wrequest4u Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Πήρα σήμερα το WD TV (μετά από το τελευταίο firmware που πέρασα) παίζει κανονικά υπότιτλους χωρις πρόβλημα. Αυτό που θέλω να ρωτησω είναι το πώς μπορώ να βλέπω τα covers μιας ταινίας όταν βλέπω τους φακέλους με τις ταινίες? όπως εδώ δοκίμασα να βάλω ταινία.avi + υπότιτλο.srt + cover.jpg και .bmp (έχοντας φυσικά την ίδια ονομασία αλλά δεν το εβλεπα και πάλι.... γνωρίζει κανείς ? Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά στην Εξερεύνηση, για να δεις μια εικόνα στο εικονίδιο του φακέλου, ή θα την όριζες με δεξί κλικ Ιδιότητες-Προσαρμογή-Αλλαγή εικόνας, ή θα έβαζες μια jpg εικόνα με το όνομα folder.jpg (αυτό προτιμώ να κάνω). Για δοκίμασε το cover.jpg να το μετονομάσεις σε folder.jpg EDIT: Το default μέγεθος είναι 200x200 pixels αλλά και άλλο να είναι δεν πειράζει. Απλά αυτό το μέγεθος θα σου εμφανίζει. Προσπάθησε μέσα από τα windows να δεις τι έχει μέσα στον φάκελο με τα video που δείχνεις. Εμφάνισε και τα κρυφά αρχεία. Δες αν έχει τίποτα περίεργες εικόνες και με τι όνομα και μέγεθος τις έχει.
wrequest4u Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 το screenshot είναι απο τη σελίδα της WD δεν είχε κάποια ταινία μέσα για α δω πως το έχουν κάνει, δοκίμασα και με folder.jpg όπως είπες αλλά πάλι δεν... στα windows ξέρω και εγω να τα βλέπω αλλά στο WD TV ψάχνω ακόμα να δω τι θέλει.
parsifal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έγινε μεταφορά του θέματος στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν δημοσιεύετε νέο θέμα, να διαβάζετε τις mini-περιγραφές της κάθε ενότητας στον κυρίως κατάλογο (index) του forum, για να καταλάβετε ποια είναι η κατάλληλη ενότητα για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
kostasv12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Πήρα χθες το WD TV αυτό με τα 99€ από το E-shop και έκανα upgrate το firmware αλλά ενώ αναγνωρίζει το φάκελο srt δεν εμφανίζει ελληνικά γράμματα αλλά κάτι παράξενα σύμβολα που στο subtitle workshop τα ονομάζει ANSI. Ζητάω απεγνωσμένα βοήθεια!!!!!!
furious99 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!Πήρα χθες το WD TV αυτό με τα 99€ από το E-shop και έκανα upgrate το firmware αλλά ενώ αναγνωρίζει το φάκελο srt δεν εμφανίζει ελληνικά γράμματα αλλά κάτι παράξενα σύμβολα που στο subtitle workshop τα ονομάζει ANSI. Ζητάω απεγνωσμένα βοήθεια!!!!!! Καπου στα settings θα βαλεις additional encoding --> GREEK_ISO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.