Προς το περιεχόμενο

Aνοιγμα ιδιου θεματος σε 2 forum συγχρονως ?

lef50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Έτσι είναι. Αν ένα φόρουμ σέβεται τον εαυτό του, θα πληρωθεί για τη διαφήμιση, αλλιώς στο πυρ το εξώτερο και το τόπικ και ο user.Aν ο φίλος την έβγαλε καθαρή δεν είναι σπάμμερ όμως. Τα fora και οι διαχειριστές που τον άφησαν είναι άσχετοι.

ναι οκ διαφήμιζε event άρα δεν μπορεί να πει κάποιος κάτι...αν ήταν διαφήμιση προϊόντων όμως θα ήταν spam

Άποψή μου είναι ότι θα χρησιμοποιώ όσα μέσα μου δίνονται και εσύ (προσοχή ξανά,δεν εννοώ εσένα προσωπικά...) θα αποφασίσεις αν είναι spam,πάντα σε σχέση με τον ορισμό που δίνεις εσύ στο spam,καθώς και τα αντίστοιχα τουλά που σκάνε για commercial spam.

fair enough :-)

Δημοσ.
Τι λες τώρα.Το σκέφτηκες;Επειδή εσύ (προσοχή εδώ,δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα) δεν έχεις άλλη ζωή και περιδιαβαίνεις τον ιστό ζώντας εικονικά,εγώ δεν θα κοιτάξω να διαφημιστώ (μιας και δεν μου περισσεύουνε για banners παντού...),μην ενοχλήσω την δικτυακή σου nirvana;

Δηλαδή οι διαφημίσεις είναι εμπορική συμφωνία και η ανάρτηση ενός event είναι spam;

Συνέλθετε,plz...:mad:

Και επειδη εσυ ανοιξες ενα μαγαζι πρεπει να φαμε ολοι στη μαπα τη διαφημιση σου?

Δεν ειναι θεμα συνομοσπονδιας φορουμ ειναι θεμα πολιτισμου και σεβασμου στο κοσμο που συμμετεχει σε τετοιες περιοχες συζητησεων να μην χρησιμοποιειται η περιοχη αυτη για διαφημιση και της καθε κουτσης μαριας.Και αν νομιζεις οτι τα ατομα που περiδιαβαινουν τα φορουμ και ζουνε εικονικα δεν εχουν αλλη ζωη τοτε τι κανεις εδω και γιατι κανεις εικονικη διαφημιση?

ps:Πουλαω αγνο παρθενο ελαιολαδο φετινης σοδειας 90 ευρω το τενεκε.

Περαστε απο τα κεντρικα μας στη καλαματα.

Για online πληροφοριες και παραγγελιες youoliveoil.gr

Δεκα τυχεροι θα κερδιζουν μια ειδικη τρομπα για την ευκολη εξαγωγη του λαδιου απο το τενεκε:P

Δημοσ.

Εντάξει μην το παρατραβάμε τώρα. Όλοι έχουν την ανάγκη να προβάλουν τη δουλειά τους. Να το λες μια φορά και τελείωσε. Ας υποστηρίξουμε και τις μικρές επιχειρήσεις με μικρό προϋπολογισμό για διαφήμιση - event.

Τώρα εάν αρχίζεις έχω προσφορά αυτό ή το άλλο και αναφέρεις την ύπαρξή σου πολλές φορές, τότε να δικαιολογήσω τον οποιοδήποτε "εκνευρισμό".

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, πόσο κοστίζει να βάλεις μια διαφήμιση σε μια ιστοσελίδα όπως το insomnia πχ; (Ελληνική σελίδα με μεγάλη απήχηση).

cosmosfera, Τι οξύτητα έχει το λάδι; :-)

Δημοσ.
Και επειδη εσυ ανοιξες ενα μαγαζι πρεπει να φαμε ολοι στη μαπα τη διαφημιση σου?

Αν μου βρεις εδώ μέσα την παραμικρή spamεριά/διαφήμιση για το τι πουλάω-πού είμαι,θα σε βάλω μια μέρα να δαγκώσεις ό,τι χωράει στο Γκοτζαμάνη.Μπέσα.

Δεν ειναι θεμα συνομοσπονδιας φορουμ ειναι θεμα πολιτισμου και σεβασμου στο κοσμο που συμμετεχει σε τετοιες περιοχες συζητησεων να μην χρησιμοποιειται η περιοχη αυτη για διαφημιση και της καθε κουτσης μαριας.

Με κάποιο τρόπο πρέπει και η Κουτσή Μαρία να ενημερώσει την δικτυακή κοινότητα για την έναρξη επιτηδεύματος σχετιζόμενου με το πραγματευόμενο στο σχετικό forum αντικείμενο,εξαργυρώνοντας έτσι την εικονική της παρουσία σ' αυτό,ένα είδος "ανταποδοτικού τέλους" στις ατέλειωτες "διασκεδαζοώρες" της.

Aρκετά δίκαιο;

Και αν νομιζεις οτι τα ατομα που περiδιαβαινουν τα φορουμ και ζουνε εικονικα δεν εχουν αλλη ζωη τοτε τι κανεις εδω και γιατι κανεις εικονικη διαφημιση?

Μα γι αυτό χρησιμοποιώ την εικονική ζωή.

Επίσης,δεν είδα πουθενά (εδώ μέσα) να διαφημίζω κάτι.Είδες εσύ;Την άποψή μου εκφράζω,συγνώμη που είναι διαφορετική με τη δικιά σου,δεν γίνεται τώρα να την αλλάξω.

ps:Πουλαω αγνο παρθενο ελαιολαδο φετινης σοδειας 90 ευρω το τενεκε.

Περαστε απο τα κεντρικα μας στη καλαματα.

Για online πληροφοριες και παραγγελιες youoliveoil.gr

Δεκα τυχεροι θα κερδιζουν μια ειδικη τρομπα για την ευκολη εξαγωγη του λαδιου απο το τενεκε:P

90€ ο ντενεκές,είναι ακριβό,ιδίως όταν δεν προασπίζεις (iso) την "παρθενικότητά" του.Επίσης,απέφευγε όσο μπορείς το τζόγο (οι δέκα πρώτοι τυχεροί),θα γυρίσει μπούμεραγκ.

my2€cents:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...