katsikoula Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε φιλε οταν λεσ να εχουμε ενα τσιπαρισμενο psp που να το τσιπαρο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:17 ---------- Ρε φιλε οταν λες οτι θελουμε ενα τσιπαρισμενο psp που μπορς να το τσιπαρο? οχι δν το τσιπαρεις στην πραγματικοτητα, απλα του πειραζεις το λογισμικο που τρεχει (CFW). απλα το εχω γραψει ετσι γιατι μεχρι την εποχη του PS2 ολοι τσιπακια εβαζας κ ελαχιστοι ηξεραν για softmod λυσεις οπως αυτη που παρουσιαζω εδω. κ για αυτο εγραψα τσιπαρισμα ωστε να το καταλαβαινουν κ οι νεοι αλλα κ οι παλιοι
olsi12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 kalhsperaa.. exw ena PHAT PSP 3000 (einai tsiparismeno 'h pws alliws legete)... alla ekana malakia k to anava8misa se FIRMWARE 6.10.. ginete me thn me8odo pandora battery - Hardmod.. na ginei opws htan..?? se firmare 5.03...?? eyxaristw kai sygnwmh gia ta greeglish!!!!!!!
13axronos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 απλά το cfw "ξεκλειδώνει" το psp... pos to kano egatastasi???????
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν παιδιά εγώ ειχα φτιάξει με pandora και αναβαθμίσει σε 5.00m33-4 το πσπ μου..αλλα υστερα απο πολυ καιρο απολαυσης εκανα ενα τραγικο λαθος και το χαλασα..οποτε για να το ξαναφτιαξω θελω pandora battery..οποτε οποιος εχει 1.50 λογισμικο ή οποιοδήποτε αλλό custom..με βοηθαει να φτιαξω pandora και του το αναβαθμίζω περιοχη μενιδι..αλλα μπορω να παω και οπουδηποτε στην αθηνα...επικοινωνηστε
adamo21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παιδια να κανω μια ερωτηση;;; Η μπαταρια του ΦΑΤ μπενει στο ΣΛΙΜ;;;; ή το αντιστροφο
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Παιδια να κανω μια ερωτηση;;;Η μπαταρια του ΦΑΤ μπενει στο ΣΛΙΜ;;;; ή το αντιστροφο Του fat μπενει σε slim(δοκιμασμενο). Για slim σε fat μπενει αλλα δεν ξερω αν μπορει να δουλεψει σαν pandora(δεν το εχω δοκιμασει).
adamo21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Του fat μπενει σε slim(δοκιμασμενο).Για slim σε fat μπενει αλλα δεν ξερω αν μπορει να δουλεψει σαν pandora(δεν το εχω δοκιμασει). γινεται να βαλω την μπαταρια του slim σε fat που εχει cfw ετσι ωστε να μπορεσω να κανω και του slim πανδορα;;;;
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Λογικα ναι(αλλα θελει λιγο προσπαθεια για να "κουμποσει").
timekeeper Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Έχω το phat μοντέλο, με την pandora μόνιμα πάνω. Δηλαδή το memory stick έχει αυτό το ειδικό partition που χρειάζεται. Τώρα θέλω να αγοράσω μία μεγαλύτερη κάρτα αλλά δεν θέλω να ξαναφέρω στην αρχική της κατάσταση την μπαταρία. Υπάρχει κανένα προγραμματάκι για pc που να δημιουργεί αυτό το ειδικό partition με τα αρχειάκια που χρειάζονται;
HomeBrew Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημιουργια Pandora Battery Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως να περνάμε Custom Firmware στο PSP. Σε αυτό μετά από παράκληση πολλών χρηστών του φόρουμ είπα να σας δείξω πώς να φτιάχνετε μια Pandora battery. Μπορείτε να φτιάξετε μια πανδομπαταρία με τους εξής 2 τρόπους: 1. Με softmod (με την βοήθεια λογισμικού) 2. Με hardmod (ανοίγετε την μπαταρία κ κόβετε κάποια καλωδιακά κ τα κολλάτε κάπου αλλού) Softmod: Για αρχή ας δούμε τι θα χρειαστούμε: • Αυθεντική μπαταρία PSP Sony • Κάρτα μνήμης • Τσιπαρισμένο PSP • Σύνδεση της κάρτας μνήμης με PC με οποιοδήποτε τρόπο • Το πρόγραμμα UltraPandora Installer v.4.C το όποιο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ: >http://rapidshare.com/files/179405900/ULPI4katsikaki.rar Αφού έχουμε εξασφαλίσει όλα τα παραπάνω μπορούμε να αρχίσουμε. Αφού έχουμε κατεβάσει το αρχείο ULPI4katsikaki.rar πατάμε δεξί κλικ πάνω του κ αμέσως μετά αποσυμπιέσει εδώ (extract here). Όταν το αποσυμπιέσει θα εμφανιστεί ένας φάκελος με το όνομα UPI4C. Συνδέουμε την κάρτα μνήμης του PSP μας στο PC κ ακολουθούμε την εξής διαδρομή: X:\PSP\GAME (όπου X το γράμμα που αντιστοιχεί στην κάρτα μνήμης) Αφού ανοίξουμε τον παραπάνω φάκελο αντιγράφουμε μέσα τον φάκελο UPI4C που αποσυμπιέσαμε πιο πριν. Τώρα βάζουμε την κάρτα μνήμης στο τσιπαρισμένο PSP κ αφού έχουμε σιγουρευτεί ότι τρέχει σε 3.xx ή παραπάνω kernel τρέχουμε το πρόγραμμα από το PSP. Αφού μας εμφανίσει το μενού επιλογών πατάμε στο Battery Options κ αμέσως μετά Make Pandora Battery. Αυτό ήταν!!! Όταν τελειώσει η διαδικασία η μπαταρία που θα είναι πάνω στο PSP θα έχει μετατραπεί σε Pandora! Αν μετά για κάποιο λόγο θέλετε να την επαναφέρετε στην αρχική της κατάσταση ανοίγετε πάλι το πρόγραμμα κ αφού πάμε στο menu Battery Options επιλεγούμε Make Normal Battery. Hardmod: Εδώ θα χρειαστούμε τα εξής: • Βασικές ηλεκτρολογικές γνώσεις • Αυθεντική μπαταρία PSP Sony • Κολλητήρι • Ένα αιχμηρό αντικείμενο από λεπίδα για να αφαιρέσουμε το προστατευτικό κάλυμα της μπαταριάς Για αυτόν τον τρόπο επειδή δεν το έχω δοκιμάσει κ δεν το ξέρω κ πολύ καλά θα σας δώσω ένα link για ένα βιντεάκι στο YouTube όπου κάποιος εκτελεί αυτήν την διαδικασία. Εδώ να αναφέρω ότι αυτή η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη κ για αυτό δεν σκοπεύω να την δοκιμάσω κ δεν την προτείνω σε κανέναν. Στην περιπτωση που κανετε την μετατροπη με softmod μπορειτε να την επαναφερετε στην αρχικη της κατασταση καθως δεν θα σας ειναι πλεον χρησιμη. αυτο γινεται με τα ιδια προγραμματα που κανατε την μπαταρια Pandora. YouTube link: >http://www.youtube.com/watch?v=YBNwtnXn1HU Εδω σας εχω καποιες φωτογραφιες που εχω τραβηξει κατα την διαρκεια της μετατροπης της μπαταριας με softmod. αυτος ο οδηγος γράφτηκε απο το katsikaki!!! κ απαγορευεται η ολικη ή επιμερους αντιγραφη του χωρις την αδεια μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ΄.. UP.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πηρα πισω το psp απο εναν φιλο μου (του το' χα δανεισει για ενα χρονο που ηταν φανταρος ο κακομοιρος) και εκανα pandora battery + mms. Ολα μια χαρα. Το jean d'arc γαμει πολυ ασχημα παρεπιμπτοντως.
Mygiakism Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά, έκανα pandora me soft mod αλλά έχει ένα μικρό πρόβλημα: εινε full αλλά μετά από 5' κλείνει Τι κάνω?_?
Prozak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδια Σιμερα αποκτισα 1 psp απο ενα φιλο μου και θελο να το τσιπαρω για να βαζω game,s δν εχο ιδεα ομος απο αφτα σιμερα το επιασα για προτι φορα στα χερια μου μποριτε να με βοιθισεται σασ παρακαλοο..!!!
vaggelismits Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια θελω βοηθεια εχω ενα Psp 3004 slim version 6.60.Μου το ειχε δωσει ενας φιλος μου γιατι δεν μπορουσε να το χακαρει λοιπον το προβλημα μου ειναι οτι μια φορα πηγαμε να το χακαρουμε εγινε αλλα μετα κατι εγινε (δεν καταλαβα)και εκλεισε και απο τοτε οποτε πας να το χακαρεις καμια φορα κολαει στο logo του psp αλλα τις περισσοτερες φορες δειχνει τα μαυρα γραμματα και μετα δεν κανει επανεκινηση και κλεινει τι προβλημα εχει μιπως γνωριζει κανεις?επεισης οταν παω να το χακαρω με λεει οτι ειναι Psp 3000 BRITE ενω ειναι 3004.....ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα