Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιο custom firmware να βάλλω έχω το 5.03 official??

και ποια αρχεία πρέπει να "κεταβασο" για να "φιαξο" magic memory stick?? ευχάριστο προκαταβολικά

Δες εδω εχει και οδηγιες για magic memory stick.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δες εδω εχει και οδηγιες για magic memory stick.

ναι ρε τον έχω τον οδηγό αυτό αλλα η απορία μου είναι αν θα πετύχει πετύχει έχω το 5.03???

Δημοσ.
Ναι θα πετυχει.

με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω μπαταρία να την κάνω pandora και θα σου πω τα αποτελέσματα ευχάριστο για την βοήθεια:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά υπάρχει περίπτωση αν αγοράσω τώρα PSP 3000 να έχει την 5.50 μέσα? :( Πριν πόσο καιρό βγήκε η 5.50 περίπου?

EDIT:

Είσαι το έλεος το ίδιο,σου έχουμε χιλιοαπαντήσει στο PSPGR :P δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις PSP με 5.50 στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Τελικά είμαι :D 5.01 είχε :P Τώρα του κάνω update σε 5.03! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Επεξ/σία από loukas77
Δημοσ.

Είσαι το έλεος το ίδιο,σου έχουμε χιλιοαπαντήσει στο PSPGR :P δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις PSP με 5.50 στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση αύριο που θα παο να αγοράσω μια μπαταρία για να την κάνω pandora να είναι σαν αυτή που έχω τώρα :shock::shock::shock:

l_be96d0926c527de19d6861dea94da865.jpg

Δημοσ.
υπάρχει περίπτωση αύριο που θα παο να αγοράσω μια μπαταρία για να την κάνω pandora να είναι σαν αυτή που έχω τώρα :shock::shock::shock:

l_be96d0926c527de19d6861dea94da865.jpg

Αν αγωρασεις την κανονικη της sony δεν θα ειναι σαν αυτην.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...