Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Επιτρεπεται να παιξεις μεχρι 20πανω και όλα τα τζοκερ. Νομιζω ενα τετοιο δελτιο κοστιζει 100.000 ευρω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αρα οποιος εχει 300000€ παιζει ολα τα πανω και ολα τα τζοκερ και εχει 12 μυρια στο τσεπακι? Μπαααααα
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 τσκ τσκ Στηλες: 1-20 και ολα τα τζοκερ 1-19 κ 21 και ολα τα τζοκερ 1-19 κ 22 και ολα τα τζοκερ κλπ...
soturin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 To oυράνιο ήταν φίγκιουρ οφ σπίτς. Πράγμα μη τεχνητό συγκεκριμένης ποσότητας και αξίας (βλέπε χρυσός, μπορεί να κάνω λάθος για ουράνιο). Αν πάρω 10 μύρρια αγγλικές λίρες την παρασκευή, έχω 14 μύρρια ευρώ. Την δευτέρα έχω 1,04 μύρρια ευρώ, και δεν ξόδεψα λίρα. χουεβερ αντερσούντ, αντερστούντ
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βγουμε για καφε να σου εξηγησω μερικα πραγματακια... Για το τζόκερ? Πως ο πολύς κόσμος είναι ένα πρόβλημα... Μπορεί και να έχει. Πάντως δεν είναι και τόσο παράλογη η σκέψη. αναλόγως...αν ο πολύς κοσμός έχει κερδίσει ποτέ του ή όχι...αν όχι τότε κατάλαβες γιατί το λένε Το λένε γιατί τόσα λεφτά εύκολα οδηγούν στην διαφθορά. Και ζούμε και στην Ελλάδα... Στην προπροηγούμενη κλήρωση που έτυχε να παρακολουθήσω οι αριθμοί βγήκαν κατα αύξοντα αριθμό.Τύχη? Αυτό δεν λέει κάτι. Τύχη. Τι στημενο ρε παιδια?Υπαρχει περιπτωση να μην εχει παιχτει καποιος, οποιοσδηποτε συνδυασμος μετα απο τοσα εκατομμυρια συμμετοχες? (1/45)*(1/44)*(1/43)*(1/42)*(1/41)*(1/20) = 1 / 2 932 221 600 Σύνολο Στηλών : 48.466.805 (που παίχτηκαν στην προηγούμενη κλήρωση) =14540041,5 ευρώ Οπότε όποτε παίζονται τόσες στήλες το πιθανότερο είναι να μην βρεθεί νικητής. (αν και ο αριθμός των στηλών δεν αντιστοιχεί στον αριθμό των συνδυασμών που παίχτηκαν αλλά λογικά θα είναι πολύ κάνω από 48.466.805) Γιατί να είναι στημενο ρε παιδιά. Ο οπαπ δεν δινει λεφτά ίσα ισα βγάζει. Γιατί το χρήμα είναι γλυκό και πολύ άνετα τα μεγάλα στελέχη του οπάπ θα ήθελαν να μοιραστούν 12 000 000. Ρε παιδιά τόσα χρόνια δεν έχω δει κανέναν που να έχει κερδίσει το λόττο ή το τζόκερ ή το λαχείο. Πρέπει να είναι χιλιάδες τώρα...... Κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό. Πρέπει να υπάρχει κάποιος σεβαστός αριθμός ατόμων ανάμεσα μας (εκατοντάδες ίσως) που έχουν κερδίσει τεράστια ποσά σε τζόκερ, λαχεία, λόττο, κτλ. Με πέισατε πάντως όλοι εσείς που λέτε ότι δεν είναι στημένο και θα παίξω. Και μάλλον θα τα κερδίσω.
Freakster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Το κόστος αν τα συμπληρώσεις όλα πόσο πάει;
Sadman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Το κόστος αν τα συμπληρώσεις όλα πόσο πάει; με εναν προχειρο υπολογισμο φευγει νομιζω πανω απο 500.000
SL9S9 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ολες οι στηλες τζοκερ ειναι 24.435.180. 10εκ ελληνες, όσοι παίζουν, δεν τις καλύπτουν σιγουρα αφου ολοι δεν παιζουν και διαφορετικες στήλες, οποτε εχει πολλα τζαποτ. Στο http://www.opap.gr/jokerGame.fds?langid=1 ειδα εχει 75 τζακποτ στις 104 κληρώσεις του χρόνου. Συνηθως εχει τζακποτ αλλα επειδη δεν ειναι Χριστουγεννα δεν το προσεχουμε. Απο την αλλη θα επρεπε ομως να υπήρχαν Χριστουγεννα η Πρωτοχρονια ΧΩΡΙΣ τζακποτ. Βρήκα: 2008 -> 3 Τζακποτ και βλεπουμε... 2007 -> 2 Τζακποτ 2006 -> 8 Τζακποτ 2005 -> 3 Τζακποτ 2004 -> 5 Τζακποτ 2003 -> 5 Τζακποτ Παντως μπορεί τα μπαλακια να ειναι μαγνητισμενα (με τηλεκοντρολ On/off) και να βγαίνουν αυτα που δεν δινουν νικητρια στηλη ή αυτα που δινουν τη στηλη που εχει συγκεκριμενο ατομο, αφου για εναν υπολογιστη (απλο pc) δεν είναι τίποτα να ελέγχει μερικα εκατομμύρια στήλες. Κανανε ποτε κανεναν ελεγχο; Θα επρεπε η κληρωση να είναι σε αμφιθεατρο, να πηγαίνει οποιος θελει και μετα τα μπαλακια να τα δίνουν στο κοινό (για να βεβαιωθεί) (Παρολα αυτα επαιξα ) . Αλλα με τοσο τζίρο που κανουν ποιος ο λόγος; Θα πειτε κερδιζουν πχ 10 εκ και δινουν πχ 2 (ποιο ειναι το ποσοστο . Και τι εγινε; Ε δεν θα βρεθει ομως κανενας εκει που να θελει και τα 2 εκ; Ειναι πολλα τα λεφτα παίδες. Επισης δεν ειναι και παρα πολλοί αυτοι που γινονται εκατομμυριούχοι, που λετε θα επρεπε να ειναι χιλιαδες. Καθε χρονο εχουμε περιπου 25 απο τζοκερ και 25 απο λοττο και απο κινο αγνωστο. Δεν βλεπω στο site του οπαπ κανενα στοιχείο ποσοι κερδιζουν ή σε ποια πρακτορεία κερδισανε.
azio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 δεν επαιξα τζοκερ αλλα προβλεπω να κληρωθουν τα: 5,12,16,23,32 k 8..ελπιζω να πεσω εξω..
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εγω επαιξα αλλά δεν λέω τα νουμερα για να μη μου ζητατε δανεικα. Θα ηθελα να δω αντιδράσεις αν βγουν τα παραπάνω νουμερα
gf030 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Παντως μπορεί τα μπαλακια να ειναι μαγνητισμενα (με τηλεκοντρολ On/off) και να βγαίνουν αυτα που δεν δινουν νικητρια στηλη ή αυτα που δινουν τη στηλη που εχει συγκεκριμενο ατομο, αφου για εναν υπολογιστη (απλο pc) δεν είναι τίποτα να ελέγχει μερικα εκατομμύρια στήλες. Κανανε ποτε κανεναν ελεγχο; Θα επρεπε η κληρωση να είναι σε αμφιθεατρο, να πηγαίνει οποιος θελει και μετα τα μπαλακια να τα δίνουν στο κοινό (για να βεβαιωθεί) (Παρολα αυτα επαιξα ) . Αλλα με τοσο τζίρο που κανουν ποιος ο λόγος; Θα πειτε κερδιζουν πχ 10 εκ και δινουν πχ 2 (ποιο ειναι το ποσοστο . Και τι εγινε; Ε δεν θα βρεθει ομως κανενας εκει που να θελει και τα 2 εκ; Ειναι πολλα τα λεφτα παίδες. Επισης δεν ειναι και παρα πολλοί αυτοι που γινονται εκατομμυριούχοι, που λετε θα επρεπε να ειναι χιλιαδες. Καθε χρονο εχουμε περιπου 25 απο τζοκερ και 25 απο λοττο και απο κινο αγνωστο. Δεν βλεπω στο site του οπαπ κανενα στοιχείο ποσοι κερδιζουν ή σε ποια πρακτορεία κερδισανε. Το περιστατικο εγινε 1996 η 97 αν θυμαμαι καλα. Δεν θυμαμαι χωρα, ειναι ολοι ετοιμοι να γινει κληρωση παιχνιδιου τυπου τζοκερ...εισβαλουν στην αιθουσα οπλισμενοι μασκοφοροι, ακινητοποιουν ολους, και τους λενε να μην ανησυχουν, θα κανουν οι ιδιοι την κληρωση και θα φυγουν...γυριζουν την κληρωτιδα, πρωτου αυτη σταματησει φωναζει ο ενας "το νουμερο 7"...και βγαινει το 7! κατα τον ιδιο τροπο λενε ολα τα νουμερα πριν σταματησει η κληρωτιδα...και φευγουν. Το εδειξαν ολες σχεδον οι τηλεορασεις του κοσμου, εκτος απο Ελλαδα, βεβαιως.
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 στην Ιταλία λένε πως έγινε αυτό. Λένε πως κάνανε πολλές φορές την κλήρωση (οι ένοπλοι εισβολείς) και βγαίναν πάντα τα ίδια νούμερα. Ψιλοαρβυλιά μου φαίνεται, αν και είμαι σίγουρος πως το παιχνίδι είναι στημένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.