therock Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τελικα εχει ανακοινωθει ποσες σεζον θα βγουν συνολικα? Παλιοτερα ειχα διαβασει κατι για 7, αλλα καποιος μου ειπε πως η 5 θα ηταν η τελευτεα. Βεβαια βαση του σημερινου φιναλε αποκελειεται να ηταν η τελευτεα. Αρα τελικα θα τελιωσει στην επομενη, ή θα γυριστουν 7 όπως ειχε αρχικα ανακοινωθει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει άλλη μία
συννεφάκι Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τρελό κατέβασμα με 210 κβς σταθερά (αντί για 60 που πιάνω συνήθως)! Έλεγχος: Πατατάκια. ΟΚ. Μπύρα. ΟΚ. Τσιγάρα. ΟΚ. (θα μου φτάσει ένα πακέτο καπνός?) Υπότιτλοι. ΟΚ. *Pushing the PLAY button* Ουίίίίίίίίί΄!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rodin002 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 αντε συννεφακι να την δεις και εσυ να πας πεις εντυπωσεις μιας που εισαι και πολυ φαν!
papahlamidas Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Εάν βγει πάλι Γενάρη με Φλεβάρη δεν θα παλεύεται... Πάλι καλά που έγινε καλό το Fringe...! Άσχετο για το californication ξέρει κανείς τίποτα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Σεπτέμβριο νομίζω μαζί με Dexter
shodan Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πωπωπω, τι κάψιμο ήταν αυτό.. εκείνος ο Μπεν.. τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Το παιδί για τα θελήματα.
therock Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει άλλη μία Γνωριζουμε ποσα επισοδεια? Παλιοτερα νομιζω ειχαν πει 17 επισοδεια για την 5η και 19 για 6 και 7. Τωρα μηπως προσθεσουν και αλλα στην 6 μιας και θα ειναι η τελευτεα?
aldon Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πωπωπω, τι κάψιμο ήταν αυτό.. εκείνος ο Μπεν.. τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Το παιδί για τα θελήματα. ειδικά εκεί που λέει ο jacob "Γιατί πότε έπαιξες ρόλο;" η φάτσα του ben είναι απίστευτη το είδα για 2η φορά (με υπότιτλους αυτή τη φορά) καλά ότι και να πει κανείς είναι λίγο Απορίες: - Ποιος ήταν αυτός που μιλούσε με τον Jacob στην αρχή; μήπως ήταν τελικά αυτός που μετενσαρκώθηκε σε Lock???? - Το πλοίο λογικά ήταν ο black rock - Μάθαμε πως σκοτώνετε η νάντια – γυναίκα του σαγιντ - Μήπως το help me που άκουσε ο Lock στο σπιτάκι του Jacob ήταν τελικά ο μπερνάντ???? κάψιμο λέμε!!!! :-D:-D:-D:-D
shodan Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 aldon, λογικά αυτός ήταν αλλά που τον έχουμε ξαναδεί τον άτιμο?
antreas18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Προσοχη SPOILER Λοιπον καποια συμπερασματα και ερωτησεις και αν εχω λαθος ας πειτε την γνωμη σας. α)Στον Λοκ εχει "μπει" ο τυπος που εδειξε στην αρχη με τα γκριζα μαλλια εχοντας ομως ολες τις αναμνησεις κλπ απο τον πραγματικο Λοκ. β)Αρα ο κανονικος Λοκ ειναι νεκρος(?) γ)Γιατι ερχοταν σε επαφη με ολους τους Losties ο Jacob? δ)Γιατι μου φανηκε οτι ο Jacob με την απαντηση που εδωσε στον Μπεν ηταν σαν να του πε "Σκοτωσε με"? ε)Γιατι ο γκριζομαλης στην αρχη δεν μπορουσε να τον σκοτωσει τοτε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Γνωριζουμε ποσα επισοδεια? Παλιοτερα νομιζω ειχαν πει 17 επισοδεια για την 5η και 19 για 6 και 7. Τωρα μηπως προσθεσουν και αλλα στην 6 μιας και θα ειναι η τελευτεα? πάλι 16 θα είναι χωρίς να συμπεριλάβουμε τα διπλά που μετριόνται για 1...
sheik Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ενα μοναχα: Lost 1x02 John Locke: -Two Players, Two Sides. -One is Light, One is Dark... :-D Ναι, προφανως ο μουσατος, ο αντιπαλος του Τζεικομπ στην αρχη, ηταν αυτος που μετενσαρκωθηκε σε Λοκ. Προσεξατε φανταζομαι το λευκο μπλουζακι του Τζεικομπ σε αντιθεση με το μαυρο του αλλουνου
vasilis_c Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω πιστευω οτι το τελος δεν ηταν τιποτα απλα με την εκρηξη το ατυχημα ολοκληρωθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.