Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου έχει κάτσει ότι η Ellie είναι η Ρουσό; To Ellie Μπορεί κάλλιστα να είναι υποκοριστικό του Danielle. Επίσης φοράει τα ίδια ρούχα και έχει τα μαλιά της γαλλική πλεξούδα!!

Τώρα δεν ξέρω αν και το όπλο που κρατάει είναι το ίδιο. Χρονικά βέβαια δεν πολυπαίζει αλλά με όλα τα μπρος πίσω δεν ξέρεις τι γίνεται.

η ellie μπορεί και.....μάλλον είναι η Hawkings.

η ξανθιά γαλανομάτα με το λευκό δερματάκι:o ellie δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση η μελαχρινή ρουσό.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α ρε γμτ. Με έχει φάει το διάβασμα αντί να κάτσω να ασχοληθώ με το Λόστ.

Μια υπομονή ως την Πέμπτη που θα δώσω να δω και ήρεμος το επεισόδιο. (Αν και έμαθα ότι θα είναι επεισόδιο Κέιτ. Σαπουνόπερα το προβλέπω, γιατί όπου ακούς Κέιτ είναι απο πίσω και ο μ*υνοκλ@ψι*ρης ο Τζάκ)

Δημοσ.
Α ρε γμτ. Με έχει φάει το διάβασμα αντί να κάτσω να ασχοληθώ με το Λόστ.

Μια υπομονή ως την Πέμπτη που θα δώσω να δω και ήρεμος το επεισόδιο. (Αν και έμαθα ότι θα είναι επεισόδιο Κέιτ. Σαπουνόπερα το προβλέπω, γιατί όπου ακούς Κέιτ είναι απο πίσω και ο μ*υνοκλ@ψι*ρης ο Τζάκ)

επεισόδιο aaron είπαμε, αλλά θα δούμε και kate:-D

Δημοσ.

Kαι κατι που διαβασα αλλου:

Mιας και μαθαμε οτι οι Others μιλουν λατινικα, μη ξεχναμε οτι και ο χαρτης στην πορτα της καταπακτης που ειδε ο Λοκ στη 2η σαιζον, ηταν γραμμενη στα Λατινικα ;)

Δημοσ.
Kαι κατι που διαβασα αλλου:

Mιας και μαθαμε οτι οι Others μιλουν λατινικα, μη ξεχναμε οτι και ο χαρτης στην πορτα της καταπακτης που ειδε ο Λοκ στη 2η σαιζον, ηταν γραμμενη στα Λατινικα ;)

Σωστός...

Αν και μπέρδεψες τον χάρτη με την καταπακτή στο πόστ σου... :-D

ο χαρτης στην πορτα της καταπακτης ηταν γραμμενη στα Λατινικα
Δημοσ.

στους σκελετούς που είχαν βρει ο τζακ και η κειτ στο s01e06 σε εναν απο τους σκελετους βρηκαν μια μαυρη και ασπρη πετρα. ηταν οι σκελετοι ενος αντρα και μιας γυναικας. τις πετρες τις ειχε παρει ο τζακ - απο τα ρουχα τους ο τζακ υπολογισε οτι ηταν 45 με 50 χρονια πριν

στο s05e03 πάνω στο τραπεζάκι του des και τις penny

ήταν δύο πέτρες. μια άσπρη και μια μαύρη.

επίσης

μαύρη και άσπρη πέτρα έχουν δείξει και στο επεισόδιο s03e08 στο διαμέρισμα της penny στο λεπτό 11.53

ps: αυτά δεν τα παρατήρησα εγώ. σε ξένο site τα βρήκα

Ψηλε το σχολιο αυτο ηταν hit n run?Προσεξε κανεις τις πετρες?Γιατι εγω με ενα γρηγορο περασμα που εκανα στο επεισοδιο δεν προσεξα κατι...μας ειχες ταξει και ενα screenshoot :P

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε το The Little Prince?

-----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 09 : 30 : 30-----

Λογικά ναι γιατί βλέπω και τα EN subs του.

-----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 09 : 42 : 53-----

Το κατέβασα και είναι comple

Δημοσ.

Το κατέβασα και είναι comple

Εμενα μου φανηκε σαν να εχει ενα μικρο προβλημα με τον ηχο.Πολλα μπασα η κατι τετοιο...

Τεσπα...οσων αφορα το επεισοδιο μπορω να πω οτι ηταν ενα καλο επεισοδιο.Δεν θα σχολιασω τιποτα αλλο περα απο το οτι μου δημιουργηθηκε η αισθηση οτι τα ατομα στο νησι μετακινουνται στο χρονο καθε φορα που ερχονται σε επαφη με ατομα απο το "παρον" στο οποιο βρισκονται.

Ας πουμε μολις ο σογιερ ειδε την κειτ και τις αλλες στη σκηνη με την γεννα αμεσως μεταφερθηκαν στο χρονο.Μολις τους επιτεθηκε η αλλη βαρκα τσουπ!...μεταφερθηκαν στο χρονο...σε προηγουμενα επεισοδια:μολις ο λοκ συναντησε τον Ιθαν και αργοτερα τον Ριτσαρντ αμεσως και στις δυο περιπτωσεις μεταφερθηκαν στον χρονο.Αυτο εξηγει και γιατι αλλες φορες καθονται λιγο και αλλες πολυ ωρα στο καθε χρονικο σημειο.

Το μονο σημειο που δεν κολλαει με την θεωρια μου αυτη ειναι στο προηγουμενο επεισοδιο οπου οταν γυρισαν στο 1954 (σωστα...?) περασε αρκετη ωρα (ο λοκ μιλησε με τον Ριτσαρντ,ο Ντανιελ πηγε και εξετασε την βομβα) μεχρι να μεταφερθουν...Σκεψεις?

Δημοσ.

copy paste:

Το 2o πιο αδυναμο απο τα φετινα κατα τη γνωμη μου με εξαιρεση τα τελευταια 10 λεπτα και την σκηνη

Σωγιερ-Κεητ-Κλαιρ.

Χαρηκα υπερβολικα που επιτελους βλεπουμε

την Ρουσσω και το πως ξεκινησαν ολα.Ετοιμαστειτε να δειτε τον Μονταντ να χανει το χερι του

Βεβαια ειναι λιγο πατατια το οτι 16 χρονια πριν η Ρουσσω ηταν τοσο διαφορετικη αλλα μη ξεχναμε οτι η ιδια η ηθοποιος ζητησε να φυγει απο την σειρα.Οποτε απο το να μην μας ελεγαν τπτ για την ιστορια της, αυτο ειναι πολυ καλυτερο.

Οσο για την Αζιρα,μεγαλο μπερδεμα....αντε να δουμε.

Η Σαν , πολυ biatch() και αυτο μ'αρεσει...Ο αχωνευτος ο Τζιν ζωντανος??????

Τελος, γνωμη μου ειναι οτι οι φλασιες του νησιου ειναι κατι σαν το course correcting που λεμε ή καλυτερα course...preventing.

Την στιγμη που παει να γινει κατι που θα αλλαξει ξερω γω την ιστορια κλπ, το νησι φλασαρει ωστε να μην προκυψει παραδοξο.

Δημοσ.

Την στιγμη που παει να γινει κατι που θα αλλαξει ξερω γω την ιστορια κλπ, το νησι φλασαρει ωστε να μην προκυψει παραδοξο.

Ότι πιο φυσιολογικό, δηλαδή. :devil: Για να το δω και γω τώρα....

Δημοσ.

Ας πουμε μολις ο σογιερ ειδε την κειτ και τις αλλες στη σκηνη με την γεννα αμεσως μεταφερθηκαν στο χρονο.Μολις τους επιτεθηκε η αλλη βαρκα τσουπ!...μεταφερθηκαν στο χρονο...σε προηγουμενα επεισοδια:μολις ο λοκ συναντησε τον Ιθαν και αργοτερα τον Ριτσαρντ αμεσως και στις δυο περιπτωσεις μεταφερθηκαν στον χρονο.Αυτο εξηγει και γιατι αλλες φορες καθονται λιγο και αλλες πολυ ωρα στο καθε χρονικο σημειο.

Το μονο σημειο που δεν κολλαει με την θεωρια μου αυτη ειναι στο προηγουμενο επεισοδιο οπου οταν γυρισαν στο 1954 (σωστα...?) περασε αρκετη ωρα (ο λοκ μιλησε με τον Ριτσαρντ,ο Ντανιελ πηγε και εξετασε την βομβα) μεχρι να μεταφερθουν...

Σκεψεις?

Αυτό που λες το εξηγεί, αν ο sawyer μίλαγε στην κέιτ, θα άλλαζε η ιστορία, θα έπρεπε να το είχαμε δει, αν ο ήθαν σκότωνε τον λοκ, θα άλλαζε η ίστορια, και δεν θα συναντούσε "μετά" (για τη πορεία του λοκ μετά) τον Ρίτσαρντ, που δεν είναι αλλαγή ιστορίας. Ανέκαθεν αυτό είχε συμβεί, αλλά προφανώς δεν το ήξεραν οι losties, το ήξεραν (αν και μάλλον ακόμα δεν το καταλάβαιναν) ο ρίτσαρντ κι ο widmore, και μάλλον ο μπεν (μέσω ρίτσαρντ) για αυτό και όλα τα "λοκ είσαι σπέσιαλ μάδερ φάκερ κτλ κτλ) :-)

Δημοσ.

Το μεγαλο λαθος της σειρας,ειναι πως την τραβανε τοσο πολυ,ενω εχει ωραιο σεναριο αλα twilight zone,που χανεις τα αυγα και τα πασχαλια και δεν το φχαριστιεσαι....καλο επεισοδιακι,αλλα μεχρι εκει...πλεον το βλεπω μηχανικα το λοστ,επιδη συνηθισα κ ετσι...δεν ειναι το χαλι του πρισον μπρεηκ ή χιροους,προς θεου,αλλα αυτη η υπεραναλυση,η συγχυση και η υπερπληροφορηση,ε,δεν την παλευω,εγω προσωπικα.....για αλλες σειρες τρςς χρονο στα μπερδεμενα σεναρια τους και το στορυ τους,σε αυτη πιστευω δεν αξιζει πια.....και παλι,οχι πως δεν ειναι απο τις πιο δυνατες σειρες...απλα,πως το λενε,κουραζει πολυ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...