Προς το περιεχόμενο

windows η xp???

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
γιωργο νομιζω με εχεις ψιλοψησει.απο την στιγμη που δεν θα εχω προβλημα συμβατοτητας στα παιχνιδια νομιζω θα χτυπησω 64 bit me 4 ram .βασικα εχω ddr2 αν παιζει καποιο ρολο αυτο .ο μονος ενδοιασμος μου ειναι το autocad γιατι αρχικα με τα vista σε ενα laptop που εβγαλε την πιστη.

Για το Autocad δε το γνωριζω, αλλα τοσα χρονια υπαρχουν τα Vista, μια εκδοση που να δουλευει μ αυτα χαθηκε να βγαλουν?

Με τις DDR2 δεν εχεις προβλημα, αρκει να παρεις ενα ιδιο ζευγαρι με αυτο που εχεις ή εστω ιδιων MHz/Timings.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Tα λογισμικα 32bit βλεπουν μονο μεχρι 3.25gb μνημης, σαφως κοστιζουν ακριβοτερα τα 64bit

Διόρθωση:

λειτουργικά 32bit βλεπουν μονο μεχρι 4Gb μνημης συνολικά, σαφως κοστιζουν ελάχιστα ακριβοτερα τα 64bit.

:-)

Δημοσ.

για το τροφοδοτικο george δεν νομιζω να εχω προβλημα στα 650W.εσυ τι λες??τελικα για την 4870χ2 η memory clock ειναι στα 3600 γιατι αλλου διαβαζω αλλα και αλλου αλλα ...

• Moderators
Δημοσ.

2,9-3,3Gb Ομως πρακτικα ;) :P

Oσο για την Χ2, νομιζω κακη αγορα, καθως και με μια 4870 απλη μια χαρα θα επαιζες.

Τροφοδοτικο 650W ειναι οκ, αλλα ποιο?

Επισης, σε τι οθονη ια παιζεις?

• Moderators
Δημοσ.

Τζιτζι τοτε, 4Giga ram και ηρθε κι εδεσε :-)

Αν και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι πλεονεξια η 4870Χ2, αλλα εσυ πληρωνεις οποτε...

Δημοσ.

εννοεις δηλαδη οτι θα επρεπε ισως να παρω μια 24'' με αυτη την καρτα???να σου πω το σκεφτηκα αλλα ειπα να κανω αναβαθμιση καλη οχι να αλλαξω ολο το pc.γιατι μετα αν αλλαξω και οθονη δεν το εχω σε τιποτα να χτυπησω και mobo και επεξεργαστη..χαχαχαχαχα

παντως νομιζω οτι με ολα αυτα θα φτιαχτει καλα το συστημα για extreme gaming

• Super Moderators
Δημοσ.

ή απλά μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία της 4870Χ2 και να πάρεις μια 4870 1gb...θα γλυτώσεις αρκετά χρήματα...

Δημοσ.

για το ρολοι του πυρηνα δεν μου ειπες τελικα ?για την 4870χ2 ειναι στα 3600 ΜΗΖ?? σε ρωταω γιατι στο site του πλαισιου ελεγε οτι η 4870 η απλη ειναι στα 3600 και οταν γυρισα να δω τα χαρακτηριστικα της 4870χ2 ελεγε 1800ΜΗΖ!!!!!!!!!!

ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι σαφως και αυτη στα 3600

Δημοσ.

σε ολες εννοεις στις 4870 και 4870χ2 ???

βασικα γιωργο στην 280 gtx λεει 2214MHZ.ειναι πιο γρηγορη σημαινει ???

για την 4870χ2 δεν ισχυει με βαση και αυτο που ειπες 900χ4=3600MHZ ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...