ο Sellers πως στο καλό δεν αλλάζουν το παρελθόν με τόσες συναντήσεις; Και δεν μπορώ να δεχθώ αυτό το απίστευτο χρονοπαράδοξο που είχε αναφέρει πιο πάνω ένας φίλος, ότι "πάντα έτσι ήταν", και για το νήμα του χρόνου, κτλ. Όταν η Ρουσσώ είδε τους επιζήσαντες για πρώτη φορά δεν αναγνώρισε τον Τζιν, ούτε ανάφερε κάτι για κάποιον κορεάτη ναυαγό. Κάποιος είπε ότι μετά θα γίνει λάμψη και θα τον ξεχάσει. Βέβαια! Θα ξεχάσει ότι με το που βρέθηκε σε ένα νησί, γνώρισε έναν Κορεάτη, ναυαγό άλλου πλοίου και αυτός εξαφανίστηκε ως δια μαγείας!!!

Δημοσ.

Μαλακία Alert

Εκτός και αν (πρόταση ε, μην βαρέσετε) παίζει τίποτα με παράλληλα σύμπαντα. Δηλαδή οι δικοί μας Losties μεταφέρονται εκτός απο χρονικά και σε διαφορετικές πιθανές καταστάσεις εξέλιξεις της ιστορίας τους. Βλακεία ε ?

Πάντως αν ισχύει αυτό που λέει ο πρωτοξάδερφος του Αινστάιν ότι παίζει ρόλο πόσο καιρό είσαι στο νησί πριν αρχίσει να έχει περίοδο η μύτη σου, τότε αν εξαιρέσουμε αυτόν που για κάποιο λόγο (ντέσμοντ?) είναι ακόμα καλά μπορούνε να συμπεράνουμε ότι όλοι οι υπόλοιποι φτάσαν στο νησί κάπως έτσι: Κοκκινομάλλα< Κινέζος< Τζούλιετ< Losties. Το περίεργο είναι που δεν θυμάται ο γκόστ μπάστερ πότε έφτασε για πρώτη φορά στο νησί.

Δημοσ.

Η Ρουσσω γιατι να θυμαται το οτιδηποτε?Αν υποθεσουμε δηλαδη οτι αυτο με τον Τζιν εγινε οντως, τοτε σιγα, μετα απο 16 χρονια μεσα στη μαστουρα και την τρελα ειναι δυνατον να θυμαται τον Τζιν?Εδω μας λεει οτι τοσο καιρο δεν ειχε δει ανθρωπο και ακουγε ψιθυρους.

Που σιγουρα ειχε δει ανθρωπο αφου ειχε χαρτογραφησει το νησι και μαλιστα της εκλεψαν την Αλεξ.

Απο την παλαβομαρα δεν θυμαται τιποτα.

Χωρια που δεν ξερουμε τι ακριβως παιζει με τα πηδηματακια.Συμβαινουν ΤΩΡΑ και επηρεαζουν μονο το παρον των οσων ταξιδευουν?Εγω προς τα εκει κλινω.Ο μονος που επηρεαζεται απο αυτα ειναι ο Ντεσμοντ που σαν σπεσιαλ μπορει και ξαφνικα "τα θυμαται" σαν να εγιναν.Οποτε δεν υπαρχει και λογος η Ρουσσω να θυμοταν τον Τζιν οταν τον συναντησε μετα την πτωση επειδη αυτο δεν εγινε ποτε.Και τωρα που γινεται στο ΠΑΡΟΝ του Τζιν, δεν θα αλλαξει προφανως κατι καθως το νησι θα φροντισει να αυτοδιορθωθει και να "πηδηξει" πριν συμβει παραδοξο.Οπως και με τη σκηνη Κεητ-Κλαιρ-Σωγιερ.

Τεσπα, καθιστε να δουμε πως θα εξελιχθει η σαιζον, πιστευω θα ξεκαθαρισει αρκετα το πραγμα.

EDIT:Ωπα , χιλια συγγνωμη, το διορθωσα...

Δημοσ.

Να ρωτησω εγω κατι αλλο? Αυτα που βλεπουμε να γινονται με τους 6 και με τους αλλους στα νησι γινονται ταυτοχρονα?

Εγω αυτο πιστευω...και οτι αυτες οι δεν-ξερω-και-εγω-ποσες-μερες-απο-τη-στιγμη-που-εξαφανιστηκε-το-νησι με τα απειρα time travels ισοδυναμουν με 3 χρονια στον εξω κοσμο....ε?

Δημοσ.

Στάνταρ κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει thief7710.

Άσε που αν δεν κάνω λάθος λίγο πολύ και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι αφήσα ννα φανεί ότι ο χρόνος έξω και μέσα απο το νησί δεν κυλάει το ίδιο. Απλά δεν μας έδειξαν (μέχρι στιγμής) τι κάναν οι Oceanic six στην διάρκεια αυτών των 3 χρόνων που δεν μας έδειξαν. Εκτός και αν εννοείται ότι έκαναν όλα όσα μας έδειχνα τα flash forwards στην 4η σεζόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...