Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον κανε φορματ το μεμορι στικ απο το μενου του πσπ και μετα πηγενε εδω http://www.octapus.net/forum/viewtopic.php?f=79&t=5097&start=0 πηγαινε στο νουμερο 3 εκει που λει custom firmware και καντα...

Επεξ/σία από kabamaru21
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ΄σαι καλα.ευχαριστω πολυ.τα ειχα κανει @!@#!##@$#@#!

-----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 12 : 25 : 59-----

για να διορθωσω και αυτο που ειπα πριν,τελικα το pspgr.net το ειχα περεξηγησει.με βοηθησε να ξεμπερδευτω!

Δημοσ.
να ΄σαι καλα.ευχαριστω πολυ.τα ειχα κανει @!@#!##@$#@#!

-----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 12 : 25 : 59-----

για να διορθωσω και αυτο που ειπα πριν,τελικα το pspgr.net το ειχα περεξηγησει.με βοηθησε να ξεμπερδευτω!

φανταζομαι οτι δυσκολευοσουνα μονος σου να εντοπισεις τους οδηγους σε αυτο το site. κ εγω αυτο το προβλημα ειχα στην αρχη! αλλα αν το μαθεις το pspgr ειναι φοβερο forum

Δημοσ.
φανταζομαι οτι δυσκολευοσουνα μονος σου να εντοπισεις τους οδηγους σε αυτο το site. κ εγω αυτο το προβλημα ειχα στην αρχη! αλλα αν το μαθεις το pspgr ειναι φοβερο forum

δικιο εχεις.με βοηθησε πολυ να το φτιαξω και με εξυπηρετησαν πολυ καλα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια ειμαι τρeις ωρες πανω απ'το psp και μπροστα απ'την οθόνη και δεν έχω καταφέρει αυτό που θέλω! Πάω να κάνω pandora τη μπαταρια με το προγραμματάκι οπότε αντιγράφω τον φάκελο που είπες να κατεβάσουμε και τον κάνω επικόληση στο PSP:\PSP\GAME αλλά όταν ανοίγω την κονσόλα ΔΕΝ βλέπει κανένα αρχείο... Θεωρώ οτι έκανα σωστά το Format της κάρτας... ύστερα έτρεξα το πρόγραμμα απ'το άλλο φακελάκι που λες άνοιξε η γραμη εντολων των windows και πάτησα y όπου ήθελε κλπ... εφτιαξε τον φάκελο αλλα μέχρι εκεί... HELPPPPPPPPP!!!!!! :'(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω κάτι γτ ειμαι ψιλονουμπάκος σ' αυτά τα θέματα κ έχω μπερδευτεί......πρώτα τσιπάρουμε το psp η πρώτα κάνουμε pandora battery κ ύστερα το τσιπάρουμε....γτ σ αυτό τον οδηγό λέει ότι γιά να φτιάξεις pandora πρεπει ν χεις τσιπαρισμένο psp,ενώ στον άλλο οδηγό του κατσικάκι γιά το πώς να τσιπάρει κάποιος psp αναφέρει ότι χρειάζεται ν έχεις pandora battery....τι πρέπει ν γίνει λοιπόν πρώτα?να τσιπάρεις το psp ή να κάνεις pandora? α!έχω την επίσημη έκδοση firmware της sony v5.5....θα μπορέσω να τα κάνω όλα αυτά?

Δημοσ.

διαβασε την σειρα που θα κανεις τα πραγματα:

1) βρησκεις μια pandora battery (δεν μπορεις να την φτιαξεις μονο σου)

2) τσιπαρεις το PSP

οντως εχεις δικιο που μπερδευτηκες

Δημοσ.

2) τσιπαρεις το PSP

ευχαριστώ φίλε μου αλλά πού μπορώ να βρώ μία pandora battery?μένω βόρεια ελλάδα υπόψην :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν χρειάζομαι pandora για να το σπάσω?

έχω μπερδευτεί λίγο:fear:

2) τσιπαρεις το PSP

τι εννοείς δεν μπορείς να την φτιάξεις μονος σου?

αυτό δεν είναι το θέμα του post πως να φτιάξουμε μια pandora?

Δημοσ.
δεν χρειάζομαι pandora για να το σπάσω?

Οχι χρειαζεται(εκτος και αν εχεις firmware 2.80,3.03 και 3.50 που μπορεις να κανεις downgrade χωρις pandora)

Καταρχην τι psp εχεις?

Αν εχεις το 3000 η το 2000(ta-88v3) δεν γινεται(μεχρι στιγμης)

τι εννοείς δεν μπορείς να την φτιάξεις μονος σου?

Απαντουσε σε καποιον αλλο ποιο πανω που λεει οτι δεν εχει καποιο γνωστο με "σπασμενο" psp(αλλα παλι γινεται με hardmode)

Δημοσ.

το psp μου είναι phat και έχω το 5,03 firmware προσπάθησα και ποιο παλιά να βάλω custom firmware αλλα δεν κατάφερα τίποτα:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Ολα το fat που υπαρχουν σπανε.

Φτιαξε ενα magic memory stick και μια pandora με hardmode(δεν ειναι τιποτα απλα ανοιγεις την μπαταρια και κοβεις μια επαφη).

Για pandora υπαρχουν πολλα video στο youtube(πανε στο youtube και γραψε how to make a pandora battery)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...