Προς το περιεχόμενο

Επιλογη case

aladdin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι άλλα βρε αλλαντίν;Αρχίσαμε το offtopic επειδή νομίζω το καλύψαμε εντελώς το θέμα...Απο μένα δαγκωτό haf

Και αν δε σου αρέσει ακολούθα τις συμβουλές του PaokToTheBone ;)

Δημοσ.
Τι άλλα βρε αλλαντίν;Αρχίσαμε το offtopic επειδή νομίζω το καλύψαμε εντελώς το θέμα...Απο μένα δαγκωτό haf

Και αν δε σου αρέσει ακολούθα τις συμβουλές του PaokToTheBone ;)

Περιμενω review μολις παρεις στα χερια σου το HAF!

Δημοσ.

Αν το πάρω...Επειδή αυτός μου είπε οτι θα κάνει οτι μπορεί για να αλλάξει η παραγγελία...Αλλά εμένα θα σκέφτεται;Με βλέπω με το aurora.... :-(

Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα το Armor+ 8000. Είναι τρελή ευκαιρία σε αυτή την τιμή. Και αποσπώμενη πλάτη (για να βγάζεις με τη μία τη μητρική - βολεύει τρομερά) και πλαϊνός τεράστιος ανεμιστήρας και εγκάρσια τοποθέτηση δίσκων. Όλα τα καλά του κόσμου έχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το προτιμήσεις. Όλοι οι poster που μιλούν για καλύτερες θερμοκρασίες στο CM, έχουν κάποιο link με συγκριτικό; Ή επειδή η CM πουλάει υπερκοστολογημένα προϊόντα κάτι τρέχει;

Για δες λίγο τις δυνατότητές του : http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000090&id=C_00000091&name=Armor%2b&ovid= (το link είναι για το 8000 - το 6000 είναι ακριβώς το ίδιο, απλά είναι λίγο μικρότερο σε διαστάσεις)

Αυτό το έχει το CM;

200852221315549522.jpg

Δημοσ.

Και για πες μου...Για πιο λόγο να βγάλεις τη μητρική;Για να το καθαρίσεις;Νομίζω οτι αυτό είναι κάτι που δε χρειάζεται και τόσο...

Δημοσ.
Εγώ θα έπαιρνα το Armor+ 8000. Είναι τρελή ευκαιρία σε αυτή την τιμή. Και αποσπώμενη πλάτη (για να βγάζεις με τη μία τη μητρική - βολεύει τρομερά)

Βολεύει υπο συνθήκες φαντάζομαι...Άντε δηλαδή να χρειαστείς να βγάλεις το tray της μητρικής και να έχεις κάνει του κόσμου το cable management απο πίσω,με πιαστράκια και με όσα σάρτζαλα και μάρτζαλα.

Στην καλύτερη περίπτωση θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο για να το βγάλεις,στην χειρότερη δέν θα μπορείς να το βγάλεις κάν, αν είναι τσίτα τα καλώδια.

Έχω το Cm690 το οποίο είναι midi κουτί (καμία σχέση με Haf και Armor δλδ).Φρόντισα όμως να καλώδια να βρίσκονται με τέτοιο τρόπο τοποθετημένα, που το μόνο που πρέπει να κάνω είναι απλά να τα τραβήξω απο το αντίστοιχο βύσμα της μητρικής και να ξεβιδώσω 6 βίδες για να την βγάλω σε χρόνο <60 sec.

Όσο για συγκριτικό,να το κάνεις τι;Δέν θέλει πολύ σκέψη για να καταλήξεις στο συμπέρασμα οτι με 3χ23cm+1χ14cm ανεμιστήρες έχεις καλύτερη overall ροή απο την αντίστοιχη που προσφέρει η λύση της Tt.

Αντε να δεχτώ την υπεροχή του Armor στην ψύξη της vga,αφου έχει επικεντρώσει 1 + 3(optional) φουρφούρια εκεί.

Δημοσ.
Εμένα ευτυχώς απο aurora 3d που είχα πει μου το άλλαξαν σε haf 932!Ευτυχώς και το είχα άγχος... :o

Αρα αναμενουμε εντυπωσεις!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...