konnak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον γιατί o RIchard δεν καταλαβαίνει ακόμα (δύο χρόνια μετά την επίσκεψη του Locke από το μέλλον) πως λειτουργεί το όλο θέμα με το time travel. Περίμενε από τον μικρό Locke να θυμηθεί ότι η πυξίδα του ανήκε -αλλά αυτός φυσικά δεν έχει τέτοια ανάμνηση. Ξαναδές το 4x11: Cabin Fever. Ο Locke διάλεξε και την πυξίδα. Απλά ο Richard ξενέρωσε όταν πήρε το μαχαίρι.
Sellers Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Όντως (sheik) το επεισόδιο δεν ήταναυτό που περίμενα. Anyway. 2 πράγματα έχω να πω. 1ον: Δεν ξέρω αν το επεισόδιο ήταν καλό επειδή είχε πολύ Ντέσμοντ ή επειδή δεν είχε καθόλου Τζάκ. (Θυμάστε άλλο επεισόδιο που να μην εμφανίζεται ο Τζάκ έστω και για 5 δεύτερα?) 2ο: Αν δεν σταματήσουν τα πάνε έλα, και έχουν σκοπό να δώσουν απαντήσεις μέσω αυτού του μοτίβου τότε θέλει μεγάλο iq για να παρακολουθηθεί η σειρά. Extra: Το σκηνικό ότι ο Λόκ αγένητος είπε στον Ρίτσαρντ να πάει να τον βρει όταν γεννηθεί μου θύμισε απίστευτα τον Heinlein και το All You Zombies. Αν δεν το διάβσες konnak κάντο ΤΩΡΑ!!! -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 02 : 43 : 53----- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!! ΛΥΣΙΜΟ ΤΡΕΛΗΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ... ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΛΕΜΕ... Οι "Others" λένε πως το νησί "επισκέφτηκε" ο Αμερικάνικος Στρατός, κάτι που εξηγεί το στρατιωτικό μαχαίρι που είχε βρει η Άννα-Λουσία στην 2η σεζόν... :devil: Καλα μιλάμε θέλει πολύυυυ κάψιμο για να θυμάσαι τέτοιες λεπτομέρειες.
συννεφάκι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Είδα τα 2 πρώτα (και το 5-00) και ήρθα και διάβασα επιτέλους όλα σας τα spoiler. Ερώτηση: Τον μικρό Γουόλτ θα τον δούμε καθόλου? Αν η θεωρία με το ότι οι ψίθυροι είναι οι λόστις απο άλλα χρονικά σημεία, τότε έχουμε δει τον Γουόλτ σε 2 τουλάχιστον σκηνές να βρίσκεται στο νησί, σα φάντασμα, και να ψυθυρίζει, ενώ όλοι ξέρουμε πως είχε ήδη φύγει απο το νησί με τον Μάικλ. Αναφέρομαι στη σκηνή του 3ου κύκλου, όπου τον βλέπει η Σάνον μέσα στη σκηνή, όπου είχε πάει με τον Σαΐντ, και λίγο αργότερα, στο ίδιο επεισόδιο, τον βλέπουν και οι δυό τους. Είναι κι' αυτό ταξίδι στο χρόνο? Ο Γουόλτ βρίσκεται σε 2 μέρη ταυτόχρονα? Επίσης, για όσους ρωτάνε γιατί ο Σώγιερ δε μπορούσε να μιλήσει με τον Ντέσμοντ στην καταπακτή, επειδή προφανώς δεν είχαν γνωριστεί ακόμη.. Μην ξεχνάτε ότι στον 4ο κύκλο ο Ντάνιελ είχε σημειώσει στο ημερολόγιο του: "Αν μου συμβεί κάτι, ο Ντέσμοντ Χιουμ θα είναι η σταθερά μου". Άρα, αυτοί οι δύο, οπουδήποτε και οποτεδήποτε και αν συναντηθούν, θα μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους, γιατί ο ένας είναι η σταθερά του άλλου. Και μια ακόμα απορία (και επιφοίτηση ταυτόχρονα).. Ο Μάικλ και ο Τζακ, στον 4ο κύκλο, προσπαθούν να αυτοκτονήσουν και δεν τα καταφέρνουν.. Για πείτε, τσακάλια μου, η περίοδος των 3 ετών που πέρασε αφού έφυγαν απο το νησί, ήταν παρόν, ή μήπως ήταν παρελθόν??? Το όλο θέμα με τον Μάικλ και το όπλο που πάντα μπλόκαρε μου κάνει λίγο σαν παρελθόν, επειδή τίποτα δε μπορεί να αλλάξει στο παρελθόν, όπως είδαμε,για αυτούς που έρχονται απο το μέλλον.. Μήπως η σειρά μας πάει σε ένα χρονικό σημείο 0, στο μέλλον, και μας δείξει για ποιό λόγο όλοι επέστρεψαν πίσω και συνέβησαν όσα συνέβησαν στους προηγούμενους κύκλους? Επίσης, μπορούμε να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση των εμφανίσεων της Hawkings? Την είδαμε να δίνει το δαχτυλίδι στον Ντέσμοντ (και όχι μόνο..) Την είδαμε σε φωτογραφία στο γραφείο του πατέρα του Τζακ, και μετά στο τέλος του 2ου επεισοδίου? Αυτά.. Θα φορντίσω να δω το 3ο επεισόδιο σύντομα..
gherudos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δεν μ άρεσε,περίμενα κάτι πιο δυναμικό. Δεν είναι λίγο περίεργο το σκηνικό να έχουν την βόμβα κρεμασμένη με ένα κομμάτι σχοινί που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κοπεί από το βάρος;Και γιατί την έχουν πάνω από κάτι σαν καταπακτή;Θέλουν να τη ρίξουν εκεί μέσα; Τα 2 πρώτα επεισόδια ήταν αυτό που περιμέναμε μετά από σχεδόν 1 χρόνο αναμονής,το 3ο όχι...
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ξαναδές το 4x11: Cabin Fever. Ο Locke διάλεξε και την πυξίδα. Και πάλι, αυτό δε σημαίνει ότι θυμήθηκε κάτι το παιδί. Οι "Others" λένε πως το νησί "επισκέφτηκε" ο Αμερικάνικος Στρατός, κάτι που εξηγεί το στρατιωτικό μαχαίρι που είχε βρει η Άννα-Λουσία στην 2η σεζόν... :devil: Καλα μιλάμε θέλει πολύυυυ κάψιμο για να θυμάσαι τέτοιες λεπτομέρειες. Παρακάμπτω το γεγονός ότι μια τέτοια λεπτομέρια μπορεί να είχε πολλές valid εξηγήσεις (γνωρίζουμε ότι οι others επικοινωνούσαν με τον έξω κόσμο ΚΑΙ έφερναν απο έξω κόσμο στο νησί, όπως και ό,τι άσχετοι κατά καιρούς έβρισκαν το νησί από ατύχημα (πχ ομάδα ρουσώ, το αεροπλάνου του Remi). Πάντως σύμφωνα με το LOSTpedia η Anna Lucia αναφέρει ότι το μαχαίρι είναι περίπου 20 χρονών. Μια και το 1984 απέχει αρκετά από το 1954, είτε η Anna Lucia το χρονολογεί λάθος -κάτι που δεν αποκλείεται, μια και ίσως δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις γι'αυτό, αλλά τότε γιατί να το αναφέρει at all; - είτε γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος τύπος μαχαιριού άρχισε να διανέμεται στο U.S. Army από το 1980 και μετά... :/
papahlamidas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Όντως (sheik) το επεισόδιο δεν ήταναυτό που περίμενα. Anyway. 2 πράγματα έχω να πω. 1ον: Δεν ξέρω αν το επεισόδιο ήταν καλό επειδή είχε πολύ Ντέσμοντ ή επειδή δεν είχε καθόλου Τζάκ. (Θυμάστε άλλο επεισόδιο που να μην εμφανίζεται ο Τζάκ έστω και για 5 δεύτερα?) 2ο: Αν δεν σταματήσουν τα πάνε έλα, και έχουν σκοπό να δώσουν απαντήσεις μέσω αυτού του μοτίβου τότε θέλει μεγάλο iq για να παρακολουθηθεί η σειρά. Extra: Το σκηνικό ότι ο Λόκ αγένητος είπε στον Ρίτσαρντ να πάει να τον βρει όταν γεννηθεί μου θύμισε απίστευτα τον Heinlein και το All You Zombies. Αν δεν το διάβσες konnak κάντο ΤΩΡΑ!!! -----Προστέθηκε 30/1/2009 στις 02 : 43 : 53----- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!! ΛΥΣΙΜΟ ΤΡΕΛΗΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ... ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΛΕΜΕ... Οι "Others" λένε πως το νησί "επισκέφτηκε" ο Αμερικάνικος Στρατός, κάτι που εξηγεί το στρατιωτικό μαχαίρι που είχε βρει η Άννα-Λουσία στην 2η σεζόν... :devil: Καλα μιλάμε θέλει πολύυυυ κάψιμο για να θυμάσαι τέτοιες λεπτομέρειες. Ρε συ Sellers και ποιος - ποια είναι ο χαρακτήρας του lost που μπορεί να έχει να κάνει με αυτή την ιστορία που λες?
sheik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Πάντως σύμφωνα με το LOSTpedia η Anna Lucia αναφέρει ότι το μαχαίρι είναι περίπου 20 χρονών. Μια και το 1984 απέχει αρκετά από το 1954, είτε η Anna Lucia το χρονολογεί λάθος -κάτι που δεν αποκλείεται, μια και ίσως δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις γι'αυτό, αλλά τότε γιατί να το αναφέρει at all; - είτε γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος τύπος μαχαιριού άρχισε να διανέμεται στο U.S. Army από το 1980 και μετά... :/ Η Αννα Λουσια απλα παραξενευεται που βλεπει στρατιωτικο μαχαιρι(με σταμπα US Army) στο νησι και οταν ρωταει τον Γκουντγουιν εκεινος φαινεται ξεκαθαρα οτι το παιζει ανηξερος.Τωρα για την χρονολογηση, προφανως εκανε λαθος και δεν εχει και πολυ σημασια. Εντυπωση μου εκανε το πως συνδεθηκε μια τοσο ασχετη σκηνη της 2ης σαιζον με την 5η
polakis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αρκετά καλό το 3 επεισόδιο, αλλά όχι και εξαιρετικό όπως το παρουσίαζαν τα reviews. Constant δεν ήταν με τίποτα πάντως... Έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με όλα αυτά τα μπρος πίσω πια! Βγάλτε μια άκρη να τελειώνουμε ρε σεναριογράφοι!
kirileman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρετε ρε από σενάρια και τηλεόραση. Μάθε μπαλίτσα.
antreas18 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 χαχαχαχαχαχα..εμενα μου φαινεται παντως οτι ξερουν το σεναριο απτην πρωτη σαιζον κιολας...
συννεφάκι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Το είδα.. Καλό, αλλά όχι και τρομερό.. Τα πρώτα 2 μου άρεσαν πιο πολύ.. Σχετικά με το μαχαίρι που διαλέγει ο μικρός Λοκ: Μήπως είναι μαχαίρι του αμερικάνικου στρατού και γι'αυτό ξενερώνει ο Ρίτσαρντ? Επειδή διαλέγει και την πυξίδα (αρα λέει αλήθεια), αλλά διαλέγει και το μαχαίρι (και άρα μπορεί να ανήκει και στον αμερικάνικο στρατό?).. Πραγματικά, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το τέλος του Λοστ θα είναι ένα σημείο μηδέν, που θα κατανοήσουμε απλά γιατί πηγαινοέρχονταν όλοι σε όλους τους κύκλους της σειράς.. Επίσης, νιώθω ότι κανείς δε διαβάζει τα ποστ μου, γιατί και στο προηγούμενο με τα σπόιλερ που πόσταρα, κανείς σας δε μου απάντησε... Μόνη μου μιλάω..
greg_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Επίσης, νιώθω ότι κανείς δε διαβάζει τα ποστ μου, γιατί και στο προηγούμενο με τα σπόιλερ που πόσταρα, κανείς σας δε μου απάντησε... Μόνη μου μιλάω.. έλα ρε συννεφάκι. μην κάνεις έτσι απαντήστε ρε ρεμάλια λέτε ο μικρός τσάρλι να είναι ο ΄τσάρλι΄ ή τον ονόμασε έτσι ο des επειδή τον έσωσε; ps: πρίν λίγο σε διαφήμιση στον αντ1. κυρίες και κύριοι μην χάσετε τη δευτέρα την πρεμιέρα του λοστ season 2 φανταζεστε να μην είχαμε θείο στην αμερική και να το βλέπαμε στην τβ; πρώτα την τρίτη σεζον μετα την πρώτη και τώρα την δευτερη....έλεος ps2: φαντάζομαι οτι εννοείται οτι προσέξατε τι γραφει στο πάνω μέρος ο πίνακας δεξιά του γραφείου του widmore όταν ήταν μέσα ο des, έτσι δεν είναι;
poihths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 το τελευταιο spoiler tou greg νομιζω ήταν το πιο κατατοπιστικο !
talisman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Πραγματι ειναι αναγκαια τοσα spoiler ρε παιδια Αυτα χρειαζονται αν αποκαλυπτεις κατι σε μια ταινια που δεν εχεις δει.Παραδειγμα αυτο( Πραγματικά, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το τέλος του Λοστ θα είναι ένα σημείο μηδέν, που θα κατανοήσουμε απλά γιατί πηγαινοέρχονταν όλοι σε όλους τους κύκλους της σειράς..)αποκαλυπτει τιποτα η’ ειναι μια προβλεψη αυτου που το εγραψε
konnak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Για ξαναδιάβασε τι έγραψε η συννεφάκι: Πραγματικά, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το τέλος του Λοστ θα είναι ένα σημείο μηδέν, που θα κατανοήσουμε απλά γιατί πηγαινοέρχονταν όλοι σε όλους τους κύκλους της σειράς.. Και ξαναδιάβασε τι ρώτησες: αποκαλυπτει τιποτα η’ ειναι μια προβλεψη αυτου που το εγραψε Νομίζω μπορείς πλέον να απαντήσεις την ερώτησή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.