ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Darlton did say there would be flashbacks and that flash-forwards would not be as prominent this season, but in the first hour of the premiere, we see a past and present Desmond I can tell you that Ben Linus is many things, but he is not a drug-addiction enabler, and with Ben's "help" Jack seems to be getting off the junk. Oh, and Ben seems to imply that if Jack goes back to the Island he'll never be able to return to the real world. at the end of ep2 of season 5 hugo reyes is confronted by linus in his kitchen and ben tries to persuade hugo to come with him back to crap hole island hugo thinks about it for a while and then remembers what sayid told him in and that he should not trust benjamin at all so he throws a sandwich at ben and runs out to the police car that is watching his house and surrenders to the police and confesses that he has killed someone meanwhile ben goes back inside later he then meets with hawkings who is scribbling crazy stuff on a chalk board If you think you already know too much about what's in store, stop reading now. At bottom, "Lost" is about time travel. That is what rescued the show last season from two seasons of go-nowhere stories. The stories began to flash forward - and the focus moved past the romantic triangle of Jack, Sawyer and Kate. The upcoming revelation will lay to rest years of Internet wrangling and instantly settle about a million fevered questions between dedicated fans about what the heck has been going on this whole time. Without revealing details, the remote island so integral to the lives of the castaways is home to what a very important scientist on the show calls "virtually unlimited power." And the "power" has been harnessed, quite haphazardly, for time travel. "You have no idea how difficult it would be for me to explain this phenomenon to a quantum physicist," well-meaning super-scientist Daniel tells Sawyer, the island's loveable marooned scoundrel who has remained unhappily confused and shirtless since last season. Time travel this season appears to have replaced flashbacks and flash-forwards. Instead, while watching memories of the past or events in the future, chunks of the entire cast are sent skipping through time, like a needle on a vinyl record. Of course, since this is "Lost," even with the big reveal out in the open, there are only a million other questions left unanswered. (After all, the show still has two years before its agreed-upon finale.) For now, the story seems to have turned on itself. For at least part of the new season, the folks on the island don't know where or - more specifically, when - they are. The action jumps between the handful of people who escaped the island last season, only to find themselves much worse off for leaving, and their friends who are still trapped on the time-warping island. Like the classic 1937 Frank Capra film, "Lost Horizon," the cast of "Lost" finds itself struggling to get back and set things right. Απο dark ufo. Οι πιο πολυ σιγουρα θα τα εχετε διαβασει, απλα τα εβαλα για το αν υπαρχει κανεις που δεν τα εχει παρει το ματι του. προσωπικά αυτο που μου εκανε περισσότερη εντύπωση ειναι αυτο σε μπολντ. Και εξηγούμαι, δεν ξερω κατα ποσο ευσταθούν αυτα που γράφονται. Αλλα μου εχουν καρφωθεί απο την πρωτη σεζον οι δυο σκελετοί (Αδαμ και Ευα, οπως τους ονομασαν) και κατι πέτρες που βρηκαν σε αυτους. Δεν ξερω πως εχω φαει το σκαλομα οτι θα ειναι καποιοι απο τους Λοστακιδες. Δεν γνωριζω ποιοι μπορει να ειναι, αλλα εχω την εντυπωση θα παιξουν σπουδαίο ρολο στη ιστορια. Ισως κανω λαθος και αυτα που γραφω να ειναι τεραστιες μπαρουφες. Θα δουμε. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι ειναι αυτοι οι σκελετοι, εχουν αναφερθει ξανα στην σειρα?
konnak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Α, οι σκελετοί. Έχουν γραφτεί τόσα που μπορεί να είναι οποιοιδήποτε. Σίγουρα πάντως δεν έχουν ξεχαστεί, θα τους ξανασυναντήσουμε κάποτε (ίσως στο τέλος της σειράς, οπότε θα ξέρουμε και ποιοι είναι). Και εγώ πιστεύω θα είναι κάποιο ζευγαράκι από τους Losties. Εγώ έχω φάει κόλλημα με αυτό που έχουν πει κατά καιρούς οι Cuse και Lindelof για το κρυμμένο clue που υπάρχει στα Pilots. Ή καλύτερα, ότι αφού δεις το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα μπορείς να δεις τα πρώτα επεισόδια και να πεις "α, κοίτα να δεις τελικά". Και πάλι, υπάρχουν θεωρίες για κάθε σχεδόν σκηνή των πιλότων, με πιο "ύποπτες" την πρώτη (που ο Τζακ ξυπνάει, σηκώνεται και τρέχει στην παραλία) και την τελευταία που χάνεται για ένα δυο λεπτά από Κέητ και Τσάρλι μετά την επίθεση του τέρατος. Μέχρι τώρα όμως δεν έχουμε άλλα στοιχεία οπότε θα περιμένουμε να δούμε. 14 μέρες, 6 ώρες, ...
sheik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Οχι δεν εχουν αναφερθει ποτε ξανα στη σειρα, ΟΜΩΣ, πριν κανα 2 χρονια οι Lindelof και Cuse ειχαν δωσει ενα hint (σε μια ερωτηση ενος φαν) οτι οντως οι 2 σκελετοι ειναι πολυ σημαντικοι στην ιστορια και οτι ειναι η αποδειξη τους οτι το γενικο πλανο της σειρας(αρχη,μεση,τελος) το ηξεραν απο την αρχη.
Sellers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αυτό για τους σκελετούς που είπε ο Σέικ το άκουσα κι εγώ. Ότι δηλαδή με το που καταλάβουμε ποιοι είναι θα δούμε ότι απο την αρχή ξέραν την πορεία της σειράς και ότι δεν θα αποδράσουν απο μια φυλακή στην πρώτη σεζόν και θα βρούμε μιακάρτα με τα κρυμμένα μυστικά του σύμπαντος στην τέταρτη... (Μπιχτή!!!) Αυτό με τους σκελετούς δεν θέλω να το σκέφτομαι. ΚΟΒΩ ΤΑ ΑΡΧ...αία μου παπούτσια ότι είναι κάποιοι απο τους Λοστάκηδες (συγκεκριμένα μου έχει κολλήσει ο Λοκ, ίσως επειδή αυτός τους βρήκε), και ότι όταν τελικά μάθουμε ποιοί είναι, θα μας μαζεύουν τα στόματα απο τα πατώματα και θα αναφωνήσουμε όλοι με ένα στόμα, μια φωνή ''Ναι ρε πούστη. Το λοστ είναι η καλύτερη σειρά μετά την Μαρία την άσχημη''. Αλλά ως εδώ. Δεν θέλω να τρώω τα μυαλά μου για το ποίοι είναι οι σκελετοί. Δεν ξέρω γιατι αλλά μου έχει κολλήσει ότι θα το μάθουμε στην τελευαία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν...
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αλλά ως εδώ. Δεν θέλω να τρώω τα μυαλά μου για το ποίοι είναι οι σκελετοί. Δεν ξέρω γιατι αλλά μου έχει κολλήσει ότι θα το μάθουμε στην τελευαία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν... Εεεε, τωρα με σκοτώνεις. Χωρις πλακα εχω σκαλώσει απο την πρωτη σεζον με τους σκελετους. :lol:
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (...)ΟΜΩΣ, πριν κανα 2 χρονια οι Lindelof και Cuse ειχαν δωσει ενα hint (...). Πριν κανα δυο χρόνια επίσης (νομίζω ότι θυμάμαι καλά), πριν την αρχή της 3ης season σε κάποιο podcast, είχαν πει και ότι στην 3η (ή στην 4η;; ) season θα μάθουμε περισσότερα για τη μυθολογία του νησιού και το πόδι. Χμ... 'Το λοστ είναι η καλύτερη σειρά μετά την Μαρία την άσχημη''. Όχι δεν είμαι τόσο κακός. Όχι δεν είμαι τόσο κακός. Όχι δεν είμαι τόσο κακός. Όχι δεν είμαι τόσο κακός.
soturin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Το πόδι ήταν για φινάλε τέταρτης αλλά λόγω απεργίας που κόπηκαν 2 επεισόδια έγινε ανακατανομή. Πέμπτη και έκτη σαιζόν θα έχουν από 17 επεισόδια και λογικά σύντομα θα μάθουμε περί ποδιού.
sheik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Praetorian εχεις απολυτο δικιο αλλα υπαρχει στη μεση κατι που δεν ελαβες υποψην. Πριν την αρχη της 3ης σαιζον δεν ειχε δωθει το end-date της σειρας,αυτο εγινε στα μεσα της 3ης σαιζον. Μεχρι τοτε οι παραγωγοι πηγαιναν στα τυφλα,ειχαν αλλα σχεδια, ηξεραν φυσικα το τελος απλα δεν ηξεραν ΠΟΤΕ θα ειναι αυτο κατι που τους ελυσε τα χερια.Ισως λοιπον με τον ορισμο του τελους της σειρας να αλλαξαν τα πλανα τους σχετικα με το ποτε θα αποκαλυψουν τι. Ηταν λογικο να σκεφτονται να αρχισουν να λενε απο την 3η ενα δυο πραγματα για το ποδι για να μην χαθουν (κι'αλλοι) τηλεθατες. Μετα,ξεροντας οτι τους απομενουν 2μιση σαιζον ακομη,μαλλον εβαλαν τα πραγματα σε μια σειρα και ειπαν "τοτε θα γινει αυτο,μετα αυτο" κλπ. Επισης ειχαν πει πως στην 4η σαιζον θα μαθαιναμε περισσοτερα για Ρουσσω.Κατι τετοιο δεν εγινε επειδη η ιδια η Mira Furlan ζητησε να "σκοτωθει" διοτι δεν αντεχε αλλο να μενει στη Χαβαη.Δεν μπορεις να τα υπολογισεις αυτα,απλα συμβαινουν.Γι'αυτο και δεν ειδαμε κατι για Ρουσσω. Αυτο θα γινει στην 5η σαιζον βεβαια απ'οτι διαβασα σε σποιλερς.Τωρα αν θα παιζει η ιδια, η θα σκεφτουν και καλα να μας δειξουν μικροτερης ηλικιας Ρουσσω,με αλλη ηθοποιο,δεν το ξερω.
vantor Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εχοντας δει τα δύο πρώτα επεισόδια του πέμπτου κύκλου (και παθαίνοντας βεβαίως το απαραίτητο σοκ) έχω να σχολιάσω τα ακόλουθα για όσους δεν φοβούνται να σποϊλεριαστούν. Οι υπόλοιποι προσπεράστε ανέμελα, nothing to see here ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ Η σημαντικότερη μπινιά είναι πως το νησί δεν κάνει μόνο μία μετατόπιση στο χρόνο, αλλά πολλές! Κάθε τόσο, χωρίς προειδοποίηση... σλαμ! Νάσου μια λάμψη και πάμε σε άλλο χρονικό σημείο! Και η λάμψη αυτή μοιάζει πολύ η άτιμη με αυτή που προέκυψε όταν ο Ντέσμοντ γύρισε το κλειδάκι... Το ωραίο είναι πως με κάθε αλλαγή στο χρόνο, μοναδικές σταθερές είναι οι ναυαγοί. Ολο το υπόλοιπο νησί (και οι υπόλοιποι κάτοικοί του) αλλάζουν ανάλογα με το νέο timeline, οπότε μπορεί να γνωρίζουν ή όχι τους ναυαγούς, να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν τα camps, το hatch να είναι κλειστό ή ανοιχτό κ.ο.κ. Ο ΚΑΛΟΣ ΔΡ. MARVIN CANDLE Surprise, surprise! Ο αγαπημένος μας Δρ. Candle σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση εκτός προβιντεοσκοπημένων μηνυμάτων! Μιλά σε εργάτες της Dharma εξηγώντας πως το νησί είναι τίγκα στην ενέργεια, ενώ ο Faraday αποδεικνύει πόσο του ταιριάζει η στολή εργάτη της Dharma! NO MORE LIES Το σύνθημα του Χάρλεϊ στην πέμπτη σαιζόν είναι "τέρμα τα ψέματα!". Αν και συμφωνεί να πάει πίσω στο νησί μαζί με τους υπόλοιπους, δεν δέχεται πλέον να πει ψέματα για κανέναν. Αποκαλύπτει ολόκληρη την αλήθεια στη μητέρα του, για το τι είδε στο νησί, το smoke monsters, τους Others και τα πάντα και αυτή δηλώνει πως... τον πιστεύει! FLASHBACKS & FLASHFORWARDS Αυτά είναι πλέον άνευ νοήματος, αφού περνάμε από το ένα timeline στο άλλο, ανέμελα και όμορφα. Από κει που βλέπουμε τον Μπεν να μιλά με τον Τζακ για το πώς θα μαζέψουν το λαό για να επιστρέψουν στο νησί, περνάμε στη φάση λίγο αργότερα όπου τους βλέπουμε να είναι ήδη μαζεμένοι και να επιστρέφουν! Το σόου δεν μας κρύβει λοιπόν πως αυτό όντως τελικά θα γίνει, αφού με τη συγκεκριμένη σκηνή αρχίζει μόλις το δεύτερο επεισόδιο του κύκλου. ΛΟΚ ΔΕ ΓΚΡΕΗΤ Ο Λοκ ανακαλύπτει σύντομα τι σημαίνει να βρίσκεσαι πάνω σε ένα νησί με τα timelines να αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι, μια και παραλίγο να τον σκοτώσει ένας Ηθαν που δεν τον γνώριζε... Ευτυχώς, μια και "ό,τι δεν συνέβη στο παρελθόν δεν θα συμβεί στο εναλλακτικό παρελθόν και ό,τι συνέβη στο παρελθόν δεν γίνεται να αλλάξει" όπως αποκαλύπτει ο Faraday, ο Λοκ δεν γίνεται να πεθάνει... ακόμα. Οπως όμως του αποκαλύπτει αργότερα ο Αλπερτ, "to save the island you must die". Εκεί του δίνει και για δωράκι την ΠΥΞΙΔΑ (yes!) και του λέει πως θα πρέπει να του τη δείξει όταν θα τον ξαναδεί αλλά ο ίδιος ο Αλπερτ δεν θα τον γνωρίζει (όταν δηλαδή ξαναλλάξουν timeline). Εδώ έχουμε και την επική ατάκα των δύο πρώτων επεισοδίων: Λοκ: "Και τι κάνει αυτή η πυξίδα;" Αλπερτ: "Δείχνει το βορρά". HARD TO BE A MAMA Δύο δικηγόροι επισκέπτονται την Κεϊτούλα και ισχυρίζονται πως έχουν court order για να διεξάγουν DNA test σε αυτήν και τον Ααρον για να πιστοποιήσουν τη συγγένεια. Αρνούνται να αναφέρουν ποιος είναι ο πελάτης τους. Η Κέιτ τους διαολοστέλνει και μέχρι να επιστρέψουν με το σερίφη, παίρνει τον μικρό και την κάνει. Βρίσκει καταφύγιο στη Σαν, η οποία παρεμπιπτόντως έχει και μια συναντησούλα με τον Γουίντμορ χωρίς να γίνει κάτι ιδιαίτερο. ΑΝΝΑ ΛΟΥΤΣΙΑ Αφού ο Σαϊντ καθαρίσει μερικούς ακόμα στο δρόμο της μεγάλης κοπάνας με τον Χάρλεϊ, δέχεται βελάκι με ουσία παραλυτική. Ο Χάρλεϊ μαζεύοντας ένα όπλο ενώ τον περιμένει, ποζάρει παρά τη θέλησή του στο κινητό ενός περαστικού που τον φωτογραφίζει με το όπλο στο χέρι. Στη συνέχεια την κάνει βάζοντας τον αναίσθητο Σαϊντ στη θέση του συνοδηγού και... παγώνει όταν ένα περιπολικό του κορνάρει. Σταματά και βλέπει... την Αννα Λουτσία να τον συμβουλεύει να μην αφήσει σε καμία περίπτωση τους μπάτσους να τον πιάσουν, γιατί, όπως του λέει, "μπορεί εγώ να μην είμαι αληθινή, αλλά αν έρθουν οι πραγματικοί μπάτσοι, την έκανες". Το "εγώ δεν είμαι αληθινή" ακούγεται έτσι ακριβώς από το στόμα της Αννούλας, καταρρίπτοντας ενδεχομένως κάποιες διάσπαρτες θεωρίες. Αυτά προς το παρόν...
vantor Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλά, με αρκετή δράση, εκπληξούλες και, το κυριότερο απ΄όλα, σε προδιαθέτουν για δυνατή σαιζόν. Προσωπικά με εξιτάρει το ότι, σε αντίθεση με την προηγούμενη σαιζόν, όπου ξέραμε σχεδόν από την αρχή ότι η πέμπτη θα είναι "η επιστροφή στο νησί", εδώ δεν έχουμε ακόμα κάποιο clue για την έκτη και πού θα το πάει το πράμα. Ολα είναι ανοιχτά.
konnak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Vantor, έχω μία απορία: πως και που ακριβώς τα είδες; Κατά τα άλλα σε μισώ . Έχω πάντως την εντύπωση ότι θα είναι το καλύτερο season premiere του Lost μετά τους πιλότους - έτσι και αλλιώς πάντα είχε καλύτερα φινάλε από πρεμιέρ, αλλά τα πρώτα της 5ης φαίνονται δυναμίτης...
Mr V Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Που τα βρηκες πες μου αν θες να κοιμηθω το βραδυ πμ λινκ ή οτι αλλο θες παντως πες.....Με ολα αυτα που ειπες με αναψες για τα καλα...
GreekCharmed Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Οι νέες ημερομηνίες μετάδοσης των 10 πρώτων επεισοδίων: (πωπω καιρό είχα να γράψω εδώ) 5x01 Because You left 21/01/09 5x02 The Lie 21/01/09 5x03 Jughead 28/01/09 5x04 The Little Prince 04/02/09 5x05 This Place Is Death 11/02/09 5x06 The Life and Death of Jeremy Bentham 18/02/09 5x07 316 25/02/09 5x08 LeFleur 11/03/09 5x09 Namaste 18/03/09 5x10 He's Our You 25/03/09 -----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 04 : 56 : 32----- Πολύ καλά, με αρκετή δράση, εκπληξούλες και, το κυριότερο απ΄όλα, σε προδιαθέτουν για δυνατή σαιζόν. Προσωπικά με εξιτάρει το ότι, σε αντίθεση με την προηγούμενη σαιζόν, όπου ξέραμε σχεδόν από την αρχή ότι η πέμπτη θα είναι "η επιστροφή στο νησί", εδώ δεν έχουμε ακόμα κάποιο clue για την έκτη και πού θα το πάει το πράμα. Ολα είναι ανοιχτά. Πως και το είδες? Μήπως ξέρεις κανέναν στο ABC Medianet και το είδες online?
Sellers Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Τι λές ρε vantor, να μας τρελάνεις θες ? Μπαίνεις ανέμελος ανέμελος, με τα 9 μηνυματάκια σου και ανάβεις τέτοια φωτιά όση δεν έχει ανάψει ο Thresh με τα 20,000 του? (20,013 τώρα γιατί θα κάνω κανένα 10λεπτο να γράψω το μήνημα.) Thresh πλάκα κάνω, αν παρεξηγηθείς σε γ...α Φυσικά δεν είδα κανένα σπόιλερ. Ενάξει είπαμε. Εθισμένοι εθισμένοι αλλά έχουν και τα σπόιλερ τα όρια τους. Σε αντίθεση με τον brother Konnak ( τα αισθήματα είναι αμοιβαία), τον οποίο φαντάζομαι να παταέι ένα ένα τα κουμπιά των σπόιλερ, σάλια να του φεύφουν απο το στόμα και όσο διαβάζει τόσο ένα ελαφρύ πάρκισον να του εμφανίζεται στο χέρι... Έλα παραδέξου το... Vantor πέρα απο την πλάκα που τα είδες ρε ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.