sculper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας, Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό catering που να μπορεί να φέρει εις πέρας την διοργάνωση ενός γάμου – βαφτίσια στο νησί της Άνδρου. Για εκεί δεν ξέρω κάτι, αλλά φαντάζομαι όλο και κάποια γραφεία από Αθήνα θα κάνουν καλή διοργάνωση σε νησιά. Περιμένω pm σας με πληροφορίες κτλ! Καλή χρονιά να έχουμε.
vastravoud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Υποθέτω μιλάς για καλοκαίρι. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος γνωστός εκεί να σου προτείνει κάτι, και θα είναι πολύ ωραίο να το κάνετε με τοπικό χρώμα
pix_lax82 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου μακαρι να σου πάνε ολα καλά ! ! ! Δεν ξερω που ή πως το έχεις κανονίσει, παντως εγω πριν λιγο καιρο που παντρεψα ένα ζευγάρι στην Ανδρο ταλαιπωρήθηκα παρα πολυ απο την Εκκλησία (Αντάλλασα μεχρι επιστολές με την Ιερα σύνοδο ) μεχρι το τραπέζι ( Απολυτο Μπαχαλο ο μαγαζάτορας για φάπες) . Βλέπεις το ζευγάρι που παντρευόταν δεν μένει Ελλάδα και επρεπε να κινήσω εγω τις διαδικασίες όλες και ήταν τεράστια βαβουρα. Κατα την γνώμη μου μην μπλέξεις πολυ με τους ντόποιους γιατι οι περισσότεροι ειναι επαγγελματίες της Κακιας ώρας. Συγνώμη αν θιγω μερικούς αλλά και γω απο την Ανδρο είμαι παω συνεχεια στο πατρικο μου αλλά ειναι λιγο ζορικα. Ελπίζω βέβαια να έπεσα στην περιπτωση και να μην αντιετωπίσεις το παραμικρο και ολα να σου πάνε τελεια!!!
sculper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 λένε για κάποια εκκλησία κοντά στον ιστιοπλοικό όμιλο! δεν έχετε κάποιον που να ξέρει κάποιο γραφείο που να οργανώνει σε νησιά??? σας ευχαριστώ και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.