Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για το xbox live

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ερώτηση περί xbox live.

βασικά δεν ξέρω ακριβώς αν η ερώτηση είναι για το live αλλα τέλος πάντων..

έχω πάρει τώρα το xbox αλλα δεν θέλω να βάλω τον 1μηνα δώρο που δίνη για το live..αλλα θέλω να συνδεθώ για να κατεβάσω το nxe γίνετε? η πρέπει να χρησιμοποιήσω τον χρόνο που μου δίνη?

και γενικά χωρίς τον χρόνο μπορώ να μπαίνω στο internet και να κατεβάζω patch για τα games?

ενολίγοις :P η κάρτα με τον χρόνο είναι μονο για online gaming και για να κατεβάζεις demo και τέτοια?

a και κάτι άλλο το online profile που λέει τι είναι?αυτό για να το φτιάξω πρέπει να χρησιμοποιήσω την κάρτα?(γιατί εγώ έφτιαξα το offline και δεν το έχω σύνδεση καθόλου στο δίκτυο ακόμα)

Δημοσ.

Πρόσβαση στο xbox live μπορείς να έχεις και χωρίς την κάρτα.

Οι συνδρομές στο xbox live είναι δύο. Gold και Silver.

Xbox live silver: Δωρεάν συνδρομή, την αποκτά όποιος απλά συνδέει την κονσόλα στο internet.

Μπορείς να κάνεις τα πάντα εκτός από το να παίξεις με άλλους στο inernet και να στείλεις μηνύνματα.

Xbox live Gold: Σύνδρομη επι πληρωμής, μπορείς επιπλέον να παίξεις με άλλους στο Internet και να στείλεις μηνύματα.

Δημοσ.
Πρόσβαση στο xbox live μπορείς να έχεις και χωρίς την κάρτα.

Οι συνδρομές στο xbox live είναι δύο. Gold και Silver.

Xbox live silver: Δωρεάν συνδρομή, την αποκτά όποιος απλά συνδέει την κονσόλα στο internet.

Μπορείς να κάνεις τα πάντα εκτός από το να παίξεις με άλλους στο inernet και να στείλεις μηνύνματα.

Xbox live Gold: Σύνδρομη επι πληρωμής, μπορείς επιπλέον να παίξεις με άλλους στο Internet και να στείλεις μηνύματα.

όταν λες μηνύματα εννοείς το chat μεταξύ τον φίλων μου?

και κάτι ακόμα αν συνδέσω το xbox μου στο δίκτυο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και η δωρεάν συνδρομή για 1μηνα ? (που δίνη δώρο)η απλά κάνω κάποια διαδικασία εγώ και την ενεργοποιώ?αν ναι πια είναι αυτή?

ευχαριστώ και καλή χρονια btw

Δημοσ.

καθε καινουργιο online gamertag εχει 1 μηνα δωρεαν Gold. Σε μια κονσόλα μπορεις νομιζω να φτιαξεις μεχρι 3-4 τετοια.

Δημοσ.
καθε καινουργιο online gamertag εχει 1 μηνα δωρεαν Gold. Σε μια κονσόλα μπορεις νομιζω να φτιαξεις μεχρι 3-4 τετοια.

α ωραία!δηλαδή μόλις φτιάξω online gamertag μπαίνει αυτόματα και ο 1 μηνας.

όσο για το chat που είπε ο φίλος πιο πάνω τι εννοούσε?το chat μεταξύ τον friend μου? η κάτι άλλο...σαν mail ας πούμε?(μην βαράτε δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτό που λέω..:P απλά να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα στο μυαλό μου)

edit:και κάτι άλλο που θυμήθηκα

προσπαθούσα χθες και είχαν σπάσει τα νεύρα μου...να περάσω τραγούδια από το flashaki στον σκληρό αλλα τίποτα...με τα πολλά βρήκα ότι δεν γίνετε...αλλα είναι δυνατόν? δηλαδή θα γράφω cd κάθε φορα που θέλω να περάσω κάποια τραγούδια? :S

επίσης για τις φωτογραφίες τι γίνετε? το ίδιο με cd? η αυτές περνάνε από το flashaki?(είναι fat32 το flashaki)

και όσο για το wifi του xbox αξίζει?υπάρχει κάποια άλλη λύση?

Δημοσ.
edit:και κάτι άλλο που θυμήθηκα

προσπαθούσα χθες και είχαν σπάσει τα νεύρα μου...να περάσω τραγούδια από το flashaki στον σκληρό αλλα τίποτα...με τα πολλά βρήκα ότι δεν γίνετε...αλλα είναι δυνατόν? δηλαδή θα γράφω cd κάθε φορα που θέλω να περάσω κάποια τραγούδια? :S

επίσης για τις φωτογραφίες τι γίνετε? το ίδιο με cd? η αυτές περνάνε από το flashaki?(είναι fat32 το flashaki)

και όσο για το wifi του xbox αξίζει?υπάρχει κάποια άλλη λύση?

Το καλύτερο γι αυτές τις δουλειές είναι να συνδέσεις το pc σου με το 360 για να βλέπεις ότι θες απευθείας. Αλλιώς από το φλασάκι.

Δημοσ.

Mηπως γνωριζει καποιος να μου πει πως γινεται ενω εχω αλλαξει τα στοιχεια της πιστωτικης καρτας μεσα στο account του Live με aaaaaaaaa , aaaaaaa κ.λ.π, να γινεται κανονικα η ανανεωση για εναν ακομη χρονο !!

Ποια καρτα χρεωσαν και γιατι ?? Που πρεπει να απευθυνθω για να τους ξεχεσω ?

Δημοσ.
Mηπως γνωριζει καποιος να μου πει πως γινεται ενω εχω αλλαξει τα στοιχεια της πιστωτικης καρτας μεσα στο account του Live με aaaaaaaaa , aaaaaaa κ.λ.π, να γινεται κανονικα η ανανεωση για εναν ακομη χρονο !!

Δεν μπορείς έτσι απλά να απαλλαγείς από την μηνιαία χρέωση. Και όταν πας να αλλάξεις κάρτα αν βάλεις άκυρα στοιχεία, το ελέγχουν και απλά δεν αλλάζουν αυτά που ήδη είχες. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις τη χρέωση από την κάρτα σου είναι να επικοινωνήσεις με το customer service στο εξωτερικό (αλλά δύσκολα θα βγάλεις άκρη) ή να ακυρώσεις την κάρτα που είχες δηλώσει.

Δημοσ.

Το καλύτερο θα είναι να πάρεις τηλέφωνο και να σου πουν ότι δεν μπορούν να σε βοηθήσουν γιατί το xbl δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα :lol:

Δημοσ.
Το καλύτερο γι αυτές τις δουλειές είναι να συνδέσεις το pc σου με το 360 για να βλέπεις ότι θες απευθείας. Αλλιώς από το φλασάκι.

μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση μου η εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι! :P

εγώ θέλω να περάσω κάποια τραγούδια και φωτογραφίες στον δίσκο του 360

όχι να έχω συνεχεια το flashaki πάνω στο 360 για να τα διαβάζει..

από ότι είδα με λίγο ψάξιμο στο google δεν γίνετε να περάσεις τραγούδια από flashaki στο 360..

είναι δυνατόν όμως? μονο με cd?

και για τις φωτογραφίες δεν βρήκα τίποτα..εσείς τι ξέρετε για αυτό?από το flashaki γίνετε? η και αυτές με cd? πάντως είναι αίσχος με ξενέρωσε παρα πολύ αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...