Προς το περιεχόμενο

ενα προβλημα με λαπτοπ

psycho_z125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη χρονια... εχω ενα λαπτοπ απο πλαισιο και εχω το εξης προβλημα γενικα σε ολα τα παιχνδια "κρασαρει" το εχω παει 2 φορες και μου λενε το κιταξανε πανω σε 3d προγραμματα και π****ς και δεν υπαρχει προβλημα ενω εγω εχω προβλημα ...ετσι ειπα να κιταξω απο μονος μου κατι που ειχα στο μυαλο μου... κατω απο το λαπτοπ εινε ενα μικρο καπαρκι που ξεβιδωνει και εκει βρισκετε οποσ αναγραφετε RAM & CPU οκ το ανοιγω και στην cpu υπαρχει και το ανεμηστιρακι...αλλα αυτο δεν γιριζει καν.... αυτο δεν πρεπει να λιτουργει κανονικα... ελεος δηλαδη δεν κιταξαν καν αυτο..??? τωρα εαν το παω παλι πισω τι ακριβως να του πω οστε να κιταξουν κατευθιαν αυτο αλλα χωρις να του πω βεβαια οτι το ανοιξα απο μονος μου γιατι τοτε θα εχουμε αλλα

σαν προβλημα οτι κρασαρει αυτο που λεω δεν ευθυνετε ? η κανω λαθος?

333ae49a68e3ffc0c10c7b19f0b94e3b.gif

Δημοσ.

ανοιξε το λαπτοπ να δουλευει κανονικα και βαλε στον αεραγωγο κατω, και στο πλαι παντου να δεις αν παιρνει και αν διωχνει αερα.

ισως δεν δουλευουν καλα οι ανεμιστηρες και εχεις προβληματα με την θερμοκρασια. προσπαθησε να μετρησεις να δεις ποσο φτανει, και επισης δες στο bios αν υπαρχει καποια επιλογη που τερματιζει αυτοματα την λειτουργια του υπολογιστη μετα απο μια δεδομενη θερμοκρασια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...