Προς το περιεχόμενο

φαρσερ και forthnet

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειναι ενας ανωμαλος και παιρνει καθε πρωι 3-6 και μας εχει αναστατωσει.

εχω συνδεση φορθνετ και για καλη μου τυχη βρηκα οτι υποστηριζει να μην ολοκληρωνεται η κληση αν ο καλων εχει αποκρυψη,το επελεξα λοιπον και γω,αλλα τιποτα...παρατηρησα οτι στο τηλ εμφανιζεται σαν να παιρνει εκτος περιοχης οποτε σκεφτικα οτι μπορει να παιρνει απο voip.

τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση?

αν βαλω να παρακολουθουν το τηλ μου θα βγαλω ακρη?ακομα και αν πaiρνει απο voip?

Δημοσ.

αν παιρνει απο τηλεφωνο πολυ ευκολα με το ενταλμα αλλα σε voip μαλλον αυτο που λεει ο φιλος EliasKir

Δημοσ.

αυτο το εκτος περιοχης που γραφει το τηλ μου τι μπορει να σημαινει ρε παιδια?

ποσο ευκολο ειναι να παρεις ενταλμα εισαγγελεα?

Δημοσ.

τι εννοεις εκτος περιοχης?Τι ακριβως σου βγαζει?Ευκολα περνεις αλλα ειναι διαδικασια...Πρεπει να καταθεσης μηνυση..

Δημοσ.
τι εννοεις εκτος περιοχης?Τι ακριβως σου βγαζει?Ευκολα περνεις αλλα ειναι διαδικασια...Πρεπει να καταθεσης μηνυση..

οποτε πρεπει να παω σε δηκηγορο ε?αυτο ακριβως ρωταω οταν σου λεει εκτος περιοχης τι σημαινει?εκτος περιοχης μου βγαζει στην οθονη αντο για νουμερο

Δημοσ.

α.. ναι πρεπει να πας σε δικηγορο αλλα μπορεις να πεις κ καλα πως δεν εχεις χρηματα κ θα σου ορισει το κρατος εναν δωρεαν..

Δημοσ.

βρες τον και σπάσε του τα δάκτυλα να μην μπορεί να ξαναπάρει τηλέφωνο :-)κάλο ε..? παντός αν παίρνει από voip και του κόβει λίγο θα παίρνει από κάποιο ξεκλείδωτο wifi γείτονα για να είναι καλυμμένος ,άρα δεν βγάζεις άκρη και αν του κόβει και άλλο κάθε μέρα θα μπαίνει και από αλλο, αυτοκίνητο/Netbook/καφές,βάλε το τηλέφωνο στο αθόρυβο και θα του περάσει πιστεύω.

Δημοσ.
αν βαλω να παρακολουθουν το τηλ μου θα βγαλω ακρη?ακομα και αν πaiρνει απο voip?

Αν χρησιμοποιεί κάποιο VoIP service από εταιρία του εξωτερικού, π.χ. Skype, ο τηλεπικοινωνιακός πάροχός σου θα μπορεί να σου πει μόνο ποια εταιρία είναι αυτή.

Για να μάθεις ακριβώς τα στοιχεία του λογαριασμού που χρησιμοποιεί ο ανώμαλος στην εταιρία (call log και IP address, αν καταγράφονται -το οποίο νομίζω είναι υποχρεωτικό- και billing information) θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση και να συμφωνήσει η εταιρία αυτή, το οποίο είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί στο χρόνο που είσαι διατεθειμένος να περιμένεις, με την πίεση που μπορείς να ασκήσεις και με το το κόστος που είσαι διατεθειμένος να διαθέσεις για κάτι όπως ενοχλητικά τηλεφωνήματα.

Προφανώς γιατί η ξένη εταιρία δε μπορεί να δεσμευθεί από ένα ελληνικό ένταλμα και δεν έχει να κερδίσει κάτι εξυπηρετώντας μια αρχή ξένης χώρας, ενώ απεναντίας έχει πολλά να χάσει αν δημιουργηθεί η εντύπωση στους πελάτες της ότι δεν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να προστατεύσει την ανωνυμία και την ιδιωτικότητά τους.

Το να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να συμφωνήσει η αρμόδια αρχή να εκδώσει ένταλμα εκεί είναι μάλλον κάτι εξωπραγματικό για ένα σχετικά ασήμαντο και δύσκολο να αποδειχθεί αδίκημα.

Και ακόμη και εδώ, δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο απλό. Απ' όσο ξέρω δεν αίρεται το απόρρητο παλιότερων κλήσεων αν δεν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία ότι έγινε όντως αδίκημα που να σχετίζεται με αυτές. Βέβαια επικοινώνησε με δικηγόρο για να σου πει σίγουρα.

Σε λιγο καιρο,καινουρια σελιδα του οδοντιατρειου μου.

Μήπως θα έπρεπε να αρχίσεις να ψάχνεις το κάθαρμα ανάμεσα στους πρόσφατους πελάτες σου; :=)

ΥΣ. Μια άλλη δυνατότητα είναι να ζητήσεις από τον τηλεπικοινωνιακό σου πάροχο να αρθεί η απόκρυψη του caller-id για μελλοντικά τηλεφωνήματα επί κάποιο χρονικά διάστημα. Αυτό μπορείς να το κάνεις απευθείας με μια αίτηση, όμως είναι κάτι που χρεώνεται (δε ξέρω πόσο) και επίσης ο νόμος προβλέπει ότι όλοι οι καλούντες (μεταξύ των οποίων βέβαια και το απόβρασμα) θα προειδοποιούνται για αυτό όταν καλέσουν. Το οποίο μάλλον καθιστά αυτή τη δυνατότητα άχρηστη.

Δημοσ.

φιλε nskeνσε ευχαριστω για τις πληροφοριες,σιγουρα δεν ειναι ασθενης μου,ο ανωμαλος προσπαθει να μιλησει με τη μονη γυναικα που εχουμε σπιτι δηλ τη μητερα μου κ οταν το πιανουμε εμεισ το κλεινει,οποτε καταλαβαινεις την αγανακτηση μου!!!

οσον αφορα τωρα τη δυνατοτητα που μου δινει η φορθνετ να μαθω ποιος με καλει με κοστος 50ευρω/15 μερες εχω μια απορια,

οπως ειπες και εσυ ο καλων θα ειδοποιηθει οτι το τηλεφωνημα θα καταγραφει και θα το κλεισει.

η φορθνετ ομως θα ειναι σε θεση να μου πει οτι καποιος επιχειρησε να παρει την ταδε ωρα και το εκλεισε?η θα ενημερωνομαο μονο για τις κλησεις που ελαβα?

Δημοσ.

Φίλε Ικαριώτη καλημέρα. Αν το τηλέφωνό σου το υποστηρίζει, μπορείς να βάλεις νυχτερινή λειτουργεία από τις 2 έως τις 6:30, οπότε και θα μπαίνει σε αθόρυβη λειτουργία εκείνες τις ώρες.

Καλή χρονιά με λιγότερες τηλεφωνικές ενοχλήσεις! :-)

Δημοσ.
οπως ειπες και εσυ ο καλων θα ειδοποιηθει οτι το τηλεφωνημα θα καταγραφει και θα το κλεισει.

η φορθνετ ομως θα ειναι σε θεση να μου πει οτι καποιος επιχειρησε να παρει την ταδε ωρα και το εκλεισε?η θα ενημερωνομαο μονο για τις κλησεις που ελαβα?

Δε νομίζω να μπορεί να σου πει ποιος αριθμός είναι' date=' ο σκοπός του μηνύματος είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να παραμείνει ανώνυμος να το κάνει. Λογικά το μήνυμα θα ακούγεται πριν δρομολογηθεί η κλήση. Αλλά ξεκαθάρισέ το με τη forthnet για σιγουριά.

Κατέβαζε το τηλέφωνο τη νύχτα ώστε να μην μπορεί να παίρνει.

Βέβαια είναι κρίμα κάποιος να μη μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να υποκύψει στην τρομοκρατία, περιορίζοντας μια υπηρεσία που δικαιούται.

Καλά ξεμπερδέματα IKARIWTHS

Δημοσ.

ρε τι τραβαει ο κοσμος...! φιλε Ικαριωτη περαστικα,ευχομαι γρηγορα να βρεις ακρη.

Δοκιμασε να το χαμηλωνεις τη νυχτα,ε καποια στιγμη δε θα βαρεθει,αν δεν απανταει κανεις...?

εκτος κι αν ειναι πολυ αρρωστος :shock::fear::shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...