Προς το περιεχόμενο

[HELP] iMac Πληκτρολόγιο Ποντίκι

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, σήμερα που άνοιξα το iMac δεν λειτουργούσαν το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, προσπάθησα τα πάντα, άλλαξα και πληκτρολόγιο και ποντίκι άλλα μάτεα, μπήκα και σε safe mode και πάλι τίποτα. Μόνο όταν έκανα boot απο το dvd του leopard έπαιζαν όλα κανονικά. Καμία λύση?

Δημοσ.
Πώς μπήκες σε safe mode χωρίς πληκτρολόγιο?

πριν μπει στα leopard αναβει για λιγο το ποντικι κ το πληκτρολογιο.

Δημοσ.

Άλλο ένα στοιχείο...

Δοκίμασε να κάνεις ένα Repair Permissions από το Disk Utility αφού κάνεις boot από το CD...

Δημοσ.

ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα αντιμετόπισε χθές φίλος μου! Σε καινούριο AluMBP! Δεν λειτουργούσαν trackpad-usb mouse(ασύρματο-ενσύρματο)-πληκτρολόγιο. Του είπα να κάνει boot με το dvd του leopard μέσα για Hardware test κ έπειτα format. Μετά δουλευαν όλα..

Δημοσ.

Ναι ναι..εννοείται. Απλά το AluMBP του φίλου μόλις το είχε βγάλει απτο κουτί του(δούλευε οκ τότε), έκανε τα updates κ εκεί φρίκαρε το MBP(κ ο φίλος μου μαζι) !

Whiteyez, μήπως έκανες κάποιο update χθες το βράδυ?

Δημοσ.

δεν εγινε τιποτα με το repair :( αν πρεπει να το κανω format πρεπει πρωτα να παρω backup πραγματα που εχω μεσα πως θα γινει να μην ταχασω?

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιο άλλο mac-linux pc για να συνδεθείς στον imac και να πάρεις οτι αρχεία θες? (απο windows δεν έχω δοκιμάσει). Μήπως έχει κ κάποιος άλλος καμια λύση να προτίνει εκτός απο format....?

Με το φίλο που μιλήσαμε τώρα πάντως, ξαναέκανε κ τα updates κ όλα ok

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες, μου χτύπησε κ μένα τη πόρτα το εν λόγω πρόβλημα. Σε περιβάλλον OS νεκρά πληκτρολόγιο-ποντίκι-usb θύρες. Πριν φορτώσει το OS και σε windows όλα ok. Σημειώστε όμως ότι στο mbp μου πέρασα τους usb drivers του 10.5.5 για να γίνει δουλειά με το iphone.. Έκανα repair permissions με το cd toy leopard αλλά τπτ. Θα προχωρήσω σε Archive & Install για να μην χάσω τα αρχεία μου(θα τραβήξω κ buckup απτον imac της κοπέλας μου). Αν έχετε καμια ιδέα ρίχτε τη μέχρι τη Δευτέρα που θα έχω χρόνο να ασχοληθώ, btw δεν παλεύονται τα windowz

Δημοσ.
δεν εγινε τιποτα με το repair :( αν πρεπει να το κανω format πρεπει πρωτα να παρω backup πραγματα που εχω μεσα πως θα γινει να μην ταχασω?

κάνε archive & install και δεν θα χάσεις τίποτα από εγκατεστημένες εφαρμογές.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα διαπιστωμένα είναι το patchάκι με τους usb drivers του 10.5.5, και λύνεται με άλλο patchάκι που επανεγκαθιστά τους drivers του 10.5.6. Απλά κ όμορφα! Το μόνο θέμα είναι πως θα περάσεις το patchάκι χωρίς keyboard/mouse, στη περίπτωσή μου ενα ωραιότατο screensharing με iMac έλεισε το πρόβλημα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...