Προς το περιεχόμενο

windows η xp???


konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μολις παρηγγειλα σημερα την καινουργια μου καρτα ,μια sapphire 4870x2 ati .thn πεμπτη θα μου την εγκαταστησουν .ακομα ομως προβληματιζομαι στο κομματι των windows.τελικα να τα αλλαξω τα xp και αν ναι τοτε να βαλω τα vista 32 bit η να παω στα 64bit??θα εχω κανενα ουσιαστικο κερδος???

ο επεξεργαστης μου οπως εχω αναφερει σε αλλο topic ειναι 2 duo 3ghz.βασικα για το motherboard σκεφτομουν γιατι εχω το P5K asus αλλα αν στο μελλον κανω crossfire ισως το κανω τοτε

α επισης ενας δυο μου ειπαν για το τροφοδοτικο (650W extasis ) aλλα μιας και εχω μονο ενα εσωτερικο σκληρο δεν νομιζω να εχω προβλημα.

αυτο που πραγματικα φοβαμαι ειναι το οι θερμοκρασιες αν και η καρτα εχει δικο της .:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Kαλωσηλθες!

 

1)Ο τιτλος ειναι λαθος :P Και τα βιστα windows ειναι..

2) Τροφοδοτικο Etasis εχεις, οχι εξταση :P

 

Ποσα GB ραμ εχεις?

Δημοσ.

στο μέλλον αν κανεις crossfire με 2 χ4870x2 προτίμησε 64bit !! και έχουν διαφορετικό αέρα τα παιχνίδια με 4gb και πάνω !!!

  • Moderators
Δημοσ.
ποια εκδοση πηρες; την 4870χ2 με 2gb ή με 1gb μνημης; Ποση ram εχεις;

 

Δεν υπαρχει 4870x2 με λιγοτερα απο 2GB στην ελλαδα απ οσο ξερω.

  • Moderators
Δημοσ.

Τοτε Vista 32bit.

Αλλα σε μερικα παιχνιδια (π.χ. Crysis, GTA 4) δε θα μπορεις να παιξεις στο φουλ, γιατι θελουν πανω απο 2GB ram.

 

Αρα προτεινω+2GB ram και Vista 64.

Δημοσ.

εγω σκεφτομουν Γιωργο να εβαζα vista 32 bit και επιπλεον να προσθετα μνημη 1 gb ram και να πηγαινα στα 3 .ετσι δεν θα παιζω στο full?τωρα για παραπανω θα πρεπει οντως να παω στα 64bit.αυτα κοστιζουν πιο ακριβα απο τα 32bit???

  • Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα αν βαλεις επιπλεον 1GB θα πρεπει να βαλεις 2x512MB (=1GB) για να μη χασεις το dual channel και δε θα μπορεις να αναβαθμισεις στο μελλον γιατι θα εχει τιγκαρει η μητρικη...

 

Γνωμη μου βαλε 64bit.

Ειναι ελαχιστα πιο ακριβα (αυθεντικα) απο τα 32μπιτ.

 

edit: Ρε pabou τσεκαρες τιμες? Τι ''σαφως κοστιζουν περισσοτερο"? Εγω βλεπω διαφορα 6 ευρω (102 vs 108 € στα Home Premium)... Δηλαδη ουτε 5%!

Φυσικα και αξιζουν το ταλιρακι παραπανω, και φυσικα και αξιζει να βαλει 4GB για 1)να ειναι ανετος και στο μελλον 2)ειναι παμφθηνες οι ραμ πια!

Δημοσ.

γιωργο νομιζω με εχεις ψιλοψησει.απο την στιγμη που δεν θα εχω προβλημα συμβατοτητας στα παιχνιδια νομιζω θα χτυπησω 64 bit me 4 ram .βασικα εχω ddr2 αν παιζει καποιο ρολο αυτο .ο μονος ενδοιασμος μου ειναι το autocad γιατι αρχικα με τα vista σε ενα laptop που εβγαλε την πιστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...