Προς το περιεχόμενο

Προβλημα αναπαραγωγης υποτιτιλων

maroulisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παΐδια ξαφνικά έχω το το έξεις προβλημα....δεν παίζει υπότιτλους το pc σε κανένα πρόγραμμα αναπαραγωγής . Έχω βάλει χθεσινούς kodex αλλά και πάλι τίποτα . Το έχει πάθει κανείς? Κάτι να κάνω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δύο τρόποι για το rendering υποτίτλων από εξωτερικό αρχείο: είτε θα το αναλαμβάνει ο video player είτε κάποιος κατάλληλος codec (ffdshow, VobSub). Άρα, ανάλογα με τον τρόπο που έχεις επιλέξει, κοιτάς στις αντίστοιχες ρυθμίσεις είτε του player είτε του codec.

Δημοσ.
Δεν παίζει συγκεκριμένους υπότιτλους ή δεν παίζει κανέναν. Και σε ποιούς players το δοκίμασες;

κανεναν και δοκιμασα ολους τους player. ενω πριν επαιζε κανονικα ξαφνικα τιποτα.

-----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 09 : 15 : 58-----

Δύο τρόποι για το rendering υποτίτλων από εξωτερικό αρχείο: είτε θα το αναλαμβάνει ο video player είτε κάποιος κατάλληλος codec (ffdshow, VobSub). Άρα, ανάλογα με τον τρόπο που έχεις επιλέξει, κοιτάς στις αντίστοιχες ρυθμίσεις είτε του player είτε του codec.

μα δεν εχω πειραξει κατι..πριν ηταν ολα κανονικα. γιατι ξαφνικα σταματησε? τα εχω ολα στο auto.

Δημοσ.

μα δεν εχω πειραξει κατι..πριν ηταν ολα κανονικα. γιατι ξαφνικα σταματησε? τα εχω ολα στο auto.

Σίγουρα δεν πείραξες κάτι? αν πάτησες το S κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής πχ με FFDshow έκλεισες τους υπότιτλους. Δεν είναι σύνηθες να σταματάει "ξαφνικά" κάτι.

Δημοσ.

Πρέπει να σε ξαναρωτήσω πιο συγκεκριμένα σε ποιούς Players έκανες τις δοκιμές.

Ο media player classic ο windows media player και το PowerDVD χρησιμοποιούν το vob sub ή το ffdshow για τους υπότιτλους. Το KMPlayer και το VLC player έχουν δικούς τους τρόπους προβολής υποτίτλων.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε δυο δαφορετικές καταστάσεις και δύσκολα να επιρρεαστούν από κάτι όλα μαζί.

Δημοσ.
Πρέπει να σε ξαναρωτήσω πιο συγκεκριμένα σε ποιούς Players έκανες τις δοκιμές.

Ο media player classic ο windows media player και το PowerDVD χρησιμοποιούν το vob sub ή το ffdshow για τους υπότιτλους. Το KMPlayer και το VLC player έχουν δικούς τους τρόπους προβολής υποτίτλων.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε δυο δαφορετικές καταστάσεις και δύσκολα να επιρρεαστούν από κάτι όλα μαζί.

με τον media player classic τον windows media player και του nero. ακομη και τον inter video6.. τιποτα .

Δημοσ.

Άρα είναι απενεργοποιημένοι από το VobSub ή το FFDShow (ότι από τα δύο έχεις ορίσει).

Αν σου βγαίνει το πράσινο βελάκι του vobsub στο tray όταν παίζει μια ταινία, κάνε δεξί κλικ και επέλεξε να εμφανίζει τους υπότιτλους.

Εναλλακτικά δοκίμασε με το KMPlayer που είναι δωρεάν και κορυφαίο. Περιλαμβάνει ότι χρειάζεται για την αναπαραγωγή ταινιών χωρίς να φορτώνει το σύστημα με codecs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...