Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό το είχα προσέξει μήνες πριν..

δηλαδή είχες προσέξει μια φωτογραφία πάνω σε ένα γραφείο με μια γυναίκα και σου είχε κάνει εντύπωση. τι άλλο θα ακούσω;

Δημοσ.
δηλαδή είχες προσέξει μια φωτογραφία πάνω σε ένα γραφείο με μια γυναίκα και σου είχε κάνει εντύπωση. τι άλλο θα ακούσω;

Χαχα, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο κουφό. Την Ms. Hawking την πρωτοβλέπουμε στο 3χ08 και τη φωτογραφία τη βλέπουμε στο 3χ17. Ε, στο Lost έχουμε εκπαιδευτεί στο να διακρίνουμε τέτοιες λεπτομέρειες. :P

Δημοσ.
Χαχα, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο κουφό. Την Ms. Hawking την πρωτοβλέπουμε στο 3χ08 και τη φωτογραφία τη βλέπουμε στο 3χ17. Ε, στο Lost έχουμε εκπαιδευτεί στο να διακρίνουμε τέτοιες λεπτομέρειες. :P

ok then!!!

στο 2χ12 είχε άλλη μια φωτογραφία πάνω στο γραφείο του πατέρα του jack. μήπως θυμάστε και εκεί ποιός ήταν;:mad:

Δημοσ.

:-)

OK, you have a point. Αλλά στη συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει εντύπωση το ότι βλέπεις τη συγκεκριμένη γριούλα σε άσχετο επεισόδειο.

ΥΓ: Εγώ δεν τη θυμόμουν πάντως την εν λόγω φωτογραφία.

Δημοσ.

OK, you have a point. Αλλά στη συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει εντύπωση το ότι βλέπεις τη συγκεκριμένη γριούλα σε άσχετο επεισόδειο.

μα δεν είναι φυσιολογικό να θυμάσαι τέτοιες λεπτομέριες. άλλο να το διαβάσεις ή να το δείς στο s05e00 που μπορεί να το έδειξε και άλλο να δεις μια φωτο μετά απο δυο χρόνια και να πείς.....αααααααααα.....να τη η γιαγιάαααααααααα......;)

δηλαδή...τι να πώ.....

ps: χρόνια μου πολλά κιόλας:-)

Δημοσ.
Χρόνια πολλά συντοπίτη και συνλοστίτη. :-)

ps: το avatar που είχες αλλάξει για την ¨περίσταση¨ γιατι το άλλαξες ξανά;:-(

Δημοσ.
Δεν έχω δει (ακόμα) τα επεισόδια, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το νησί είναι ... η χαμένη Ατλαντίδα! :lol:

Έτσι εξηγείται και το πόδι του γιγαντιαίου αγάλματος...

Δημοσ.
Δεν έχω δει (ακόμα) τα επεισόδια, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το νησί είναι ... η χαμένη Ατλαντίδα! :lol:

καλώς σε βρήκαμε. +1 για τις Οινούσσες:-D

την ατλαντίδα την έχουνε προλάβει κάτι διαστημικοί:-D

Δημοσ.

Ελάτε ρε, αυτά κάνουν μπαμ. Μη μ'απογοητεύετε. Ο Locke είχε δει την Nadia.

Δημοσ.

Εχετε εκπαιδευτει η' εχετε δει τα επεισοδια 20 φορες.Υπαρχει περιπτωση μετα απο 2 χρονια να θυμαστε τετοιες λεπτομερειες

Δημοσ.

Είχα γράψει σε άλλο thread και μετά ανακάλυψα αυτό εδώ..

Επειδή βαριέμαι να κάνω κόπι πέιστ το μήνυμά μου, απλά δίνω το URL.

Διαβάστε το πλιζ και σχολιάστε το όλο θέμα του Γουίντμορ..

Μόνο εγώ έβγαλα αυτό το συμπέρασμα? ? ?

@greg, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα (πες μου ότι ξέρεις τις Οινούσσες!!!:confused:)

Άντε, άντε, πείτε, έχω όρεξη για "σκάλισμα" (μήπως να ξαναδώ το τελευταίο επεισόδιο??)!

By the way, ο καπνός - δολοφόνος είναι δημιούργημα του Μπεν? Τον ελέγχει?

Γιατί ήταν επιλεκτικός με κάποια άτομα? Αν ο Μπεν εμφάνιζε τον καπνό, όταν ήθελε να σκοτώσει κάποιον, τότε γιατί τη γλίτωσε ο Έκο την πρώτη φορά? Για ποιόν είχε

βγει ο καπνός τότε? Απλά έκανε βόλτες? :rolleyes:

Δημοσ.
Εχετε εκπαιδευτει η' εχετε δει τα επεισοδια 20 φορες.Υπαρχει περιπτωση μετα απο 2 χρονια να θυμαστε τετοιες λεπτομερειες

sorry, aλλα πρεπει να παρεμβω. και γω θυμαμαι τη φωτογραφια της γριας στο γραφειο του μοναχου στο μοναστηρι και το επεισοδιο το χω δει μονο μια φορα. απλα το συγκεκριμενο ηταν τοσο κραυγαλεο γιατι ο σκηνοθετης σε μια φαση εστιασε πανω στη φωτογραφια, δεν ηταν απλα μια λεπτομερεια στο παρασκηνιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...