Προς το περιεχόμενο

αλλαγή επεξεργαστή

xriskrik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρα ακυρο το site που πέταξε το παλικάρι πιο πάνω. Που βρισκεις είναι το θέμα τέτοιον επεξεργαστή.Έστω και μεταχειρο , δεν με πειράζει αυτό

• Super Moderators
Δημοσ.
Kαι ομως...3800χ2

Στη θεση σου μιας και εχεις αξιοπρεπη καρτα γραφικων και αρκετη ραμ απλα θα δινα 37 ευρω και οσο τραβουσε...

Στα παιχνιδια πιθανοτατα να μην ειχες ιδιαιτερη διαφορα αλλα σε ολα τα υπολοιπα θα ειναι παραπανω απο εμφανη...

ναι αυτός είναι ΑΜ2...u failed :P

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 02 : 42 : 17-----

INTEL

THERMALTAKE W0151 TOUGHPOWER 500W QFAN

INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX

ASUS P5QL-E

ADATA 4GB (2X2GB) DDR2 PC2-6400 VITESTA EXTREME SERIES 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E DUAL SLOT COOLER RETAIL

SAMSUNG SYNCMASTER 932MW (καλή περίπτωση λόγω του καλού panel + TV tuner της)

Συνολικό κόστος: 610€

AMD

CHIEFTEC CTP-500-12G GREEN SERIES 500W

AMD ATHLON 64 X2 6400+ 3.20GZ AM2 BOXAMD PHENOM X3 8750 2.4GHZ TRIPLE-CORE BLACK BOX EDITION[/url])

MSI KA790GX

ADATA 4GB (2X2GB) DDR2 PC2-6400 VITESTA EXTREME SERIES 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E DUAL SLOT COOLER RETAIL

SAMSUNG SYNCMASTER 2032BW (πολύ καλή ευκαιρία imo)

Συνολικό κόστος: 604€

Και τα 2 συστήματα είναι σύγχρονα, και θα σε καλύψουν μια χαρά. Ανάλογα με τις ανάγκες και το budget σου, μπορείς να αυξομειώσεις το κόστος όπως θες. Αυτές είναι 2 ενδεικτικές συνθέσεις...^^

αφού είπε μέχρι 700-800 γιατί το αφήνεις στα 600? χαλαρά μπορεί να βάλει έναν Phenom II πάνω στην σύνθεση για AMD

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 02 : 42 : 50-----

καινούρια πλατφόρμα από AMD νομίζω

Δημοσ.

αφού είπε μέχρι 700-800 γιατί το αφήνεις στα 600? χαλαρά μπορεί να βάλει έναν Phenom II πάνω στην σύνθεση για AMD

Γιαυτό και του έχω έτοιμη την μητρική για τον phII, και γράφω στο τέλος πως οι συνθέσεις είναι ενδεικτικές. Για το μεν intel σύστημα, ο kentsfield 6600 είναι ιδανικό upgrade, για το δε AMD ο PHENOM II X4 920 . Απλά δεν νομίζω πως χρειάζεται τόση δύναμη, και ειδικά στην περίπτωση που έπαιζα παιχνίδια θα έχεζα και τους δύο 4 πύρηνους και θα κοίταζα να πάω σε 4870 1gb (ή αν την έβρισκα φθηνά, 260 216)...:P

Dante80 ωραία α συστηματακια που προτεινεις.Κανοντας τις εξής αλλαγές σε cpu σ'αυτα που μου πρότινες θα έχει αξιοσημειωτη διαφορά? Ειδικά στη περίπτωση του ΑΜD αξίζει να πάω σε 4 πυρίνες και το συγκεκριμένο cpu?

AMD :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559945

Όσο για INTEL : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558245

Mε αυτόν τι παίζει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558251 και τον προτίνετε απ'ότι έχω διαβάσει και δεν προτιμάτε καποιον Quad ?

Dante με ενδιαφέρει η άποψη σου γιατί βλέπω ότι στήνεις ωραία μηχανάκια, εισαι γνώστης. Κάθε άλλη άποψη - πρόταση δεκτή προς συζητηση.Ρίχτε ιδέες παιδιά για να καταλήξω σιγά σιγά κάπου

Ο 8400 (αυτόν έχω και εγώ ^^) είναι ένας πολύ καλός 2πύρηνος, που δέχεται εύκολα οverclocking και έχει 6mb γρήγορης cache. Όλα αυτά τον κάνουν μια καλή πρόταση για CPU που προορίζεται για παιχνίδια και benching...:-)

Αν παίζεις πολλά παιχνίδια πάντως, πάρε με 100euro διαφορά την 4870 1gb και είσαι κομπλέ. Αν όχι, κοίτα τις προτάσεις μου που απαντάω στον thresh παραπάνω. Αυτή την στιγμή με το overclockability των quads και τις τιμές στην αγορά, δεν αξίζει imo διπύρηνος πάνω από τα 110-120euro, παρεκτός σε ενδιαφέρουν πρωτίστως τα παιχνίδια, ή το single-double core benching...;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά έκανα μια έρευνα για CPU AMD 64 3800 Χ2 και πάνω αλλά δεν βρήκα τπτ.Τόσο δυσεύρετοι πια για socket 939.Με ebay δυστηχως δεν είχα ποτέ συνναλαγες , ειμαι ψιλοάσχετος και τα φοβάμαι αυτά : Έχει κανείς υπόψιν του τπτ για επεξεργαστή?

Ας μου στειλει ;;ena pm.

Βασικά αποφάσισα να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι και να δούμε τι θα γίνει με αυτές τις νέες πλατφόρμες που λέτε :P

Παιδιά θέλω επεξεργαστήηηηηηη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...