Προς το περιεχόμενο

Επιλογη case

aladdin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα...Εγώ παράγγειλα το aurora της gigabyte,αλλά τώρα θα πάρω τηλέφωνο να αλλάξω στο haf 932.Νομίζω είναι η καλύτερη λύση.(αν και πιάνει σκόνες....)

Δημοσ.

Μπακαλίστικα εντελώς ... το 3το. Δεν το έχω δει, δεν το έχω δουλέψει.

(κάτι χωρίς κοψίματα, λαμπάκια κτλ δεν θες... ε; )

Δημοσ.

Απ' οτι εχω δει στο νετ, το Haf δεν εχει φιλτρα για να συγκρατει την σκονη!!!

Θελω ενα κουτι που να το κρατησω για 2-3 χρονια, διαστημα στο οποιο θα κανω αναβαθμισεις!

Δημοσ.

Κοίτα...Εμένα δε μου άρεσε καθόλου το τρίτο...Δε ξέρω...Με κάτι μου έρχεται να το παρομοιάσω..Σα βάρκα μου έρχεται :-D

Και απο ότι ξέρω το haf πιάνει σκόνες.Αν όμως το ανοίγεις που και που και το καθαρίζεις δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

όλα πιάνουν σκόνες και θέλουν καθάρισμα...

τώρα κάποιο πιάνει περισσότερη αν το καθαρίζεις μια φορα το 2-3μηνο θα είσαι ok

Δημοσ.

Πάντως εγώ μόλις πήρα τηλέφωνο και είπα να μου βάλουν το Haf...Απλά μου είπε αν δεν έχει "τρέξει" η παραγγελία θα γίνει...Αν και σήμερα με ρωτησαν αν θέλω να "τρέξουν" τη παραγγελία....

Δημοσ.

Πράγματι, μεταξύ των τριών παραπάνω το haf έχει τις καλύτερες επιδόσεις, όπως και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Είναι πανάσχημο βέβαια (:P), αλλά καλύτερο από το οιοδήποτε armor...

Δημοσ.

Αν του ριξεις και κανενα λαμπακι και το βαψεις το εφαρμοζεις και στη σελα σου απο το φωσφοριζε πορτοκαλι μηχανακι σου με την super duper 8ορυβωδη εξατμιση αφηνεις και μια φρατζα και ΕΙΣΑΙ ΟΚ!

Εdit : Ξεχασα τα NEON!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...