The_Mentor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 έχω παρατηρήσει πως απλα, δεν λειτουργεί!!! Πολλές φορές φίλοι μου με msn με βλέπουν σαν away τη στιγμή που εγώ το έχω σαν invisible. Αυτά συνέβαναν με την έκδοση 1.3.2. Το πρόβλημα δείχνει να διορθώθηκε (δείχνει!) με την εγκατάσταση της beta 1.3.3b1 είδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Για να μην ανοίγω νέο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ... Έχω το εξής εκνευριστικό πρόβλημα.. Δέχομαι σπάμ μηνύματα απο άσχετα accounts που ΔΕΝ είναι στην λίστα επαφών μου... Κάτι το οποίο συμβαίνει μόνο όταν είμαι στο adium και όχι όταν είμαι κανονικά στο msn. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τα μηνύματα απο άτομα που ΔΕΝ είναι στη λίστα επαφών μου ώστε να σταματήσει αυτή η βλακεία; Δεν βλέπω κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις πάντως :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Menu: Adium -> Privacy Settings -> Privacy level: Allow only contacts on my contact list. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ελληνικούς χαρακτήρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 !!!!! Ποτέ! Μα ποτέ! Δεν είδα οτι υπήρχαν privacy settings ΑΚΡΙΒΩΣ κάτω απο το preferences το οποίο είχα ψάξει ενδελεχώς! Ευχαριστώ πολύ thanocaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.