The_Mentor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφεί αλλά στο website της Apple στο section για τα video podcasts έχει τα Apple Quick Tips τα οποία είναι μικρά video που δείχνουν βασικές εργασίες στο mac os τα οποία μπορείτε βέβαια να τα κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας για τοπικό viewing ή και στο ipod σας. http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=257243321 Προσωπικά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω πως τους περισσότερους νέους στο χώρο θα τους βοηθήσει να καταλάβουν το λειτουργικό.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Έχει πολύ ενδιαφέρων πράγματα. Τα ανακάλυψα τυχαία και εγώ και έχω γεμίσει το iphone. Είναι και μικρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τα ίδια βίντεο, για όποιον θέλει να τα δει μέσα από τον browser, υπάρχουν και εδώ: http://www.apple.com/business/theater/ Πολύ καλά και χρήσιμα. Έχω δει ήδη τα μισά και κατά καιρούς τα χαζεύω.
x_vagos_x Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Έγινα κι εγώ subscriber. Ενώ νομίζεις ότι ξέρεις πώς γίνεται αυτό που αναφέρεται στον τίτλο, κάποιες στιγμές σου πετάει ένα tip που δεν το ξέρεις και τελικά αποβαίνει πολύ χρήσιμο. Ωραία podcasts...
NiCk_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δεν ήξερα που αλλού να το ποστάρω, αλλά το ήξερε κανείς αυτό ?? Προφανώς μπορείς να βάζεις application shortcuts στα παράθυρα του finder Απλά με drag n' drop ... Τώρα με το dock δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι, αλλά υποθέτω ότι για κάποιον που δεν θέλει να έχει πολλά πράγματα στο dock, θα τον βολέψει ...
darklordvader77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Καλο σε αυτη τη μπάρα ειναι να βαλεις το Quick Connection που ειναι στα Preferences του Finder(ενας πλανητης με ερωτηματικο) για γρηγορες συνδεσεις απ ευθειας στο παραθυρο μεσα ειτε με ftp,afp,ssh,κτλ
cassidy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Καλο σε αυτη τη μπάρα ειναι να βαλεις το Quick Connection που ειναι στα Preferences του Finder(ενας πλανητης με ερωτηματικο) για γρηγορες συνδεσεις απ ευθειας στο παραθυρο μεσα ειτε με ftp,afp,ssh,κτλ Δε βλέπω πουθενά επιλογή για ssh... μήπως εννοείς samba; (SMB) Γίνεται και με cmd+K πάντως.
darklordvader77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 επιλογη δεν εχει, απλα γραφεις ssh:\\ αν θυμαμαι καλα. Συνδεομουν με το (καποτε) jailbreaked iTouch
georgeascona Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Και για την πλήρη λίστα όλων των συντομεύσεων για το MAC OS X εδώ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πάρα πολύ Cue! Ότι αντίστοιχο έχεις, φέρτο! Ειδικά ψάχνω για έναν τρόπο να μετακινώ εύκολα το δρομέα κειμένου, ώστε να κάνω διορθώσεις. Στα windows ας πούμε, αυτό γινόταν με Ctrl+βελάκια (λέξη λέξη) ή με Shift+βελάκια (ολόκληρη γραμμή), αν τα θυμάμαι καλά.
Cue Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ε κοίτα πάνω κάτω τα ίδια είναι και στο mac. Απλά σε μερικά παίζεις και με το cmd. π.χ. shift + up/down arrow = up/current line select cmd + shift + up/down arrow = text select alt + left/right arrow = move word shift + alt + left/right arrow = select word etc.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μπα... πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι το Alt+βελάκια; Έλα παναγιά μου... Μάλλον απλά δεν έχω ξεσυνηθίσει ακόμα τα παλιά, όπως έχω ξεσυνηθίσει ας πούμε πια το Ctrl+C και το Alt+Shift.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.