Physics_Rulez Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Θρησκευτικά Το καλό, το κακό και ο Ben ο ιούδας που πρόδωσε τους δικούς του και μετά σκότωσε τον Τζέικομπ...
Sellers Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εννοείται φυσικά ότι κάθε ελπίδα για ''λογικοφανή επιστημονική'' εξήγηση έχει χαθεί ε? Ας είναι...
gherudos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ένα από τα καλύτερα φινάλε!!! Μήπως να κάνουμε ντού στον J.J. και να του πάρουμε με τη βία έστω το 1ο επεισόδιο του 6ου κύκλου; Δεν μπορεί σίγουρα θα είναι έτοιμο!!!
papahlamidas Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχουμε όλοι κολλήσει στην ιστορία με τον Jacob και έχουμε αφήσει άλλα σημαντικά πράγματα που δεν έχει πάει το μυαλό μας ακόμα! Πάντως δεν πιστεύω ότι στην τελευταία season που θα εμφανιστούν πολλοί από τους νεκρούς πολλά μπορεί να αλλάξουν.
Sellers Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μα τι επεισοδιάρα ρε γμτ. Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Χαλαρά για μένα το καλύτερο του Λόστ. Άντε να δούμε πως θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Μεγάλη αγωνία έχω για το ποια θα είναι η πρώτη σκηνή.
gherudos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Διαβάστε αυτό: It seems to me that it would be too simple for the man on the beach to be evil/bad and Jacob to be good.A SHOW WHICH SPENDS SO MUCH TIME ON SYMBOLISM AND MYSTERY WOULDN'T HAVE SUCH A SIMPLE ANSWER.HEARS MY THEORY.WHAT IF THE MAN IN BLACK IN THE BEGINNING IS SOMEONE SIMILAR TO OSIRIS AND JACOB IS SET(HIS BROTHER)SET WAS JEALOUS OF HIS BROTHER AND EVENTUALLY KILLED HIM.ACCORDING TO EGYPTIAN LEGEND SET TRAPS HIS BROTHER IN A BOX SEALED WITH LEAD(LIKE A CABIN???)OSIRIS WAS A MERCIFUL JUDGE OF THE DEAD IN THE AFTERLIFE AND THE UNDERWORLD AGENCY THAT GRANTED LIFE.CONSIDERED A GOD OF RE-GENERATION(AGELESSNESS)AND RE-BIRTH.HIS WIFE ISIS USED A SPELL TO BRING HIM TO LIFE TO CONCEIVE A CHILD( HORACE)HIS BODY WAS SAID TO BE BURIED ON THE ISLAND OF BIGEH.1 OF 2 SISTER ISLANDS(SOUND FAMILIAR)ACCESS WAS USUALLY DENIED.ONE HAD TO SPEAK IN WHISPERS IN HOPES TO GAIN ACCESS(LIKE WHISPERS IN THE JUNGLE)THE ISLAND WAS SAID TO HAVE A GOD WHO LIVED IN A CAVE(BLACK SMOKE?)AND WAS PROTECTED BY THE STATUE OF A SERPENT(LOOKED LIKE A SERPENT/CROCADILE TO ME)SO,MAYBE JACOB/SET TRAPS OSIRIS/MAN ON BEACH.THE RULES PREVENT HIM FROM KILLIING HIM DIRECTLY.SO HE BRINGS PEOPLE TO THE ISLAND.TIME AFTER TIME.TIME TRAVELS TO INFLUENCE THEIR DESTINY.(NOTICE HE ALWAYS TOUCHES THEM WHEN HE MEETS THEM)AND MAYBE BY LETTING BEN KILL HIM HE IS RELEASED FROM HIS HUMAN CONSTRAINTS?I DON'T KNOW.JUST SOME THOUGHTS.FEB 2010 CAN'T GET HERE FAST ENOUGH.IT REALLY IS A GREAT SHOW/ Μια από τις καλύτερες θεωρίες που έχω διαβάσει.Κανένας που να σπουδάζει αρχαιολογία;Θα μπορούσε να μας διαφωτίσει σίγουρα!!!
papahlamidas Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Διαβάστε αυτό: Μια από τις καλύτερες θεωρίες που έχω διαβάσει.Κανένας που να σπουδάζει αρχαιολογία;Θα μπορούσε να μας διαφωτίσει σίγουρα!!! Πολύ καλή θεωρία... Δεν με χαλάει καθόλου και έχει αρκετές βάσεις...
Sellers Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Για εξηγήστε και σε μας που πήραμε το Lower κατα τύχη με C.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καλά, τι γράφουμε τόσο καιρό; ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS! Καμία συναίσθηση δεν έχετε μερικοί;
jeffhardy Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Κάποιες απορίες 1)O Jacob αφού έχει θεικές δυνάμεις γιατί δεν αποτρέπει τον θάνατό του?? Επίσης, αν προσέξατε κάνει τον Ben να τον σκοτώσει με τα λόγια του. Γιατί??? Σχετικά με την φύση του εγώ συμφωνώ ότι είναι ο Set όπως αναφέρει μία θεωρία στην προηγούμενη σελίδα. Έχει πάντως σίγουρα υπεφυσικές δυνάμεις αφού ανέστησε τον Lock μετά την πτώση του από 40 ορόφους. Επιπλέον,ποιο είναι το τέλος που αναφέρει στην αρχή του επεισοδίου ο Jacob και τι εννοεί φυσικά με το έρχονται λίγο πριν πεθάνει ?? 2.Ο "κακός" λογικά είχε πεθάνει για να θέλει να πάρει την μορφή του Locke. Ο Jacob τον σκότωσε??? Κάτι τέτοιο φυσικά δημιουργεί το ερώτημα γιατί ο κακός δε σκότωσε μόνος του τον Jacob. Επειδή δεν μπορεί??? 3.Και κάτι πιο άσχετο. Ο Sawyer σκότωσε τον κανονικό Sawyer που ήταν ο πατέρας του Locke στον τρίτο ή τέταρτο κύκλο? Ας το επιβεβαιώσει κάποιος γιατί δεν θυμάμαι πολύ καλά.
tmjuju Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Πολύ cosmopolitan πολλές αγάπες και σορόπια… Επίσης είδαμε και ξυλίκι… Είδαμε Αγάλματα Είδαμε πράγματα Μέχρι και θαύματα Δηλαδή μας έδειξαν ότι ήθελαν αι τηλεθεαταί Επίσης μη ξεχνάμε το πόσο special είναι μερικοί… Τόσο special που νομίζω ξέρω τι θα γίνει Του χρόνου θα ενωθεί με το heroes το lost Νομίζω ο Jacob είναι μίξη Linderman (ακούμπησε τον Lock και τον ανέστησε μετά την πτώση από το παράθυρο) με Hiro. Σίγουρα οι αθάνατοι είναι και μίξη με hilander και cheerleader Αυτοί που ακούνε τους νεκρούς… είναι άλλη φάρα… Ρε παίδες τόσα χρόνια μας ταΐζουν κανναβούρι… Πρέπει να ξεχάσουμε όλα όσα έχουν γίνει και να επικεντρωθούμε πάλι στο τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο. Θαύματα! Καθώς όλα τα άλλα ήταν τόσα χρόνια σάλτσες… ξεχάστε τα όλα… εδώ είναι το ζουμί. Στο cliffhanger… Lost vs Heroes vs Capcom vs Marvel vs Sex Pistols (γιατί ως γνωστόν εκεί είναι η αλήθεια).
kostetos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Διαφωνώ. Ο μόνος λόγος που η Ελοΐζ έστειλε τον γιό της στο νησί, ήταν γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Ήταν αναπόφευκτο. Και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ξέρει πως ο "κακός" θα έπαιρνε τη μορφή του Λοκ όταν αυτός θα γύρναγε νεκρός στο νησί, ώστε να χρησιμοποιήσει τον Μπεν για να σκοτώσει τον Jacob. Γιατί πολύ απλά αυτό γίνεται στο παρόν, που σημαίνει πως ούτε η Ελοΐζ, ούτε κανένας γνωρίζει το παραμικρό για το τι έπεται. Εγω δεν λεω για τον φαραντει και τον λογο που τον εστειλε στο νησι..Λεω απλα οτι δεν ειπε τυχαια να σκοτωθει ο λοκ ετσι ωστε να γυρισουν οι losties στο νησι,ο θανατος του λοκ θα ειχε ως στοχο το ανοιγμα στο παραθυρακι που ειπωθηκε στην αρχη του επισοδειου
tmjuju Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ααααα… μην ξεχάσουμε την ξεγεννήτρα… μεγάλη μαμή! Ολόκληρη έκρηξη και σεζόν ξεγέννησε, τα συγχαρητήρια μου! Επίσης τη σοκολάτα… πολύ σημαντική σοκολάτα. Αυτό που πρέπει να ξεχάσουμε είναι οτιδήποτε είχε σχέση με επιστημονικές και καλά εξηγήσεις. Για αυτό το φάγατε μπαμπέσικα το παλικάρι τον επιστήμονα κλαψ. Τωρα από θεωρίες… Με όλα αυτά που μας έχουν δείξει… Ολες οι θεωρίες είναι δεκτές. Δεν καταλαβαίνω τι θα τους σταματήσει την επόμενη χρονιά να βασιστούν στο μάγο του ΟΖ… παρόλο που κάποιοι ακόμα θα ψάχνουν απαντήσεις για πολικές αρκούδες…
συννεφάκι Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Όσον αφορά τον κύκλο με τη στάχτη: Αν ασχοληθείτε λίγο με μαγεία, θα μάθετε πως όταν καλούμε ένα πνεύμα, πρέπει νακάνουμε γύρω μας έναν κύκλο προστασίας (απο αλάτι συνήθως), ο΄τως ώστε να μην μπορούν τα κακά πνεύματα να μπουν και να μας πειράξουν. Αυτός ο κύκλος στάχτης, νομίζω πως είναι ακριβώς αυτό: δηλ. ένας κύκλος προστασίας. Τώρα, δεν έχω ξεκαθαρίσει κάτι κάτι: Στην καλύβα, 1.είτε ήταν ο "κακός" και ο κύκλος χρησίμευε για να μην μπορεί να βγει έξω 2. είτε (αυτό νομίζω είναι πιο πιθανό.......) ήταν ο Τζέικομπ και ο κύκλος χρησίμευε για να μη μπορεί να τον βλάψει ο κακός "αδερφός" του. Έτσι, όταν έσπασε ο κύκλος, ο Τζέικομπ σηκώθηκε κι' έφυγε και άφησε σημείωμα στην Ιλάνα για να ξέρει πού θα τον βρει. Προφανώς, ήξερε ότι θα έρθει η Ιλάνα, γιατί, όπως είδαμε, την έστειλε ο ίδιος, σε ένα ταξίδι του στο παρελθόν (της είπε ότι χρειάζεται τη βοήθειά της). Αν σκεφτούμε ότι έχουμε δει τον "κακό" σε διάφορα σημεία του νησιού (με τη μορφή διαφόρων νεκρών του νησιού), τότε νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι στην καλύβα ήταν κλεισμένος ο Τζέικομπ και όχι ο κακός......... Τί λέτε?? Για το "they are coming" έχω ξαναπεί (σε μια τρελή φλασιά) ότι αναφέρεται στους λόστις που έρχονται στη σωστή εποχή, προφανώς για να τον σώσουν, μια και αυτός έχει φροντίσει να τους φέρει στο νησί. Edit: Παράθεση απο μένα Τρελή μου απορία: Εγώ είδα έναν Τζέικομπ να πηγαίνει να βρίσκει τους λόστις στην παιδική τους ηλικία, για να σιγουρευτεί ότι θα γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει . Δηλ. εμένα όλα αυτά μου θύμισαν την προσπάθεια Ελοΐζ/Μπεν/Γουίντμορ να γίνουν όλα όπως πρέπει (όπως δηλ. τα έζησαν και τα ήξεραν). Και στη φάση με τον Σαΐντ (ο οποίος - άσχετο! - είναι ο μόνος ωραίος που απόμεινε στο σήριαλ, μέχρι και ο Σώγιερ φλώρεψε! ) μου φάνηκε ότι πήγε να τον σώσει, γιατί αν περνούσε απέναντι με τη Νάντια, θα τον πατούσε κι' αυτόν το αυτοκίνητο. Αντίστοιχα, παίρνει απο την Κέητ (που το βρήκαν το μικρό? ολόιδιο η Lilly ήταν!) την υπόσχεση ότι δε θα γίνει κλέφτρα κτλ κτλ κτλ... Το ίδιο έκανε και η Ελοίζ με τον Ντάνιελ. Τον απέτρεψε απο τη μουσική (απο οπουδήποτε αλλού) για να σιγουρευτεί ότι θα γίνει φυσικός. Συμπέρασμα (μου): Εκεί που νόμιζα ότι το σημείο 0 ήταν το γ**** incident, τώρα ανακαλύπτω πως όλο αυτό ήταν μα μούφα! Άλλο είναι το σημείο 0, κάτι ακόμα έχει παιχτεί, ακόμα πιο πίσω (ή ποι μπροστά) στο παρελθόν..! Αυτοί που προσπαθούν , που "εκβιάζουν" μάλλον τις καταστάσεις δεν είναι μόνο η Ελοίζ και ΣΙΑ, αλλά και ο Τζέικομπ, πριν απο αυτήν! Η Ελοίζ γεννήθηκε στο νησί? Αν όχι, την κουβάλησε ο Τζέικομπ εκεί, γιατί "έτσι έπρεπε να γίνει"??????????? Τα νεύρα μου!! (Έχει κανείς κάτι να πει πάνω σ' αυτό? Συμφωνείτε ή τα χω ΄χάσει και λέω ότι νά 'ναι?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.