sno0py Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σιγα τον κουκλο ελεος...εμφανισημος ναι αλλα μην τον κανουμε και τον νεο ζεν πρεμιε του hollywood!
elven Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Το άντεξα 20 κατι λεπτά και το σταμάτησα. Άθλια υποκριτική απο τους 2 πρωταγωνιστές,εκφράσεις και ομιλία λες και τους είχε πιάσει κόψιμο ένα πράγμα. Μπορεί να την δω κάποτες ολόκληρη
Harkon Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Το άντεξα 20 κατι λεπτά και το σταμάτησα. Άθλια υποκριτική απο τους 2 πρωταγωνιστές,εκφράσεις και ομιλία λες και τους είχε πιάσει κόψιμο ένα πράγμα. Μπορεί να την δω κάποτες ολόκληρη είμαι στη μέση και σκέφτομαι τα ίδια... έκανα ένα πάουζε για να διαβάσω κανά σχόλιο μήπως και ήταν η ιδέα μου
skiabox Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δεν ξερω για τον 'Ρωμαιο' αλλα η 'Ιουλιετα' ειναι πολυ ομορφη.
GeorgeVls Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 γιατι ηταν πληρης απογοητευση;απο ποια αποψη; Πες μου λιγο, τι σου αρεσε απο αυτη την ταινια?
kostetos Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ρε παιδια γιατι θαβατε τοσο πολυ αυτη την ταινια..???επειδη ειναι λιγο αθλια και ισως η χειροτερη ταινια της χρονιας?μα κριτηρια ειναι αυτα.......??
proudqueen Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Πες μου λιγο, τι σου αρεσε απο αυτη την ταινια? Τα παντα Ηθοποιοι,μουσικη,σκηνοθεσια,σεναριο,σκηνικα Αλλα αν θελεις αντικειμενικη αποψη μαλλον δεν ειμαι το καταλληλο ατομο να ρωτησεις καθως ειμαι μεγαλη φαν του συγκεκριμενου saga βιβλιων και της ταινιας
kostetos Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Αποδεχομαι proudqueen την γνωμη σου για την ταινια αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω πως σε κρατησε αυτη η κοινωνικη ταινια...γιατι κοινωνικη ηταν..
elven Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Τι συμβαίνει στον πρωταγωνιστή: α)Τον έπιασε κόψιμο β)Έφαγε ρεβύθια και προσπαθεί να κρατηθεί ή να ρίξει μια σιωπηλή γ)He sees dead people δ)Απλά αισθάνεται άβολα επειδή έκατσε κάποιος δίπλα του
proudqueen Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Εχω να πω τα εξης Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια και επισης Να τανε η ζηλια ψωρα να γεμιζε ολη η χωρα Μην τους ακους κουκλε μου!!!!!!!!!!
Members gsarig Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Members Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Την είδα κι εγώ χωρίς να έχω τρελές απαιτήσεις (απλά περίμενα να δω ένα ευχάριστο θρίλερ), αλλά και πάλι απογοητεύτηκα... η αισθητική της μου θύμισε επεισόδιο απογευματινής σειράς του σταρ περισσότερο παρά ταινία θρίλερ Πάλι καλά που την είδα μέσω θείου και δεν πήγα σινεμά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μην τους ακους κουκλε μου!!!!!!!!!! ούτε εσένα ακούει
NOMIKOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δείτε τα επεισόδια της σειράς Moonlight μόλις ένας κύκλος με την ίδια θεματολογία αλλά προσωπικά την θεωρώ πολύ ανώτερη σαν παρουσίαση του βρυκόλακα και της σχέσης του.
rodin002 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Τι συμβαίνει στον πρωταγωνιστή: α)Τον έπιασε κόψιμο β)Έφαγε ρεβύθια και προσπαθεί να κρατηθεί ή να ρίξει μια σιωπηλή γ)He sees dead people δ)Απλά αισθάνεται άβολα επειδή έκατσε κάποιος δίπλα του Δεν ξέρω αν εχεις διαβασει το βιβλιο, αν δεν το διαβασες τους πρωταγωνιστες τους περιγράφει ακομα πιο..."κομμενους". Κοιτα δεν λεω οτι είναι η ταινιαρα της χρονιας...αλλα σιγουρα για περιπου "indie" ταινια μια χαρα ήταν.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ε οχι και indie..ημαρτον!Θα σε παρουν με τις λεμονοκουπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα