Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 SPOILER ALERT: Μην συνεχίσετε να διαβάζετε το θέμα εαν δεν έχετε δει μέχρι και την 4η σεζόν... LOST - SEASON 5 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ: Episode 1: Because You Left - 21/01/2009 Episode 2: The Lie - 21/01/2009 Episode 3: Jughead - 28/01/2009 Episode 4: The Little Prince - 11/02/2009 Episode 5: This Place Is Death - 18/02/2009 Episode 6: The Life and Death of Jeremy Bentham - 25/02/2009 Episode 7: 316 - ??? Episode 8: LeFleur - ??? Episode 9: Namaste - ??? Episode 10: He's Our You - ??? Πηγή: Imdb, Tv.com, Wikipedia Ενόψει μιας βαρετής και μελαγχολικής Κυριακής που με περιμένει, μιας και δεν είχα τι να κάνω έφτιαξα αυτό το θέμα να έχουμε κάπου να μιλάμε για την σεζόν που όλο και μας πλησιάζει... 2,5 εβδομάδες μείνανε λοιπόν και η πρεμιέρα του Lost με τα 2 πρώτα επεισόδια θα είναι γεγονός... Konnak τιμής ένεκεν απαιτώ το δεύτερο ποστ να είναι το δικό σου...
konnak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ε ναι λοιπόν, τώρα που μείνανε 17 μέρες, μπορούμε να κάνουμε μια μικρή περίληψη από τα προηγούμενα. Μιας και έχω βυθιστεί σε έναν ωκεανό από spoiler για τη νέα σεζόν, καλό θα ήταν εδώ να μείνει πιο καθαρό το τόπικ. Για αρχή θα ψάξω να μαζέψω τα promo trailers να τα έχουμε στα πρώτα ποστ. HQ Season 5 Promo Και μία επίσημη σύνοψη της πρεμιέρας της 5ης σεζόν από το site του ABC: THE REMAINING SURVIVORS START TO FEEL THE EFFECTS CAUSED BY THE ISLAND BEING MOVED, AND JACK AND BEN BEGIN THEIR QUEST TO REUNITE THE OCEANIC 6 - ALONG WITH LOCKE'S BODY - IN ORDER TO RETURN TO THE ISLAND, ON THE SEASON PREMIERE OF ABC'S "LOST"
sheik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Και γω εχω χαθει σε μια στοιβα απο σποιλερς αλλα δε με χαλαει.Εμαθα και πληροφοριες για την εναρκτηρια σκηνη,που θα ειναι στο στυλ σαιζον 2 και σαιζον 3, δηλαδη αγνωστοι χαρακτηρες,μυστηριο μερος κλπ και μετα αποκαλυψη.Αντε λιγες μερουλες εμεινααααααααααααααν!
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Βάζω στοίχημα ότι όλοι κωλοκαίγεστε για το έκτο επεισόδιο...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Και μονο οτι σε ολα τα τοπικ θα μιλησουμε τελικα για Λοστ κατι λεει Θα ηθελα με καποιο τροπο να μεταφερθω στο καλοκαιρι του 2010 που θαχει τελειωσει, να δω ξανα μαζεμενες και τις 6 σεζον Παντως σας παρακαλω, οσο πλησιαζουμε προς το τελος, προσοχη στα σποιλερς Ειναι μια σειρα που πρεπει να την δεις ρε παιδι μου, δεν θες απλα να την μαθεις,ειναι σαν αινιγμα, δεν με νοιαζει τι καταλαβε ο καθενας και ποσο γαματος ειναι που καταλαβε τι παιζει στο Νησι, θελω απλα να την δω για την The Lost Experience που λενε Το παραμικρο σποιλερ εκτος ταγκς θα φευγει με report στα καπακια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Θα ηθελα με καποιο τροπο να μεταφερθω στο καλοκαιρι του 2010 που θαχει τελειωσει, να δω ξανα μαζεμενες και τις 6 σεζον συμφωνώ απόλυτα... το παραμικρο σποιλερ εκτος ταγκς θα φευγει με report στα καπακια καλά αυτό γίνεται σε όλα τα topics (που βλέπω) anyway
Danny7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 αυτο που με ανησυχει ειναι γιατι δεν υπαρχει η claire στην εικονα !
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ε αν διάβαζες και συ κανένα σάιτ με σπόιλερς, θα καταλάβαινες γιατί λείπει απο την εικόνα... Αντε δεν λέω τίποτα να μην το χαλάσω!
pop corn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Sellers, καλά, το βάσταξε η καρδιά σου να δεις spoilers; Εγώ και τα sneak peeks με δυσκολία τα βλέπω. Πάντως ελπίζω να μην έχω ξεχάσει τις απορίες μου (μας). Είναι και γύρω στις 5000000.
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Το βάσταξε και το παραβάσταξε. Βρε δεν μαμιέται. Είχα πετύχει το γνωστό σάιτ που εξηγεί τα πάντα κάπου στην τέταρτη σεζόν όταν οι απορίες μου χτίζαν βουνό. Είχα κοντέψει να τρελαθώ στην σκέψη του πόσο έχω ακόμα να περιμένω. Και έτσι μια μέρα το διάβασα και... το βράδυ κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Πάντως ποπ κόρν μεγάλη μπουκιά φάε, γιατί τα ίδια έλεγε και ο konnak σχετικά με τα σπόιλερς και τώρα τα μαθαίνουμε απο αυτόν πριν καλά καλά βγούν στα fora...
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Το βάσταξε και το παραβάσταξε. Βρε δεν μαμιέται. Είχα πετύχει το γνωστό σάιτ που εξηγεί τα πάντα ... όταν λέμε γνωστό σάιτ εννοούμε το '' σκοτεινά άτια'' ?? ή κάποιο άλλο που έχω χάσει?
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Nope... http://www.timelooptheory.com/the_timeline.html Απ'ότι βλέπω κι'όλας έχει κάνει κι ωραίο ντεκόρ. Προσοχή όμως. Λέει πολλά. Αν δεν θέλεις να ξέρεις μην το διαβάσεις.
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 αα! το time line. Nai ayto to γνωρίζω. Πραγματικά πολύ καλό και με κάποια συνοχή, οχι στα ''κουτουρου'' καποιος απο το ινσομνια μου ειχε πει για αυτο. Το είχα εκτυπώσει για να το διαβάσω το βράδυ σαν ιστοριουλα. χαχαχα
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Sellers, καλά, το βάσταξε η καρδιά σου να δεις spoilers; Εγώ και τα sneak peeks με δυσκολία τα βλέπω. Πάντως ελπίζω να μην έχω ξεχάσει τις απορίες μου (μας). Είναι και γύρω στις 5000000. Της 4ης σεζον οτι δεν μου απαντηθηκε μεσα απο τα επισοδεια τα εχω σε .txt. Σοβαρα:lol: Σελλερς Το συγκεκριμενο σαιτ ειναι καποιου απο την σειρα ή απλα είναι μια fan made θεωρία που επειδη δειχνει να βγαζει νοημα την δεχομαστε? Επισης, οταν λες οτι σου ελυσε αποριες, συνεδεσε πραγματα που εχουμε δει ή αναφερει και μελλοντικα? Δεν θα με πειραζε να ειναι μια θεωρια που συνδεει οτι εχουμε δει και να προσθετει προβλεψεις δικες του, θα με ενοχλουσε αν οι προβλεψεις ομως ειναι inside info οποτε στην ουσια μου λεει σιγουρα τι θα γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.