antreas18 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον εχουμε και λεμε... Ειμαι ο μονος πουχει χαλαστει που ο τζακ εχει καταντησει πιονακι του καθενος και δεν παιζει πλεον καναν ουσιαστικο ρολο? Λοιπον θετω καποια ερωτηματα-συμπερασματα: --1)Αν εχω καταλαβει σωστα υπαρχουν 2 ομαδες εκτος νησιου οι οποιες ειναι α)Μπεν-Τζακ που προσπαθουν να πεισουν ολους του αλλους να γυρισουν πισω (μαζι με τον πεθαμενο λοκ) β)Κειτ-Χερλι-Σαγιντ (αληθεια ο σαγιντ πως αλλαξε και πηγε εναντιον του μπεν?ελπιζω να μας πουν) οι οποιοι ειναι εναντιον της πρωτης ομαδας. γ)Η Σαν,που αποτι μας εχει πει θελει να εκδικηθει τον Μπεν --2)Μπορει να ακουστει χαζη η ερωτηση μου αλλα..απτην στιγμη που μπορεσαν αυτοι πουναι στο νησι (σογιερ,φυσικος κλπ) να δουν και να ερθουν σε επαφη με τον Ντεσμοντ(μολις το νησι μετακινηθηκε στο παρελθον) δεν θα μπορουσανε καλλιστα να ερθουν και σε επαφη και με Τζακ,Κειτ,Σαγιντ,Χερλι,Σαν αφου μιλαμε για το παρελθον οπου και αυτοι βρισκονταν στο νησι? --Βασει τη θεωρια του φυσικου ουτε ο σογιερ με την τζουλιετ θα πρεπε να βρισκονταν μαζι στο παρελθον γιατι πολυ απλα δεν γνωριζονταν!!!(εννοω στο χρονικο σημειο που ανακαλυψαν την καταπακτη).Γενικα σαν να μπαζει λιγο η θεωρια αυτη
adi32 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 σημερα θα το δω Παντως αμα ακουω οτι εχουν αρχισει τοσες @@ιες ωστε να θες λυση στο google να το καταλαβεις αστα να πανε
1Mbitmx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Η δικιά μου απορία είναι ότι ενώ οι παλιοί κάτοικοι του νησιού γυρίζουν στο χρόνο και δεν θυμούνται πρόσωπα πχ, στην Juliet δεν φαίνετε να συμβαίνει το ίδιο.
antreaslam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ρε σεις, το 00 το βρήκατε για παραγγελία? (στην επι της ουσίας συζητηση, εγώ, από τρίτη, θα τα δω μέσα στο ΣΚ λογικά)!!
1Mbitmx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ρε σεις, το 00 το βρήκατε για παραγγελία?(στην επι της ουσίας συζητηση, εγώ, από τρίτη, θα τα δω μέσα στο ΣΚ λογικά)!! Μπα προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι, κάπου διάβασα ότι το Σάββατο θα παίξουν σε επανάληψη τα επεισόδια οπότε μπορεί να βγει τότε.
Harkon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 τα ταξίδια στο χρόνο και ..κίνδυνος του κόσμου κτλ πάντως μου θυμίζουν έντονα θεωρίες Donny Darco
sheik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Η δικιά μου απορία είναι ότι ενώ οι παλιοί κάτοικοι του νησιού γυρίζουν στο χρόνο και δεν θυμούνται πρόσωπα πχ, στην Juliet δεν φαίνετε να συμβαίνει το ίδιο. Αυτο συμβαινει διοτι ΤΩΡΑ, αυτοι δεν υπαρχουν.Σημειο αναφορας ειναι η στιγμη που γυριζει ο Μπεν τον τροχο.Οι παλιοι κατοικοι του νησιου,εχουν πεθανει και ειναι λογικο να μην γνωριζουν τους αλλους. Κανονικα ο Ηθαν θα μπορουσε να αναγνωρισει τον Λοκ, αλλα προφανως οταν συναντηθηκαν στο χθεσινο επεισοδιο, το νησι ηταν σε ημερομηνια προγενεστερης της γνωριμιας τους στο νησι που τοτε δεν ηξερε ο Ηθαν τον Λοκ. Ο Λοκ τον γνωρισε διοτι αυτος γυρισε στο παρελθον, εχοντας ζησει οσα εζησε -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 10 : 54 : 23----- --2)Μπορει να ακουστει χαζη η ερωτηση μου αλλα..απτην στιγμη που μπορεσαν αυτοι πουναι στο νησι (σογιερ,φυσικος κλπ) να δουν και να ερθουν σε επαφη με τον Ντεσμοντ(μολις το νησι μετακινηθηκε στο παρελθον) δεν θα μπορουσανε καλλιστα να ερθουν και σε επαφη και με Τζακ,Κειτ,Σαγιντ,Χερλι,Σαν αφου μιλαμε για το παρελθον οπου και αυτοι βρισκονταν στο νησι? --Βασει τη θεωρια του φυσικου ουτε ο σογιερ με την τζουλιετ θα πρεπε να βρισκονταν μαζι στο παρελθον γιατι πολυ απλα δεν γνωριζονταν!!!(εννοω στο χρονικο σημειο που ανακαλυψαν την καταπακτη).Γενικα σαν να μπαζει λιγο η θεωρια αυτη Xμ... για να δουμε... Για την ερωτηση 2) ναι, ισως να μπορει να συμβει και αυτο που λες απλα ακομα δεν ξεκαθαρισε πληρως τους κανονες ο Ντανιελ. Δικη μου αποψη ειναι οτι δεν γινεται διοτι οι 6 αυτοι εφυγαν απο το νησι και την χρονοδινη-ιδιοτητες του.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια και στην πορεια να τους δουμε.Πιστευω θα ξεκαθαρισει αργα η γρηγορα αυτο το θεμα. Το Ντεσμοντ τον βρηκαν, διοτι "οι κανονες δεν ισχυουν γι'αυτον". Οπως ειδες, οντως ο Ντεσμοντ οση ωρα χτυπουσε ο Σωγιερ δεν ανοιγε. Οσο για το 2ο ειναι αυτο που ειπα και πιο πανω.Ναι οκ σε στιγμη ανακαλυψης την καταπακτη δεν γνωριζονταν, αλλα η μετακινηση εγινε με σημειο αναφορας αυτους, την στιγμη δηλαδη που γνωριζονταν.Μεταφερθηκαν πισω, εξακολουθουν να γνωριζονται.Η μετακινηση επηρεαζει περισσοτερο αυτους τους οποιους βρισκουν στο νησι οταν μετακινουνται και οι οποιοι την στιγμη της μετακινησης δεν βρισκονταν ζωντανοι στο νησι μαζι τους. Τεσπα,επειδη ειμαι πολυ φαν των time travels, οσο καλα και να σκεφτει κανεις ενα time travel σεναριο, αυτο απο καπου θα μπαζει, δεν υπαρχει περιπτωση. Σημασια εχει να βγαζει νοημα αυτο που γινεται, να ειναι ενδιαφερον και να σου καιει το μυαλο Αυτο το Lost το κανει, οποτε συνεχιζουμε -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 11 : 18 : 22----- Aπο darkufo.Δεν ειναι σποιλερ μη φοβαστε... I thought it would be fun to ask all my sources who have seen the first 3 episodes of Season 5 and for them to give us a rating out of 10. I also asked them to give us their ratings on The Constant,Through The Looking Glass and Stranger in a Strange Land for comparative purposes. From this it looks like they all agree that Jughead is the best of the first 3 episodes. Source 1 Jughead: 9.5 Because You Left: 8.0 The Lie: 6.5 The Constant: 10 TTLG: 9.5 SIASL: 4.0 Source 2 Jughead: 9.0 Because You Left: 7.5 The Lie: 6.0 The Constant: 10 TTLG: 10 SIASL: 3.0 Source 3 Jughead: 9.0 Because You Left: 9.0 The Lie: 8.0 The Constant: 9.5 TTLG: 10 SIASL: 2.0 Source 4 Jughead: 10 Because You Left: 7.0 The Lie: 6.0 The Constant: 8 TTLG: 10 SIASL: 1.0 Source 5 Jughead: 9.0 Because You Left: 8.5 The Lie: 8 The Constant: 10 TTLG: 10 SIASL: 5.0 Source 6 Jughead: 9.5 Because You Left: 8.5 The Lie: 7.5 The Constant: 10 TTLG: 9.5 SIASL: -5.0 Source 7 Jughead: 9.5 Because You Left: 8.5 The Lie: 7.5 The Constant: 10 TTLG: 10 SIASL: 3.0 Source 8 Jughead: 9.5 Because You Left: 8.5 The Lie: 7.5 The Constant: 11!! TTLG: 10 SIASL: 2.0 Βεβαια αυτο αυξανει τις προσδοκιες και στην τελικη μπορει να απογοητευτει κανεις, αλλα το γεγονος οτι το επομενο ειναι ΝΤΕΣΜΟΝΤ επεισοδιο τα λεει ολα
speedy23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Για μια στιγμη χθες στο δευτερο επεισοδιο νομiζα οτι εβλεπα το weekend at Bernie's!!!! Καλα επεισοδια αλλα παλι απο την αρχη της σεζον αρχισαμε τις θεωριες και τα ερωτηματα και ειναι ψιλοσπαστικο αυτο το πραγμα.Το 3ο φαινεται πολυ promising αλλα καλυτερα να περιμενουμε διοτι αυτη ειναι η δουλεια των promos να σε κανουν να πιστευεις οτι θα ειναι γαματο μονο για να φας την λυπητερη στο ολοκληρο επεισοδιο.Εχουμε διδαχτει στο παρελθον απο πολλες σειρες.
soturin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 όπως τα λέει ο sheik είναι για το θέμα juliet, μην μπερδευόμαστε με τα πάντα
polakis21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω τί λέτε αλλα η σειρά είναι κόλαση...
porco_rosso21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 νταξ,καλο χαβαλε εχει,τωρα με τα νεα σκηνικα ακομα πιο πολυ.....αλλα το εχουν χασει κατα πολυ στο λοστ....αντε να ψιλοτελειωνει σιγα σιγα γτ βαρεθηκα...
dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 μια ερωτηση λιγο. η γυναικα που εμφανιζεται μαζι με τον μπεν στην τελευταια σκηνη καποια μου θυμιζει... ξερει κανεις τι ρολο βαραει?
greg_m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 μια ερωτηση λιγο. η γυναικα που εμφανιζεται μαζι με τον μπεν στην τελευταια σκηνη καποια μου θυμιζει... ξερει κανεις τι ρολο βαραει? Η Κα Hawkings http://www.youtube.com/watch?v=gyH1AlbRwlw
kirileman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν μας είχαν πει ότι η απάντηση στο μυστήριο του νησιού δεν θα είναι μεταφυσική, παραφυσική κλπ αλλά θα εξηγείται επιστημονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.