vagos1982 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Γεια σε ολους και καλη χρονιά να έχουμε!είχα δημιουργήσει ενα λογαριασμό e-mail σε ένα φίλο των γονιών μου και ξεχασε τον κωδικο που είχαμε βάλει!προσπαθω να κάνω reset στον κωδικό στελνοντας σε μένα το e-mail αλλα στις επιλογες εκει που ειναι να δώσεις το δικο σου η άλλο e-mail δεν μου βγαζει την επιλογη!επισης δεν θυμαται ουτε την μυστικη ερωτηση!τι μπορω να κανω?δεν θελει να χασει αυτο το e-mail!
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω ότι χωρίς τη μυστική ερώτηση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ώστε να εισάγεις έναν διαφορετικό κωδικό για το email σου. Δεν ξέρω κάτι άλλο να σου πω, εκτός εάν υπάρχει διαφορετικός τρόπος.
dermitzos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, προσπάθησε να στείλεις email στο support της hotmail.
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αα μπορείς ακόμα να στείλεις το πρόβλημά σου στους υπεύθηνους του hotmail.
silve Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Χαχαχαχαχαχα dermitzos: Σήμερα, 18:33 silve: Σήμερα, 18:33 Φαίνετε για μερικά δεύτερα!!!
vagos1982 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μαλλον αυτο θα κανω αν και ο λογαριασμος δεν ειναι δικος μου!να μην τα γραψει και αυτος καπου να τα εχει! thanks παιδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.