johnyb98 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Έχω δύο σκληρούς σε ένα σύστημα: C: και D:. Ο C: έχει εγκατεστημένα XP και το acronis και θέλω να φτιάξω στο C: σε ένα φάκελο το image του D: ώστε να το έχω για παν ενδεχόμενο. Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο με το acronis; Και αν ναι, πώς; (από θέμα χωρητικοτήτων μην ανησυχείται, τα έχω προβλέψει όλα). Ευχαριστώ!
gourounii Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δεν το θυμαμαι πολυ καλα γιατι εχω linux, αλλα γινετε σιγουρα. μπορεις να το κανεις με δυο τροπους. ο ενας ειναι να κανεις ενα partition ιδιο σε χωρο με το D, και να κανεις copy τον D σε αυτο το partition. ο αλλος τροπος ειναι να κανεις backup τον D σε ενα συγκεκριμενο φακελο. Με τον πρωτο τροπο θα εχεις δυο φορες τα ιδια δεδομενα σε δυο μεριες. Με τον αλλο, δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι προσβασιμα τα δεδομενα, ή χρειαζετε να τα αποσυμπιεσεις ΟΛΑ για να τα επεξεργαστεις - ανοιξεις... Παντως, περιμενε και κανεναν αλλο για σιγουρα...
kastel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάς. Όταν ο οδηγός φτάσει στο βήμα της επιλογής του backup, τσεκάρισε το δίσκο D και όταν σε ρωτήσει που θα το αποθηκεύσεις, σώσε το αρχείο στο δίσκο C. ο ενας ειναι να κανεις ενα partition ιδιο σε χωρο με το D, και να κανεις copy τον D σε αυτο το partition... Λάθος κίνηση. Μια περίπτωση που να αποφύγουμε και κάνουμε backup τα αρχεία μας είναι να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο δίσκο. Αν συμβεί αυτό τότε δύσκολα θα διασωθούν τα αρχεία από οποιοδήποτε partition και αν έχει ο δίσκος. Κανόνας: "Backup κάνουμε πάντα σε άλλο δίσκο".
kastel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 γινετε το αντιθετο ?? Αν εννοείς να κάνεις backup το δίσκο C που περιέχει το λειτουργικό σε κάποιο άλλο δίσκο και φυσικά γίνεται. Δες τους οδηγούς "Δημιουργία Backup Δίσκου/Partition με το Acronis True Image" και "Επαναφορά Δίσκου/Partition με το Acronis True Image", από εδώ (Guides>Other Guides).
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 παω να δω επειδή με το ghost δεν γινετε -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 05 : 34 : 38----- ωραια τωρα λεμε οτι μου χαλαει το πσ πως το βάζω το pack up ?
kastel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ...ωραια τωρα λεμε οτι μου χαλαει το πσ πως το βάζω το pack up ? Δες τον οδηγό "Επαναφορά Δίσκου/Partition με το Acronis True Image", από εδώ (Guides>Other Guides).
crazysax Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 kastel θα μπορουσες να μου πεις γιατι δεν μπορω να μπω στο Guides>Other Guides) να δω τον οδηγο?
kastel Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 kastel θα μπορουσες να μου πεις γιατι δεν μπορω να μπω στο Guides>Other Guides) να δω τον οδηγο? Τι σου παρουσιάζει και δεν μπορείς; Εναλλακτικά μπες εδώ.
crazysax Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ευχαριστω ολα οκ. τωρα το προβλημα μου ειναι οτι εκανα το μπακαπ και μπουταμπλ σι ντι και restore αλλα δεν μπορω να κανω νεο μπακαπ ή ανανεψση του ιδιου μπακαπ που εχω.δεν ξεκιναει η διαδηκασια και λεει οτι η εργασια ειναι idle.καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.