Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα πηγα και την ειδα!οριστε και το trailer το οποιο μπορει να μην σας ξετρελανει http://www.youtube.com/watch?v=xBvOhfL4mYw !μου αρεσε αρκετα αν και δεν μου αρεσουν τετοιες ταινιες!επισης ερωτευτηκα την πρωταγωνηστρια :P!ακουσα οτι θα βγουν αλλες 2 ταινιες ισχυει!?αμα την εχει δει και κανενας αλλος ας πει την γνωμη του!

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Την ειδα και γω την ταινια και μπορω να πω οτι με αρεσε γιατι ειμαι φαν των ταινιων φαντασιας ειδικα οταν εχει και βρυκολακες......κτλ....

Η ταινια ειναι απο μια σειρα βιβλιων...τεσσαρων για την ακριβεια και η ταινια αυτη ηταν το πρωτο βιβλιο.......

Επειδη εκανε ηδη επιτυχια εβγαλε ηδη πολλες φορες πανω το μπατζετ της.....ηδη η παραγωγη ανακοινωσαν οτι το Μαρτιο ξεκιναν τα γυρισματα για την δευτερη ταινια...New Moon απο το δευτερο βιβλιο της σειρας....

Η συγκεκριμενη παραγωγη εχει παρει τα δικαιωματα και για τα υπολοιπα βιβλια και εφοσον συνεχισει να εχει ανταποκριση στο κοινο θα βγουν και τα 4 βιβλια σε ταινια.....

Εγω προσωπικα διαβαζω το τριτο βιβλιο και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ωραια ιστορια......αν και πρωτη φορα διαβασα ερωτικη ιστορια σε βιβλιο μπορω να πω οτι με εχει συνεπαρει....μαλλον επειδη εχει πολυ δραση....

Υ.Γ.Ανεπισημη πρεμιερα της 2ης ταινιας τουλαχιστον στην Αμερικη ειναι 20 Νοεμβριου 2009.....και να δωσω και ενα σποιλερ.......θα εχει και λυκανθρωπους.....:-)

Δημοσ.

ναι εχω καταλαβει απο που θα προκυψουν οι λυκανθρωποι :P!αλλα δεν θελω να κανω spoier!πιστευεις οτι αξιζει να διαβασω τα βιβλια η καλυτερα να δω τις ταινιες?

Δημοσ.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι το βιβλιο ειναι λιγο διαφορετικο σε καποιες στιγμες.....σε σχεση με την ταινια αλλα πανω κατω ειναι το ιδιο.....οποτε αν δεν μπορεις να περιμενεις την ταινια.......διαβασε το βιβλιο......απλα να ξες οτι τα βιβλια υπαρχουν και τα 4 στα Αγγλικα.....αλλα στα Ελληνικα τωρα σε λιγο καιρο βγαινει το τριτο......;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν ξετρελαθικα με το τρειλερ :Σ

έχω δει άλλες ταινίες που "ξετρελάθηκα" με το trailer και μετά τράβαγα τα μαλλιά μου...

Δημοσ.

Καλή ήταν αλλά ήθελα να σκοτώσω την πρωταγωνίστρια. σε κάποιες στιγμές ήθελε να εκφράσει κάποια συναισθήματα και έκανε σαν αυτιστικό.. Απλά δεν μπορούσε.. Καλούτσικια άλλα όχι για σινεμά.. Μπροστά σε ταινίες Συνέντευξη με ένα βρυκόλακα, Bram Stoker Dracula. Αυτη είναι γελοία..

Δημοσ.

18 χρονών κοριτσάκι είναι η Stewart, περιμένεις κανένα oscar ερμηνείας? Και πολύ καλή ήταν (έτσι υποτίθεται ότι είναι η δεσποινίς Μπέλα, σαν αυτιστικό κάνει στην αρχή).

Δεν συγκρίνεται το βιβλίο με την ταινία, όπως μας έχουν διδάξει και προηγούμενες μεταφορές βιβλίων σε ταινίες. Παρ' όλ' αυτά αξίζει. Προσωπικά την εχω δει 6-7 φορές και πάντα μου έμενε η ίδια εντύπωση: για ταινία τέτοιου είδους που την προόριζαν έτσι κ αλλιώς για κλασσική εφηβοταινία, έχει αρκετά έξυπνους διαλόγους και καλές ερμηνείες. Τούτα...

Δημοσ.

Παιδιά απάτη η ταινία, είναι σαν αυτές που βάζει το σταρ στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι!

Τι σενάριο ήταν αυτό???? Το σκέφτηκε αρκετα? Τα εφε έτσι και έτσι...

Οι ερμηνίες ασχολίαστες γιατί τα παιδιά έχουν ψωμί ακόμα. Είναι κρίμα να ακούσουνε κακά από τώρα.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα πως κατάφεραν να την κάνουν τόσο χάλια στην ταινία. Κοίταγα κάτι photo της στο net της προάλλες και μου πήρε κανένα πεντάλεπτο να πιστέψω ότι είναι αυτή...

Και άβαφη καλύτερη είναι από την ταινία. Good job mr. make up "artist"...

post-5006-129062980519_thumb.jpg

post-5006-129062980523_thumb.jpg

post-5006-129062980525_thumb.jpg

Δημοσ.
Παιδιά απάτη η ταινία, είναι σαν αυτές που βάζει το σταρ στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι!

Τι σενάριο ήταν αυτό???? Το σκέφτηκε αρκετα? Τα εφε έτσι και έτσι...

Οι ερμηνίες ασχολίαστες γιατί τα παιδιά έχουν ψωμί ακόμα. Είναι κρίμα να ακούσουνε κακά από τώρα.

Αν σκεφτείς πως βασίστηκε σε βιβλίο το οποίο ήταν μια ονείρωξη της συγγραφέως δικαιολογείτε μέχρι ένα βαθμό η αθλιότητα..

Όσο για την ηλικία της πρωταγωνίστριας δεν παίζει ρόλο.. Υπάρχουν παραδείγματα παιδιών που έπαιξαν καλύτερα και απο μεγάλους ηθοποιούς. Το φταίξιμο το έχει ο σκηνοθέτης, αν εκείνος δεν είναι καλός ο ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...