Προς το περιεχόμενο

20άρα μόνο για games.

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω,πολλοί θα προτείνουν 22άρα ή και μεγαλύτερη για games,αλλά φοβάμαι θα είναι κουραστική.

Τώρα έχω CRT 17 E220 μόνο για τα games,και επειδή θεωρώ χαζομάρα να παίζω ακόμα σε 1024 και να μην <<στίβω>> την 8800 λέω να πάω σε wide.

Στο Πλαίσιο είδα τις εξής:

Samsung TFT 20" SM2032BW

LG L206WU-PF TFT Monitor 20''

Samsung TFT 20" SM-T200

Υπάρχει κάποια καλύτερη από τις παραπάνω;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θα είναι κουραστική, άσε που είναι θέμα συνήθειας και προκατάληψης :P

από αυτές τις τρεις πάντως προτιμώ την 2032BW

Δημοσ.
Ξέρω,πολλοί θα προτείνουν 22άρα ή και μεγαλύτερη για games,αλλά φοβάμαι θα είναι κουραστική.

Τώρα έχω CRT 17 E220 μόνο για τα games,και επειδή θεωρώ χαζομάρα να παίζω ακόμα σε 1024 και να μην <<στίβω>> την 8800 λέω να πάω σε wide.

Στο Πλαίσιο είδα τις εξής:

Samsung TFT 20" SM2032BW

LG L206WU-PF TFT Monitor 20''

Samsung TFT 20" SM-T200

Υπάρχει κάποια καλύτερη από τις παραπάνω;

Το saturn ειχε προσφορα στα 300 ευρο την Ειζο 2031 που εχει pva panel και ειναι καμια 100 φορες καλυτερη απο τις οθονες που προανεφερες

Δημοσ.
H SM 2053BW τι σου λέει σε σχέση με την SM 2032? Μόνο εμένα μου φαίνεται σχεδόν ίδια και φθηνότερη? Άσε που την είχε και το eshop καμιά 10ριά ευρά ακόμη κάτω (περίπου 145). πιθανότατα θα την ξαναφέρει μόλις ξεστοκάρει την 2043.
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ε ας παρει ενα τηλεφωνο να ρωτησει. Ολα εγω θα τα κανω? :lol:

ήταν σε προσφορά από την 1η μέρα που άνοιξε και στην ποσότητα που είχαν στο μαγαζί...λες να μην έχουμε τελειώσει? :o

Δημοσ.
ήταν σε προσφορά από την 1η μέρα που άνοιξε και στην ποσότητα που είχαν στο μαγαζί...λες να μην έχουμε τελειώσει? :o

Εγω πηγα μετα απο 2 μηνες και την ειχε ακομα και μαλιστα ειχε 20 κοματια οταν ρωτησα. Δεν το αποκλειω να εχει ακομα

Δημοσ.

Eίναι τόσο καλή η συγκεκριμένη EIZO?

Θα πάω άμεσα στο <<Κρόνος>> να κοιτάξω.

edit:Ο μικρός κόκος στην 20άρα δημιουργεί πρόβλημα σε παιχνίδια;

-----Προστέθηκε 5/1/2009 στις 03 : 17 : 46-----

Πήγα στο <<Κρόνος>> αλλά δεν υπήρχε η EIZO.

• Super Moderators
Δημοσ.
edit:Ο μικρός κόκος στην 20άρα δημιουργεί πρόβλημα σε παιχνίδια;

όχι βέβαια, κανονικά όσο πιο μικρός τόσο πιο καλός για να μην φαίνονται ατέλειες...

Δημοσ.
H SM 2053BW τι σου λέει σε σχέση με την SM 2032? Μόνο εμένα μου φαίνεται σχεδόν ίδια και φθηνότερη? Άσε που την είχε και το eshop καμιά 10ριά ευρά ακόμη κάτω (περίπου 145). πιθανότατα θα την ξαναφέρει μόλις ξεστοκάρει την 2043.

H 2053 παρότι φθηνότερη είναι πιο ποιοτικό μόνιτορ σε σχέση με την 2032. Και οι δύο είναι "γρόγορες" οπότε καλύπτουν άνετα τα games και με ψηφιακή σύνδεση αλλά η 2053 δεν υποφέρει από αυτήν την τραγική απόδοση χρωμάτων της 2032. Εντάξει καμία από τις δύο δεν είναι η οθόνη του επαγγελματία φωτογράφου αλλά η 2053 είναι φανερά πιο φυσική στα χρώματά της και με σούπερ τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...