Προς το περιεχόμενο

DDR2 ή DDR3 για C2D

2nisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να κάνω μια αναβάθμηση σε CPU, MOBO, RAM και VGA.

Για CPU έχω έναν Core 2 Duo E8500 και για VGA εχω καταλήξει σε μια Ati HD4850. Ο προβληματισμός μου βρίσκεται στην επιλογή MOBO και RAM. DDR2 ή DDR3;

ASUS P5Q-E με CORSAIR DOMINATOR DDR2 4GB (2X2GB) PC2-8500 (1066MHZ)

ή

ASUS P5Q3 με CORSAIR XMS3 DHX DDR3 4GB (2X2GB) PC3-12800 (1600MHZ)

οι τιμές είναι περίπου το ίδιο.

Λογικά καλύτερα ειναι DDR3 ή κάνω λάθος;

Δημοσ.

βασικα με τα ιδια λεφτα θα παρεις 8 giga ddr2 ενω σε ddr3 θα παρεις 2 giga αλλα ταχυτητας φυσικα καλυτερη. εγω λεω ddr2 1066 .. Μεχρι ποσα χρηματα θες να διαθεσεις...?

• Super Moderators
Δημοσ.

διαφορά στις επιδόσεις δεν πρόκειται να δει με το "μάτι"...

μόνο σε benchmarks...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

να σημειώσω οτι Overclocking δεν θα κάνω, ισως λιγο στην cpu χωρις να αλλάξω ψύκτρα και τόσο ωστε να δουλεύει απροβλημάτηστα 24/7.

Επιπλέον αξίζει να πάρω DDR2 στα 1066 MHz ή τα 800 είναι ΟΚ. Οι 1066 έχουν περίπου 100€ και οι 800 περίπου 60€, αξίζουν 40€ επιπλέον;

Δεν με ενδιαφέρουν τα benchmarks, με ενδιαφέρει να έχει διαφορά στην πράξη.

Α, και κάτι ακόμα.

DFI LP DK P45-T2RS Plus ή Asus P5Q-E 10€ διαφορά έχουν

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

να σημειώσω οτι Overclocking δεν θα κάνω, ισως λιγο στην cpu χωρις να αλλάξω ψύκτρα και τόσο ωστε να δουλεύει απροβλημάτηστα 24/7.

Επιπλέον αξίζει να πάρω DDR2 στα 1066 MHz ή τα 800 είναι ΟΚ. Οι 1066 έχουν περίπου 100€ και οι 800 περίπου 60€, αξίζουν 40€ επιπλέον;

Δεν με ενδιαφέρουν τα benchmarks, με ενδιαφέρει να έχει διαφορά στην πράξη.

Όπως σου έγραψα παραπάνω, καλές σφιχτές 800αρες βρίσκεις με 43euro για σετάκι 4gb. Ειδικά την στιγμή που λες ότι δεν θα κάνεις OC, το να δώσεις παραπάνω λεφτά θα είναι απλά λάθος. Ειδικά αν αγοράσεις DDR2 800 με 26% παραπάνω τιμή από αυτές που έβαλα (60euro? όλες τα ίδια chip έχουνε βρε)!!...;)

• Super Moderators
Δημοσ.

η Asus έχει μια επιπλέον gigabit lan και έχει e-Sata

από εκεί και πέρα είναι θέμα μάρκας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...