megalopoli Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον στο θεμα τωρα, ειμαι σε ενα σημειο αφου εχω σκοτωσει την μεδουσα εχω προχωρησει και εχω φτασει σε ενα μερος οπου υπαρχουν 2 μοχλοι του οποιους γυρνας.γυρνωντας τους ο ενας ανεβαζει κατι σαν μαι πλακα η οποια πεφτει αμεσως μολις αφησεις τον μοχλος.ολο αυτο το σκηνικο γινεται μεσα σε ενα δωματιο.εξω απο αθτο το δωματιο υπαρχει ενας αλλος μοχλος ο οποιος ανεβαζει κατι σσαν γεφυρα η οποια και αυτη πεφτει. οποτε δεν εχω που να παω η να βρω εναν τροπο να ακινητοποιησω την πλακα για να ανεβω. οποιος καταλαβε ας βοηθησει please!!!!!!
blackyellow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δεν καταλαβα που εισαι φιλε αλλα μια σου λυση ειναι να γραψεις στο youtube το ονομα της πιστας που εισαι και θα δεις τις κινησεις που πρεπει να κανεις
kabamaru21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 οντως βαλε κανα youtube η βρες κανα wlkthrough. παντως για να κολλάς στους γρίφους του gow δεν την παλευεις μια απο adventure:p
megalopoli Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Τελικα βρηκα την λυση μονος μου........ Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον
miaou/18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 γεια σας παιδια εχω κολλησει στη μεδουσα θα μπορουσε καποιος να μου πει πως να την περασω??? ευχαρθστω εκ των προτερων!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.