speedy23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Το ειδα και γω και ειχα την τυχη να το δω σε προβολεα και ετσι το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο.Καταπληκτικη ιστορια αν και παραξενη βεβαια και οπως παντα τρομερη σκηνοθεσια απο τον Fincher.
gvaggis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 να προσθέσω κ εγω..πως καμία σχέση με αριστούργημα... δεν πλησιάζει καν το τοπ- 20 των τελευταίων 3 χρόνων.. Είμαι φαν του Πιτ (κυρίως για Seven, 12 monkeys, Snatch, Babel) αλλά ήμαρτον..όχι κ ερμηνεία αυτό το πράγμα... Στον μεξικάνο καλύτερα έπαιζε! Με το ίδιο βλέμμα που μπήκε στην ταινία με το ίδιο βγήκε.. Όυτε φρύδι δε σήκωσε.. Η Μπλάνσετ πολλά κυβικά ηθοποιός αλλα αυτή η ταινία είναι για εκείνη πολύ χαμηλά στη λίστα της. Πολλές οι 2.40 ώρες.Ειδικά εκει που 50άριζε ο Πιτ το κούρασαν πολύ.. Δε ξέρω..δε μου άρεσε καθόλου.
marantonis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Benjamin Button FX και το making of Eντυπωσιακο.
porco_rosso21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τωρα που εχει περασει κ καποιος καιρος που το ειδα,εχω καταληξει πλεον,πως περα τον αρχικο μου ενθουσιασμο,η ταινια ειναι πολυ μετρια.....ο πιτ απλα περιφερεται,η μπλανσετ πολυ καλη οπως παντα,αλλα και σαν νοημα,η ταινια ειναι κενη και αψυχη....πως γινεται δλδ,ενας ανθρωπος που γερναει αναποδα,αυτο το πολυ ιδιαιτερο φαινομενο,να μην σχολιαζεται καθολου.....και νορμαλ να γεννιοταν,δεν θα αλλαζε κατι στη ταινια....αψυχη και ψυχρη χολιγουντιανη ταινια,με σκοπο τον ψευτοενθουσιασμο και ψευτοσυγκινηση...ο φινσερ σκηνοθεταρα,εδω δεν τα δινει ολα,αλλα διχως εστω και αυτα τα λιγα που δινει,η ταινια θα πηγαινε απατη....επισης-και το πιο χτυπητο-,αηδιαστικα ολοιδιο με τον φορεστ γκαμ....δλδ....δεν εχω λογια...απλα ολοιδιο..και επι αυτου,δειτε και ενα βιντεακι,να πεθανετε στο γελιοhttp://www.funnyordie.com/videos/1d76506803/the-curious-case-of-forrest-gump-from-fgump44 MUST SEEN!!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τωρα που εχει περασει κ καποιος καιρος που το ειδα,εχω καταληξει πλεον,πως περα τον αρχικο μου ενθουσιασμο,η ταινια ειναι πολυ μετρια.....ο πιτ απλα περιφερεται,η μπλανσετ πολυ καλη οπως παντα,αλλα και σαν νοημα,η ταινια ειναι κενη και αψυχη....πως γινεται δλδ,ενας ανθρωπος που γερναει αναποδα,αυτο το πολυ ιδιαιτερο φαινομενο,να μην σχολιαζεται καθολου.....και νορμαλ να γεννιοταν,δεν θα αλλαζε κατι στη ταινια....αψυχη και ψυχρη χολιγουντιανη ταινια,με σκοπο τον ψευτοενθουσιασμο και ψευτοσυγκινηση...ο φινσερ σκηνοθεταρα,εδω δεν τα δινει ολα,αλλα διχως εστω και αυτα τα λιγα που δινει,η ταινια θα πηγαινε απατη....επισης-και το πιο χτυπητο-,αηδιαστικα ολοιδιο με τον φορεστ γκαμ....δλδ....δεν εχω λογια...απλα ολοιδιο.. Στα περισσότερα συμφωνώ και εγώ. Απλά δεν μπορώ να δω κάτι ουσιαστικό ή καινούργιο στην υπόθεση της ταινίας και νομίζω ότι το όλο θέμα το χειρίστικαν κάπως πρόχειρα με αποτέλεσμα σκηνές που έπρεπε να είναι τραγικές ή βαρύγδουπες, να περνάνε σχεδόν σαν να μην έγινε και τίποτα. Ειμαι της άποψης ότι το "συγγενικό" Forrest Gump ήταν πολύ ανώτερο (αν και σε καμιά περίπτωση κορυφαίο). Τουλάχιστον εκεί υπήρχε και καλύτερο χιούμορ και συμβολισμοί και νοήματα που δεν σου τα έδιναν στο πιάτο (όπως πχ στο φινάλε του Benjamin). Επίσης με χάλασε που δεν είδα συμμετρία στην πάθηση του Benjamin (κατα τη γνώμη μου έπρεπε να γίνει παππούς με μωρουδίστικα χαρακτηριστικά). Edit: δειτε και ενα βιντεακι,να πεθανετε στο γελιο http://www.funnyordie.com/videos/1d76506803/the-curious-case-of-forrest-gump-from-fgump44 :-D:-D:-D:-D
greg_m Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Επίσης με χάλασε που δεν είδα συμμετρία στην πάθηση του Benjamin (κατα τη γνώμη μου έπρεπε να γίνει παππούς με μωρουδίστικα χαρακτηριστικά). γιατι; εσύ τι κατάλαβες οτι έγινε;
porco_rosso21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Στα περισσότερα συμφωνώ και εγώ. Απλά δεν μπορώ να δω κάτι ουσιαστικό ή καινούργιο στην υπόθεση της ταινίας και νομίζω ότι το όλο θέμα το χειρίστικαν κάπως πρόχειρα με αποτέλεσμα σκηνές που έπρεπε να είναι τραγικές ή βαρύγδουπες, να περνάνε σχεδόν σαν να μην έγινε και τίποτα. Ειμαι της άποψης ότι το "συγγενικό" Forrest Gump ήταν πολύ ανώτερο (αν και σε καμιά περίπτωση κορυφαίο). Τουλάχιστον εκεί υπήρχε και καλύτερο χιούμορ και συμβολισμοί και νοήματα που δεν σου τα έδιναν στο πιάτο (όπως πχ στο φινάλε του Benjamin). Φαντασου,ειναι τοσο πολυ αντιγραφη,που ενω στο φορεστ ειχε το πουπουλο,εδω ειχε αυτο το κολιμπρι,πως το λενε,στα ιδια σημεια ...συμφωνω πως το φορεστ δεν ειναι κορυφαιο,αλλα πολυ ανωτερο απο αυτη τη μουφα τελικα...οποιος θελει να δει ταινια για τη ζωη,το θανατο,την αγαπη,την διαδρομη κτλ,να δει fountain ή big fish....μλκια του Φινσερ που ξεπεσε τοσο για ενα οσκαρ....και παλι ομως,κολλαω και αναρωτιεμαι...γερναγε δεν γερναγε αναποδα,εκανε καμια διαφορα αυτο στη ταινια???πλην λιγο στο τελος λογω εγκυμοσυνης ,αυτο πραγματικα,ειχε κανενα νοημα,πλην τον ψευδοεντυπωσιασμο και μερικα αστειακια???
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 γιατι; εσύ τι κατάλαβες οτι έγινε; εμ κανονικό βρέφος. Ξεκίνησε ως μπέμπης με χαρακτηριστικά παππού. Στο τέλος θα ήταν πιο λογικό να είναι σαν παππούς με μωρουδίστικα χαρακτηριστικά (βέβαια δεν ξέρω ίσως δεν είναι τόσο εφικτό/δε δουλεύει στην πράξη όσο ακούγεται). Θα βοηθούσε αν σκεφτόσουν τον παππού σου (ή έναν παππού τεσπα) με δερματάκι και πρόσωπο μωρού
simplemind79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 είναι και το θέμα βέβαια ότι συνήθως στις περισσότερες ταινιές κάνουν πολλά κοψίματα σε σκηνές για να μπορέσει να βγει ένα αποτέλεσμα σε λογικο χρονικο πλαίσιο!κάποιες σκηνές στη ταινία νιώθεις ότι προχωρούν πιο γρήγορα αλλά και πάλι έχει βγει ένα καλό αποτέλεσμα μη ξεχνάμε ότι η μεταφορά ταινίας από βοβλίο πάντα θα έχει κενα!αλλά δεν παυει να είναι μια καλή ταινία που δε μετανιώνεις που την έιδες!Συμφωνό ότι ο μπρατ πιτ θα μπορούσε να παίξει και πολύ καλύτερα αλλά είναι και θέμα μερικές φορές και πως το φαντάζεται ο σκηνοθέτης!!Δεν είναι πάντα και θέμα ηθοποιόύ αυτό το παρατηρείς και σε άλλους μεγάλους ηθποιούς!!αλλά για να έχει βαθμολογία 8,5 στα 10 ε δε μπορεί να μην είναι καλή!
flo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλη ταινια. . Αν και 2.40 ωρες, δεν βαρεθηκα καμια στιγμη..
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ευτυχως που υπαρχει και το forest gump για να περνουν καποιοι εμπνευση,η μαλλον για να το πω καλυτερα ευτυχως που υπαρχει για να μπορουν καποιοι να το αντιγραφουν και να κανουν κατι αξιολογο στην επαγγελματικη τους καριερα. Οποιος καταλαβε καταλαβε.... Υ.Γ και κατι τετοιες ταινιες με κανουν να αντιλαμβανομαι ποσο μεγαλοι ηθοποιοι ειναι καποιοι. Brad pitt,συγνωμη αλλα σε μια ταινια αρκετα ενδιαφερον δεν καταφερε ουτε στιγμη να παρει στην πλατες του το εργο και να το απογειωσει. Τι να πει δλδ ο daniel day lewis στο there will be blood..που χαρης σε αυτον το εργο εφτασε εκει που επρεπε(φανταστειτε να επαιζε ο brad pitt,θα μιλαγαμε για κωμωδια) Anyway επειδη τα αμερικανακια της coca cola και του pop corn,εχουν διαφορετικη αποψη βλεπουν να του το δινουν το oscar.... Υ.Γ νομιζω οτι ο μικελιδης την χαρακτηρισε σαν την καλυτερη ταινια της ζωης σας, συμφωνω αμα εισαι 10 χρονων κοριτσακι με κορδελα στα μαλλια και ειναι η 2η ταινια μετα τον τιτανικο που βλεπεις ισως....
greg_m Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Anyway επειδη τα αμερικανακια της coca cola και του pop corn,εχουν διαφορετικη αποψη βλεπουν να του το δινουν το oscar... ξέρεις ποιοι ειναι αυτοι που ψηφίζουν; ps: εκείνο το post του kaiser με τον Βύντρα...θα ταίριαζε άνετα εδώ.
PavelX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 μετριο και βαρετοοοοοοοοοοο πολύ μέτριο και αρκετά βαρετό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.