soturin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 sellers, με πρόλαβες κι έλεγα να κάνω το official σήμερα Ένα πράγμα, αν μπορείς εσύ ή έστω κάποιος mod, να αλλάξει τον τίτλο ώστε να διευκρινίζεται η χρήση spoilers στο θέμα (για τα επεισόδεια της πέμπτης σαιζόν. Γνώμη μου. Εγώ πάντα θα δω το επεισόδιο πριν διαβάσω οτιδήποτε οπότε δεν με πειράζει αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να δει σχόλια χωρίς spoilers. Η κλασσική διαδικασία όπως στα άλλα θέματα... (και λέω στον τίτλο γιατί το αρχικό post και να το επισημαίνει δεν κάνει τίποτα, πολλοί ξεκινάν να διαβάζουν από τελευταία)
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Eγω έπαψα να διαβάζω τα τοπικς για το Λοστ γιατι δεν θελω να μαθω τίποτα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. Οταν με το καλό τελειωσει θα κανω μια αναδρομή σε spoilers και θα ξαναδώ τη σειρά από την αρχη.
pop corn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Sellers, Μη με βάζεις σε πειρασμό. Θα περιμένω να τα μάθω όταν οι σεναριογράφοι κρίνουν ότι ήρθε η ώρα. Θα αντέξω. Θα αντέξω;; KaizerSoze, Σωστό σε βρίσκω. Είναι και το lostpedia που τα συγκεντρώνει αλλά διασκορπισμένα σε διάφορες σελίδες.
Sellers Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Της 4ης σεζον οτι δεν μου απαντηθηκε μεσα απο τα επισοδεια τα εχω σε .txt. Σοβαρα:lol: Για πόσταρε... Σοβαρά. Σελλερς Το συγκεκριμενο σαιτ ειναι καποιου απο την σειρα ή απλα είναι μια fan made θεωρία που επειδη δειχνει να βγαζει νοημα την δεχομαστε? Επισης, οταν λες οτι σου ελυσε αποριες, συνεδεσε πραγματα που εχουμε δει ή αναφερει και μελλοντικα? Δεν θα με πειραζε να ειναι μια θεωρια που συνδεει οτι εχουμε δει και να προσθετει προβλεψεις δικες του, θα με ενοχλουσε αν οι προβλεψεις ομως ειναι inside info οποτε στην ουσια μου λεει σιγουρα τι θα γινει. Λοιπόν. Αν και τα έχω ξαναπεί, θα τα ξαναπώ με κίνδυνο να γίνω κουραστικός. Δεν ξέρω ποιος έφτιαξε αυτήν την θεωρία. Δεν ξέρω αν είχε τις άκρες του απο μέσα, ή απλά αν το σκέφτηκε όλο αυτό. ΑΛΛΑ: Την είχα πρωτοδιαβάσει όπως είπα κάπου στις αρχές της 4ης σεζόν... Έλεγε κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα σκεφτείς. (Εννοώ λεπτομέρειες που δεν βγαίνουν απο το να παρακολουθήσεις την σειρά. Μια ημερομηνία άσχετη με τα γεγονότα π.χ που απλά τα συνδέει.) Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι είναι άνθρωποι απο μέσα. Με τον καιρό όμως άλλα σβηνόντουσαν, άλλα διορθώνονταν και πάει λέγοντας. Και κάπου εκεί πείστηκα ότι ήταν fan made όπως λες. Απο εκεί και πέρα. Θα πω απλά ότι σχεδόν μισό χρόνο πριν το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν (τουλάχιστον τότε το βρήκα εγώ, δεν ξέρω πόσο υπήρχε και πιο πριν) είχειμιλήσει για μια χρονομηχανή, πράγμα που έκανε και ο Μπεν στο εν λόγω επεισόδιο. Επίσης αυτή η θεωρία εξηγεί με τρόπο, που μαζεύεις το στόμα σου απο τα πατώματα ερωτήματα όπως: - Πως βρέθηκε το πλοίο στην μέση του νησιού... - Τι έκανε ο Ντέσμοντ όταν πατούσε το κουμπί... (Αυτό όταν το διάβασα είχα και μια μικρή εκσπερμάτωση) - Τι είναι ο καπνός... (Εδώ πάλι, τελείωσα κανονικά) - Τι είναι η αρρώστεια που κυκλοφορεί στο νησί... και πολλά, πολλά άλλα. ΠΑΝΤΩΣ, ακόμα και λάθος να είναι η θεωρία, θα ήταν μια πάρα πολύ καλή εξήγηση για το τι παίζει... ΜΠΟΝΟΥΣ: Αν τρώγεστε βάζω σε σπόιλερ εν συντομία τις απαντήσεις που δίνει το σάιτ. sellers, με πρόλαβες κι έλεγα να κάνω το official σήμερα Ένα πράγμα, αν μπορείς εσύ ή έστω κάποιος mod, να αλλάξει τον τίτλο ώστε να διευκρινίζεται η χρήση spoilers στο θέμα (για τα επεισόδεια της πέμπτης σαιζόν. Γνώμη μου. Εγώ πάντα θα δω το επεισόδιο πριν διαβάσω οτιδήποτε οπότε δεν με πειράζει αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να δει σχόλια χωρίς spoilers. Η κλασσική διαδικασία όπως στα άλλα θέματα... (και λέω στον τίτλο γιατί το αρχικό post και να το επισημαίνει δεν κάνει τίποτα, πολλοί ξεκινάν να διαβάζουν από τελευταία) Και εγώ το σκέφτηκα, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ ο τίτλος χωρίς το μήνυμα για τα spoilers που δεν ήθελα να το χαλάσω... Επιπλέον θα ξεφύγουμε και απο την μονοτονία. Συνέχεια συζήτηση σε κόσμιο επίπεδο κουράζει ρε γμτ. Ενώ δες τι γίνεται στο τόπικ του Prison. Τώρα όλο και κάποιος θα πει σε κάποιο επεισόδιο ''Όχι ρε πούστη μου. Πεθανε και ο Ντέσμοντ. Ε όχι ρε γμτ...'', και θα γίνει εδω μέσα ο χαμός. Για σας δουλέυω βρε... Sellers, Μη με βάζεις σε πειρασμό. Θα περιμένω να τα μάθω όταν οι σεναριογράφοι κρίνουν ότι ήρθε η ώρα. Θα αντέξω. Θα αντέξω;; ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Το παρακάτω σπόιλερ εξηγεί με πλήρως ανατριχιαστικό τρόπο, τι είναι οι αριθμοί 4 8 15 16 23 42 που πατούσε ο Ντέσμοντ. Αν θες μην το πατάς... :devil: Τόσο άντεξες ρε μαλάκα???
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Της 4ης σεζον οτι δεν μου απαντηθηκε μεσα απο τα επισοδεια τα εχω σε .txt. Σοβαρα:lol:. Ποσταρε τα. Εξάλλου αυτο ειναι το ωραίο. Το μπιρι μπιρι που γίνετε ανάμεσα στα επεισόδια. Επίσης αυτή η θεωρία εξηγεί με τρόπο, που μαζεύεις το στόμα σου απο τα πατώματα ερωτήματα όπως: - Πως βρέθηκε το πλοίο στην μέση του νησιού... - Τι έκανε ο Ντέσμοντ όταν πατούσε το κουμπί... (Αυτό όταν το διάβασα είχα και μια μικρή εκσπερμάτωση) - Τι είναι ο καπνός... (Εδώ πάλι, τελείωσα κανονικά) - Τι είναι η αρρώστεια που κυκλοφορεί στο νησί... και πολλά, πολλά άλλα. ΠΑΝΤΩΣ, ακόμα και λάθος να είναι η θεωρία, θα ήταν μια πάρα πολύ καλή εξήγηση για το τι παίζει... Ωραια ειναι και η εξήγηση, για την μητερα του Μπεν... Τις ερωτο-απαντήσεις του σάιτ τις εχεις δει?
konnak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Πάντως ποπ κόρν μεγάλη μπουκιά φάε, γιατί τα ίδια έλεγε και ο konnak σχετικά με τα σπόιλερς και τώρα τα μαθαίνουμε απο αυτόν πριν καλά καλά βγούν στα fora... Χαχα, αν θυμάσαι εσύ με έσπρωξες στο γκρεμό. Βέβαια, ήμουν και εγώ έτοιμος να πηδήξω. Έκτοτε κύλησα κανονικά, και έχω να κάνω κάποια σχόλια για τη περιβόητη θεωρία. Συμφωνώ με Sellers ότι είναι fan made. Και μάλλον δεν είναι 100% σωστή (κρίμα!) γιατί αν κάνεις μια βόλτα από το φόρουμ τους θα σε ενημερώσουν οι θαμώνες ότι ο δημιουργός της έχει να δώσει σημεία ζωής από τον Μάιο που έκανε το τελευταίο edit. Έχοντας παρακολουθήσει ανελλιπώς το DarkUFO πάντως μπορώ πλέον να δω πώς μπορούσε να ξέρει τι θα γινόταν στην 4η σεζόν απ' όταν αυτή ξεκινούσε. Οι τύποι εκεί κάθονται και ψάχνουν callsheets για ρόλους, οντισιόν για extras και τριγυρνάνε σε εξωτερικούς χώρους γυρισμάτων με κυάλια. Πριν καμια βδομάδα μάλιστα ένας "σύνδεσμος" του DarkUFO είδε σε screener τα δύο πρώτα επεισόδια και είχαν στήσει ένα thread όπου ο καθένας μπορούσε να ρωτήσει μία (μόνο) ερώτηση με απάντηση ναι/όχι για αυτά τα επεισόδια. Ε, ήδη έχουν σχεδόν σκιαγραφήσει τα δύο πρώτα επεισόδια. Ευτυχώς κατάφερα και ξέκοψα μετά από μία-δύο αποκαλυπτικές ερωτήσεις (και απαντήσεις), και αφού έκανα και εγώ τρεις . Το θέμα είναι ότι αν κάτσεις και διαβάσεις τις πληροφορίες αυτές μπορείς να συμπεράνεις την πορεία των γεγονότων στην 5η σεζόν. Γυρνώντας στο θέμα μας, τα σίγουρα πλέον (πράγματα τα οποία έχουν πει οι Cuse και Lindelof) είναι ότι στην 5η σεζόν θα δούμε τα γεγονότα χωρίς τη σαφή δομή με flashback ή flashforward. Δεδομένης της ασάφειας της απόλυτης χρονολογίας των γεγονότων που θα βλέπουμε θα πρέπει να υπάρχουν "merge points", συγκεκριμένα σημεία από τα οποία θα καταλαβαίνουμε ποιο γεγονός είναι πριν από ποιο και την αλληλουχία σε κάθε timeline. Εκτός νησιού λογικά θα κινούμαστε σε τελείως γραμμική χρονικά αφήγηση, από το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν μέχρι να τους δούμε να ξαναπατάνε το πόδι τους στο νησί (τέλος της 5ης σεζόν). Εκεί η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα έχουμε μια major wtf στιγμή, αφού υποπτεύομαι ότι όσα θα βλέπουμε στο νησί το οποίο έχει πάει στο παρελθόν θα φτάσουν με το τέλος της 5ης σεζόν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο πάλι παρελθοντικό να ολοκληρώνουν την πορεία τους ταυτόχρονα με την επιστροφή αυτών που έφυγαν, ώστε να αποφευχθούν αυτά που πρέπει να αποφευχθούν με την επιστροφή τους. Γενικά θεωρίες υπάρχουν να φαν κ' οι κότες, αλλά εξηγούν μικρά κομμάτια και όχι όλο το παζλ. Π.χ. κάποιος έγραψε κάπου ότι πιθανόν οι 6 να πρέπει να επιστρέψουν γιατί όλοι όσοι είναι στο νησί, μετά τη μεταφορά στο χρόνο να έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους στο χωροχρονικό συνεχές όπως ο Ντέσμοντ στο The Constant και να χρειάζονται μια σταθερά για να μην πεθάνουν, και ότι αυτό ακριβώς το πρόβλημα μπορεί να θεωρήθηκε αρχικά η αρρώστια που ακούμε από τη Ρουσσώ στην πρώτη σεζόν - οι ματωμένες μύτες λόγω του ταξιδιού στο χρόνο χωρίς σταθερά. Έξυπνη θεωρία, αλλά ικανοποιεί ένα μικρό μόνο μέρος της ιστορίας (τη συγκεκριμένη θεωρία την αναφέρω γιατί δεν προέρχεται από spoilers αλλά από φόρουμ σαν αυτό εδώ). Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας περιμένει μια πολύ δυνατή σεζόν, και σίγουρα πολύ μπερδεμένη (την μέρα που θα χαθεί το μυστήριο θα τελειώσει το Lost - αν και μάλλον το μυστήριο και οι αναλύσεις δε θα σταματήσουν ούτε με το τελευταίο του επεισόδιο). ΥΓ: 25/2/2009...
Sellers Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ε, ήδη έχουν σχεδόν σκιαγραφήσει τα δύο πρώτα επεισόδια. Ευτυχώς κατάφερα και ξέκοψα μετά από μία-δύο αποκαλυπτικές ερωτήσεις (και απαντήσεις), και αφού έκανα και εγώ τρεις . Κάψιμο ??? ΥΓ: 25/2/2009...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μαλιστα...καταλαβα... Θελω να ελπιζω οτι ολοι την εχετε bookmark την σελιδα γιατι θα την χρειαστω στο μελλον, οταν θα τελειωσει η σειρα. Τωρα δεν θελω να φαω spoiler που θα αποκαλυφθουν στην συνεχεια(θελω να ελπιζω δηλαδη). Η σελιδα αναφερει την ιστορια μεχρι την σεζον 4 να υποθεσω ετσι?(δηλαδη δεν επεκτινει την θεωρια και στο τι θα δουμε) ΥΓ. Καποια στιγμη θα βρω το txt και θα ποσταρω τις ερωτησεις. Προσοχη, πιθανοτατα ειναι ερωτησεις ανευ ουσιας γιατι τις εγραφα στο txt παραλληλα βλεπωντας το επισοδειο και μπορει να ειναι χαζοαποριουλες που απλα τις θεωρησα ιο σημαντικες αποτι ειναι και ισως η απαντηση δωθηκε καπου απλα ηταν ασημαντη και γιαυτο δεν θυμηθηκα να τις σβησω
konnak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Βασικά την ιστορία την πάει μέχρι και το σημείο που οι 6 επιστρέφουν. Απλά λέει αναλυτικά και όλα όσα έχουν συμβεί παλαιότερα (και δεν τα ξέρουμε), πράγματα που έκανε η Ντάρμα, οι Άλλοι, ο Μπεν με τον Ρίτσαρντ, η μάνα του Μπεν, τι παίζει με την αρρώστια, τι συνέβη από τη στιγμή που ο Μπεν μετακίνησε το νησί και έμεινε μόνος ο Λοκ σ' αυτό, κτλ κτλ.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Καταλαβα. Λοιπον, δεν θα την διαβασω. Την κραταμε στα υποψην και ενημερωσε μας αν αλλαξει κατι.
aldon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ΜΠΟΝΟΥΣ: Αν τρώγεστε βάζω σε σπόιλερ εν συντομία τις απαντήσεις που δίνει το σάιτ. δεν τα βαζεις για να μην διαβαζω ολοκληρο το timeline ????(αν δεν θελουν οι αλλοι να τα δουν μπορεις να τα στειλεις σε πμ:-D:-D:-D) ευχαριστω
sheik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 IGN REVIEW Lost: "Because You Left" Review There is no time like the present - Lost is back! http://tv.ign.com/articles/941/941328p1.html If this first episode is any indication, Lost season five will be more of what we came to expect during season four. Which of course is exactly what any of us could have hoped for. After watching season one again over the summer, I'm surprised at how the show has evolved, yet managed to keep all the core characteristics that I love. Very few shows are able to achieve that and I'm happy that Lost is one of them. IGN Rating: 9.1/10 Διαβαστε αφοβα διοτι περιεχει πολυ λιγα και minor spoilers. Παρ'ολα αυτα, αν δε θελετε να μαθετε εντελως....τιποτα, αρκεστειτε στο βαθμο
Sellers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Το IGN τι ακριβώς είναι? Πως βγήκε ο βαθμός χωρίς να προβληθεί το επεισόδιο?
sheik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 To IGN ειναι απο τα μεγαλυτερα entertainment sites , εχει απ'ολα videogames,ταινιες,σειρες κλπ. Το review εγινε διοτι το ABC εδωσε πριν λιγες μερες screeners των 2 πρωτων επεισοδιων στον Τυπο και ηδη πολλα sites εχουν κανει reviews..
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Που είναι αυτή σελίδα να διαβάσουμε και εμεις οι περίεργοι; Και σε pm μου κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.