caveneo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Παίδες για να αγοράσεις τα ΧP ποιά έκδοση παίρνεις. Σε καταστήματα on-line που βρήκα όλα έχουν την ένδειξη DSP. Τί θέλει να πει ο ποιητής με αυτό;
nikoskon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 "Η έκδοση DSP αφορά κυρίως σε αγορά του προϊόντος μαζί με καινούργιο ολοκληρωμένο υπολογιστή. Η νόμιμη χρήση του απαιτεί την αγορά του τουλάχιστον μαζί με κάποιο κομμάτι hardware αναβάθμισης για τον υπολογιστή σας. Η συσκευασία του προϊόντος DSP διαφέρει από την αντίστοιχη retail έκδοση όντας πιο λιτή και με λιγότερα συνοδευτικά εγχειρίδια."
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Τουλαχιστον σε vista οι εκδοσεις dsp αν πας να τις κανεις εγκατασταση σε αλλο υπολογιστη εκτος τον αρχικο ή ακομα και στον δικο σου αν αλλαξεις μητρικη κλπ δεν ενεργοποιουντε on line τα windows και πρεπει νε παρεις τηλ την microsoft και να πεις οτι σου καηκε η μητρικη ή κατι παρομοιο για να σου δωσει αλλο κελειδι. Το εχω κανει οταν αλλαξα υπολογιστη και φορτωσα τα νομιμα vista στον καινουργιο. Κανονικα πουλιουντε με αγορα νεου υπολογιστη αλλα εγω τα ειχα παρει απο το e-shop μονα τους. Καπου εχω διαβασει αλλα δεν μπορει βεβαια να επιβαιβεωθει κατι τετοιο οτι για την ελληνικη αγορα η πωληση dsp εκδοσεων γινεται ανεκτη απο την Microsoft για να μειωθει η πειρατεια λογισμικου. Αλλο να παρεις τα vista permium 100 ευρω και αλλο πανω απο 250 ευρω.
caveneo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εκτός από DPS δεν έχει κάτι άλλο δηλαδή; Αυτή είναι η μόνη έκδοση που κυκλοφορεί επίσημα για ένα οικιακό χρήστη που θέλει να αγοράσει τα XP;
mpentenis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 και εγω με καποιο κομματι ειχα ακουσει οτι πανε, γιαυτο αλλωστε ειχα δει και τρελα οπως, παιρνεις 1 cd DSP και ενα πληκτρολογιο, ενα IDE καλωδιο κ.α....! Έλληνας, ο ψαγμενος! Τα DSP αλλωστε ειναι και ποιο φτηνα (τα XP PRO κοστιζαν περιπου 160 ευρω ενα σε DSP εβγαινε 90-100...) Δεν ειδα πουθενα διαφορά στην συσκευασία εκτος του οτι το εγραφε το αυτοκολλητάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.