Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 5 Topic

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ήταν τα πρώτα επισόδιο λιγο sci-fi:-)

Μαλλον όπως λέτε και οι άλλοι ο Desmont μπορεί να θυμάτε αναμεσα στα time shifts και αυτο μαλλον εχει να κάνει με τις αναλαμπές που πάθαινε παλια και εβλεπε το μελλον

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μολις τα τελειωσα!δεν ξερω αλλα νοιωθω ακομα πιο μπερδεμενος απο πριν!και η βλακεια ειναι οτι εδειχνε προσωπα που τα ειχα δει πιο παλια αλλα δεν θυμαμαι που γιατι εχει παρεσει τοσος καιρος!

Δημοσ.

Πω γ@μ$ τ^ν π*(((ταν@ρ$ ΜΟΥ, τι σειρά είναι αυτή???

Σχόλια αύριο. Τώρα πρέπει να ηρεμήσω. Απλά να πώ ότι:

το ότι ο Νήλ θα πέθαινε έκανε τόσο μπαμ όσο μπαμ κάνει και κάποιος που λέει ''τι μυρίζει έτσι'' επειδή έκλασε πριν καν μυρίσει τίποτα για να αποκτήσει άλλοθι. ''Πρωτοκλάστης, πρωτομυριστής'' λέγανε στο χωριό μου το Λονδίνο...

Promo επόμενου επεισοδίου. Απο εδώ κι απο κει ακούω ότι πρόκειται για επικό επεισόδιο

Δημοσ.

Sellers, αν θες το πιστεύεις: ακόμα δεν έχω δει το promo του Jughead. Αν θα είναι τόσο επικό όσο λένε, προτιμώ να μην έχω δει δευτερόλεπτο.

Δημοσ.

Βασικά ποτε δεν καίγομαι ιδιαίτερα για τα πρόμο γιατί ποτέ δεν λένε κάτι ουσιώδες παρα μόνο αερολογίες να σε πορώσουν.

Anyway. Κόβω τα χιλιοκομμένα στο παρελθόν @@ μου για τις εξής δύο προτάσεις:

Πρώτα αυτό που είπε ο konnak... (εσύ δεν το είπες?)

Τα πισωγυρίσματα στον χρόνο θα σταματήσουν όταν γυρίσουν οι 6 στο νησί. Πήραν και διορία αυτές τις 70 ώρες γιατί φρονώ ότι σε λίγο θα αρχίσουν όλοι να τρέχουν αίμα απο την μύτη τους και να έχουν γενικά προβλήματα με τις σταθερές τους.

Και δεύτερο:

ΣΤΑΝΤΑΡ αυτή η επιστήμονας - πωλήτρια δαχτυλιδιού Ντέσμοντ - τρελή κωλόγρια είναι η μάνα του συνάδελφου φυσικού... Είδωμεν

Τι γίνεται ρε? Κανείς δεν έχει όρεξη για τρελά σενάρια ?

Δημοσ.

το ότι ο Νήλ θα πέθαινε έκανε τόσο μπαμ όσο μπαμ κάνει και κάποιος που λέει ''τι μυρίζει έτσι'' επειδή έκλασε πριν καν μυρίσει τίποτα για να αποκτήσει άλλοθι. ''Πρωτοκλάστης, πρωτομυριστής'' λέγανε στο χωριό μου το Λονδίνο...

κλασσική αμερικανιά, μπορεί να προστεθεί στο θέμα με τα 250 ηλίθια πράγματα που μας διδάσκει το Hollywood :-D

Anyway, μόλις τα είδα κι εγώ, δεν ήταν κι άσχημα, απλά μου φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται σε κάποια σημεία, όλο κάποιος κυνηγάει κάποιον ή τρέχει να ξεφύγει κλπ.

Κατά τ' άλλα είμαι περίεργος να δω πως θα απαντηθούν κάποια ερωτήματα:

Γιατί πρέπει να επιστρέψουν και οι 6 πίσω και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Και για να σωθεί τι; Το νησί; Οι Losties; Ο κόσμος ολόκληρος;

Το άλλο με τα ταξίδια στο χρόνο είναι ακόμα μεγαλύτερο μπέρδεμα και νομίζω υπάρχουν και κάποια παράδοξα. Ο Μπεν ενεργοποιεί μια χρονομηχανή η οποία απ ότι φαίνεται δε μεταφέρει το ίδιο το νησί (βλέπε καταυλισμό, καταπακτή, αεροπλάνο κλπ) αλλά μόνο όσους βρίσκονται σε αυτό και τη φουσκωτή βαρκούλα(?). Το νησί γιατί εξαφανίζεται; Wtf, δηλαδή απ τη μια έχουμε το νησί να ταξιδεύει στο χώρο (σε άλλη διάσταη?) και απ την άλλη τους losties να ταξιδεύουν στο χρόνο.

Επίσης η γυναίκα στο τέλος, που δε θυμάμαι πως λέγεται, υπολογίζει απ 'οτι κατάλαβα τις συντεταγμένες της νέας τοποθεσίας του νησιού. Κάτι μου λέει ότι είναι η μητέρα του Faraday. Σε αυτή τη περίπτωση όμως γιατί βρίσκεται στο LA και όχι στην Οξφόρδη;

Δημοσ.

Σκεφτείτε κι αυτό τώρα:

Βήμα - Βήμα

Βήμα 1:

Όταν ο Μπούν (που τον θυμήθηκα αυτόν τώρα ε?) είχε πάει με τον Λόκ στο αεροπλάνο, για πρώτη φορά στην πρώτη σεζόν, ποιος σκαρφάλωσε στο αεροπλάνο???

Βήμα 2:

Ο Μπούν. Και γιατί σκαρφάλωσε ο Μπούν και όχι ο Λόκ???

Βήμα 3:

Διότι του Λοκ είχε αρχίσει ένα μικρό προβληματάκι κουτσαμάρας πάλι...

Συμπέρασμα (???)

Μήπως επειδή στο μέλλον (ή στο παρελθόν δεν ξέρουμε που ακριβώς ήταν) ο ήθαν τον πυροβόλησε εκεί??/

Δημοσ.
Και δεύτερο:

ΣΤΑΝΤΑΡ αυτή η επιστήμονας - πωλήτρια δαχτυλιδιού Ντέσμοντ - τρελή κωλόγρια είναι η μάνα του συνάδελφου φυσικού... Είδωμεν

οκ, εδώ με πρόλαβες.

Αυτό που με προβλιματίζει είναι ότι ενω την ίδια χρονική στιγμή ο Ντέσμοντ ξεκινά για να τη βρει στην Οξφόρδη αυτή βρίσκεται στο L.A.

Μήπως επειδή στο μέλλον (ή στο παρελθόν δεν ξέρουμε που ακριβώς ήταν) ο ήθαν τον πυροβόλησε εκεί??/

Δε γίνεται να είναι στο μέλλον, αφού στο παρόν ο Ηθαν είναι ήδη νεκρός, συν το ότι το αεροπλάνο πέφτει εκείνη τη στιγμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...