Dakonblackblade Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Παίδες η ταινία είναι για γυναίκες.Πάρτε μαζί μαι φίλη σας , ή τη φίλη σας και θα περάσει ωραία.Πέχτε το και λίγο δαγκωνιάρηδες το βραδάκι και θα περάσετε καλά.Τώρα αν θα έχει εσάς στο μυαλό της είναι άλλο θέμα αλλά καλύτερα να μην ξέρετε πολλά
GeorgeVls Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μετανιωσα που ειδα την ταινια και δεν διαβασα το βιβλιο. Κριμα. 5/10 απο μενα.
ilona Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ειναι 4τραλογια! εχουν βγει τα 3 βιβλια!!! ειναι πολυ καλο! διαβασε κ τα βιβλια ειναι πολυ καλυτερα απο την ταινια!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μετανιωσα που ειδα την ταινια και δεν διαβασα το βιβλιο. Εγω μετανοιωσα που ειδα την ταινια με μια φιλη μου. Προς Θεου, ειναι Αγγλος γαμω.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αυτη η ταινια ειναι απλα για γελια.Κλασικη περιπτωση αρπαχτης,μονο σε καποιους ελληνες κριτικους αρεσε(καλα αυτοι εχουν χασει την μπαλα προ πολλου).Οσο υπαρχουν ταινιες-ποιηματα σαν το Let The Right One In(την οποια ειχα την τιμη να δω πριν ακριβως εναν χρονο σε promotional copy απο τον ιδιο τον σκηνοθετη-και για να πω την αληθεια δεν περιμενα να εχει την θετικη ανταποκριση που εχει παγκοσμιως τωρα)τετοιες ταινιες δεν εχουν τυχη.
GeorgeVls Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ποτε δεν ειναι αργα, αλλα τωρα που ξερω το story του twilight δεν μου κανει κεφι να ξεκινησω να διαβαζω το βιβλιο. Μιλαω για το πρωτο βιβλιο, γιατι τα επομενα εννοειται οτι θα κατσω να τα διαβασω. Δεν την ξαναπαταω με τις ταινιες. Η ταινια ηταν πληρη απογοητευση. Και αν δεν ηταν μπροστα το βιβλιο θα ηταν μια απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες της χρονιας.
proudqueen Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 γιατι ηταν πληρης απογοητευση; απο ποια αποψη;
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ΈΛα μωρέ τώρα δεν καταλβαίνεις? Όλοι πάνε να δούνε το Interview with a Vampire. Και μόλις τους το δίνουν σε πιο γήινη συσκευασία , απλά, ξενερώνουν. Εγώ ούτα τα βιβλία διάβασα και ούτε τρελάθηκα με την ταινία. Ήταν όμως ευχάριστη και ότι πρέπει για την κοπέλα μου. Αλλά ρε παιδιά τόσο ωραίος ο άλλος? Να μου πείτε για τον Hugh Jackman που είναι και 2 μέτρα παλικάρι και τον Clive Owen να καταλάβω.
proudqueen Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 νταξει για ολα υπαρχει χωρος και για τα πιο σκληροπυρηνικα και για το twilight που επικεντρωνεται πιο πολυ στο love story ωραιοι και ο jackman και ο owen (ειδικα ο owen ) αλλα και ο robert pattinson ειναι πολυ μαναρι! και απο υψος δεν παει πισω 1.85 ολακερο!
rodin002 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μην ξεχνάμε οτι ήταν "χαμηλού budget" η ταινία. Ειδικά για μια τέτοια ταινία. Η stewart πιστεύω έχει μέλλον, μιας και είναι απο τις πρώτες της ταινίες, και όσοι εχουν διαβάσει το βιβλιο είναι ετσι ακριβώς ο χαρακτήρας της Bella. Τωρα για το let the right one in ας μας πείτε γιατί σας άρεσε πιο πολύ, αν και είναι λίγο διαφορετικές οι ταινίες
slygeo87 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αλλα και ο robert pattinson ειναι πολυ μαναρι! Πω έλεος...τι ξενέρα που είστε ρε κορίτσια; Μανάρι αυτός...μανάρι εκείνος...οκ ωραίος είναι διαφωνήσαμε;Όχι.Ξεκολλάτε πια, τους θεοποιείτε όλους.Αν είναι δυνατόν δηλαδή.Τα νεύρα μου!Μετά λέτε για 'μας ο,τι είμαστε μ...δουλοι.Δε θυμήθηκα ποτέ να λέω πόσο μου άρεσε μια ταινία επειδή η πρωταγωνίστρια είχε ωραία βυζιά, με αφήνει αδιάφορο.Μου θυμίζεις μια φίλη μου που της είχα πει να βγούμε και μου έλεγε όχι επειδή ήθελε να δει το κούκλο του prison break.Gimmie a break!!!
joannito Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 το twilight τελικα δεν ειναι ενα το εμαθα και επαθα τελος παντων εκανα μια μικρη ερευνα και βρηκα αυτα http://joaninews.blogspot.com/2009/04/twilight-novel.html κατα την δικια μου αποψη ηταν πολυ ωραιο!
proudqueen Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Πω έλεος...τι ξενέρα που είστε ρε κορίτσια; Μανάρι αυτός...μανάρι εκείνος...οκ ωραίος είναι διαφωνήσαμε;Όχι.Ξεκολλάτε πια, τους θεοποιείτε όλους.Αν είναι δυνατόν δηλαδή.Τα νεύρα μου!Μετά λέτε για 'μας ο,τι είμαστε μ...δουλοι.Δε θυμήθηκα ποτέ να λέω πόσο μου άρεσε μια ταινία επειδή η πρωταγωνίστρια είχε ωραία βυζιά, με αφήνει αδιάφορο.Μου θυμίζεις μια φίλη μου που της είχα πει να βγούμε και μου έλεγε όχι επειδή ήθελε να δει το κούκλο του prison break.Gimmie a break!!! ελα ρεεε γιατι ξενερα? δεν ειπα οτι μου αρεσε η ταινια επειδη τυχαινει ο rob να ειναι κουκλος!! αλλα αφου ειναι γιατι να το κρυψωμεν? και μην πατε να μας την βγειτε κι απο πανω...εσεις ειστε χειροτεροι! τα σαλια σας τρεχουν αμα δειτε τιποτα αντζελινες κι εγω δεν ξερω ποιες αλλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα