Προς το περιεχόμενο

12.000.000 στοΤζοκερ!

Θου-Βου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να είναι στημενο ρε παιδιά. Ο οπαπ δεν δινει λεφτά ίσα ισα βγάζει.

Αν μεχρι την κυριακή παιχτουν 5εκ ευρω σε δελτία ο οπαπ την επομενη κληρωση θα δωσει 2-3.

Τα εσοδα του σαν επιχειρηση είναι 300-400εκ. ευρω το χρόνο.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν μεχρι την κυριακή παιχτουν 5εκ ευρω σε δελτία ο οπαπ την επομενη κληρωση θα δωσει 2-3

5?

Διαγωνισμός 1/1/2009

Σύνολο Στηλών: 48.466.805 (x0,3=14.540.041 ευρω)

Δημοσ.

Λολ!!!!! Αρα μιλάμε οτι ο οπαπ κερδισε 27Μ απο το τζοκερ σιγα τα ωά αν κερδισει καποιος 10-12Μ και θα βγαλει αλλα τοσα μεχρι αυριο.

Δημοσ.

βαλε + τα αλλα που υπαρχουν(στοιχημα κλπ),ποσο πανε τα κερδη του Οπαπ?Τα 12μ δεν ειναι και τπτ σημαντικο για να δωσουν(αν δωσουν);)

Δημοσ.
Εγώ θα έπερνα μια 3.16i μια 3.18 μια 3.20 μια 3.30 μια 5.35 μια ΜΖ4 μια Μ3 μια Μ5 και ενα Χ5!!! Για τις βόλτες μου στην γειτονιά!

Όσα μου μήνου θα τα κρατήσω για βενζίνες!

Εντίτ!!!

Ξέχασα και ένα Lada Niva 1.7i για να πηγαίνω για ελιές!!!

και γιατι δεν παιρνεις μια ferrari να τελειωνεις μια και εξω.

αντε και ενα porsche cayenne για τις ελιες:lol:

-----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 08 : 26 : 10-----

όσα μύρρια πάρω, αγοράζω χρυσό, ουράνιο, κάτι τέλος πάντων που δε θα πέσει σε αξία και με ένα μέρος θα την κάνω από τη χώρα να ζήσω αλλού. Τελευταία το χω άχτι

καλα τα αλλα τα καταλαβαινω αλλα με το ουρανιο τι θελεις να φτιαξεις.ατομικη βομβα.:lol:

Δημοσ.

ε δεν επιασες το νοημα.

τον χρυσο για να ζησει αλλου,και το ουρανιο για να ξεπαστρεψει την ελλαδα,για να μην γυρησει πισω :P

Δημοσ.
ε δεν επιασες το νοημα.

τον χρυσο για να ζησει αλλου,και το ουρανιο για να ξεπαστρεψει την ελλαδα,για να μην γυρησει πισω :P

οτι θελει να φυγει το καταλαβα,αλλα να ριξει βομβα δεν βλεπω να το αναφερει πουθενα.:rolleyes:

παντως οπως και να εχει το πραγμα,καλο ειναι να τα εχουμε καλα μαζι του οποτε σε περιπτωση που αποφασισει

να την ριξει να μας ειδοποιησει να προλαβουμε να την κανουμε.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τόσα χρόνια δεν έχω δει κανέναν που να έχει κερδίσει το λόττο ή το τζόκερ ή το λαχείο. Πρέπει να είναι χιλιάδες τώρα......

Δημοσ.

ο λογος που καθε χριστουγεννα εχει τζακ ποτ ειναι επειδη ο οπαπ στις τελευταιες κληρωσεις του χρονου δινει ολα τα ποσα που μαζευτηκαν ΟΛΗ τη χρονια απο ατομα που δεν διεκδικησαν τα κερδη τους.ποσοι εκει εξω χανουν τα δελτια τους,ξεχνανε να τα κοιταξουν η απλα δεν κανουν τον κοπο να πανε να παρουν 30 και 60 λεπτα? ετσι βγαινουν τετοια ποσα στις γιορτες.

επισης αν δεν κανω λαθος για να καλυφθουν ολοι οι πιθανοι συνδιασμοι 5+1 πρεπει να πεχτουν 7,500,000 στηλες.

Δημοσ.
επισης αν δεν κανω λαθος για να καλυφθουν ολοι οι πιθανοι συνδιασμοι 5+1 πρεπει να πεχτουν 7,500,000 στηλες.

*Διαφορετικές στήλες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...