Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην Εγγραφή ebay sos

batma11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους σας

Καταρχάς διάβασα το άρθρο σας για τι αγορές ebay και όλα που αναφέρετε.

Ξεκίνησα να κάνω εγγραφή και το πρόβλημα μου είναι το εξής

Πάω να κάνω εγγραφή στο ebay εδώ δηλ.

https://scgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?RegisterEnterInfo&_trksid=m37

αλλά δεν βρίσκω την Ελλάδα στο State / Province

στο Country or region έβαλα see all countries και στο Street address έβαλα την διεύθυνση και από κάτω έβαλα Ελλάδα γιατί δεν τι βρήκα παραπάνω αλλά τίποτα.

ξαναπροσπάθησα να το κάνω επιλέγω all countries αλλά δεν εμφανίζεται Greece δείχνει Φλόριντα Γεωργία Χαβάη κ.α αλλά όχι Greece.Αφού δοκιμάζω να μην επιλέξω χώρα πατάω δέχομαι με πάει σε άλλη σελίδα που γράφει State / Province / Region τα συμπληρώνω μετά Country or region και επιλέγω all countries αλλά πάλι δεν εμφανίζετε Greece προσπάθησα πολλές φορές και όλο μου βγάζει σε 2 σελίδες δεν ξέρω τη φταίει .Aπό τη κατάλαβα το κουμπί Country or region δεν λειτουργεί ότι και να διαλέξω δείχνει χώρες τις Αμερικής μονο.Τι να κάνω σας παρακαλώ απαντήστε μου, ευχαριστώ για κάθε απάντηση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η Ελλάδα δεν θα βρεθεί στο State/Province γιατί δεν είναι Πολιτεία ή περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών. Τουλάχιστον όχι επίσημα.

Πας πρώτα στο Country και επιλέγεις See all countries...

picture5tt2.th.png

Σου βγάζει μία λίστα με χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Την επιλέγεις:

picture6ab5.th.png

Σε επιστρέφει στην αρχική σελίδα εγγραφής, όπου πλέον υπάρχει η Ελλάδα ως χώρα και στο State/Province βάζεις την περιοχή όπου διαμένεις (πχ Καλλιθέα, Ηλιούπολη, κλπ)

picture7am0.th.png

Δημοσ.
Η Ελλάδα δεν θα βρεθεί στο State/Province γιατί δεν είναι Πολιτεία ή περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών. Τουλάχιστον όχι επίσημα.

:-):-):-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...