Προς το περιεχόμενο

12.000.000 στοΤζοκερ!

Θου-Βου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Έχω ακούσει από πολύ κόσμο ότι είναι στημένο.

Ποια η γνώμη σας?

αναλόγως...αν ο πολύς κοσμός έχει κερδίσει ποτέ του ή όχι...

αν όχι τότε κατάλαβες γιατί το λένε :P

Δημοσ.
παντωs αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πωs καθε χρονο τετοιο καιρο {χριστουγεννα-πρωτοχρονια} εχει Τζακποτ σε τζοκερ και λαχειο..μηπωs εχει ωs στοχο τουs τζογαδορουs και τον 13το μισθο :rolleyes:..

Αυτό ακριβώς!Συμφωνώ απολύτως μαζί σου φίλε.Το θυμάμαι και γω πως κάθε μα κάθε χρόνο τέτοιο καιρό έχει τζακ ποτ σ αυτά τα παιχνίδια.Να ναι τυχαίο;Δε νομίζω.Άσε που ο τυχερός που θα βρεθεί θα είναι μία γιαγιούλα στο πιο μακρινό χωριό της Ελλάδας η οποία θα θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της.Και ξέρετε γιατί θέλει αυτή η γιαγιούλα να κρατήσει την ανωνυμία της;;;Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει...Οι τύποι βγάζουν τον συνδυασμό που δεν έχει παιχτεί και τσεπώνουν τα λεφτά του κοσμάκη που πάει και παίζει σα τρελός.Για μένα πρόκειται για απάτη.

Δημοσ.

Νοέμβρη δεν παίζει ο κόσμος γιατί σου λέει θα περιμένω το τζακποτ των χριστουγέννων + τα χριστούγεννα διατίθενται τα μικροποσά 1-2 ευρώ που δεν έχουν αναζητηθεί από τους κερδισμένους όλο το χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος για απάτη, μια χαρά τα πάνε από κέρδη.

Δημοσ.

Εγω ειδα 10εκ στην προηγουμενη κληρωση

και επαιξα 2 απλα δελτια των 0.6ε ...και κερδιζουν και τα 2! :confused:

Θα ριξω οοοολα τα κερδη μου στο ποτ!

Δηλαδη θα παιξω 5 δελτια αυτη τη φορα! :lol:

Δημοσ.

όσα μύρρια πάρω, αγοράζω χρυσό, ουράνιο, κάτι τέλος πάντων που δε θα πέσει σε αξία και με ένα μέρος θα την κάνω από τη χώρα να ζήσω αλλού. Τελευταία το χω άχτι

Δημοσ.
Θα αγόραζα πολλές σοκολάτες. Συγκεκριμένα κάτι τεράστιες 10κιλες μπάρες τομπλερόν που είχα σποτάρει στην Ελβετία. :)

ζεις απλα σε λαθος χωρα τοτε:lol::lol:

Δημοσ.
Τι συγγενεια ειπαμε εχειs με τον σωκρατη κοκκαλη?? {νορμαλ τιμη 800.000 € για σπιτι :shock:}

μην εκπλησσεσαι, ετσι ειναι στο ρεθυμνο ρε φιλε. ο καθε ρεθυμνιωτης εχει απο 4-5 σπιτια (χωρια τα κτηματα,χωραφια κλπ) και τα νοικιαζει. και κυκλοφορουν με τη μαυρη bmw (η το μαυρο αγροτικο) με 2-3 αυτοκολλητα της κρητης και 5 αστερακια (λες και ειναι ξενοδοχειο) με μαυρο πουκαμισο παντα, 10 κιλα χρυσαφικο στο λαιμο και φυσικα παντα με μουσι παπα. α,και φυσικα το τελευταιο Νοτσια κινητο! και μονιμως κλαιγονται οτι δε βγαινουν...

σορρυ, αλλα ειναι η αληθεια. απο την αλλη, αμα ταχεις κανεις ο,τι θες..σωστα?:P

Δημοσ.
Μέχρι πότε μπορούμε να παίξουμε; Μέχρι και απόψε ή και αύριο;

Εγώ παίζω όλα τα Joker και 5 αριθμούς. 12 € έχει.

6e exei.

ολα τα τζοκερ κ 6 απο πανω ~38ε

μεχρι κυριακη 8.30μ.μ.

απο 10μυρια στα 12?-την πρωηγουμενη κληρωση απο 6 στα 10-μικρη αυξηση για τα δελτια που παιχτηκαν...

http://www.opap.gr

-------------------------------------

οι κληρωσεις ειναι live στην ετ1.

οκ στο κινο δεν βλεπεις κληρωσεις.οποτε εφοσον ξερουν τα νουμερα που παιχτηκαν,βγαζουν αυτα που εχουν την λιγοτερη χασουρα...

Δημοσ.
μην εκπλησσεσαι, ετσι ειναι στο ρεθυμνο ρε φιλε. ο καθε ρεθυμνιωτης εχει απο 4-5 σπιτια (χωρια τα κτηματα,χωραφια κλπ) και τα νοικιαζει. και κυκλοφορουν με τη μαυρη bmw (η το μαυρο αγροτικο) με 2-3 αυτοκολλητα της κρητης και 5 αστερακια (λες και ειναι ξενοδοχειο) με μαυρο πουκαμισο παντα, 10 κιλα χρυσαφικο στο λαιμο και φυσικα παντα με μουσι παπα. α,και φυσικα το τελευταιο Νοτσια κινητο! και μονιμως κλαιγονται οτι δε βγαινουν...

σορρυ, αλλα ειναι η αληθεια. απο την αλλη, αμα ταχεις κανεις ο,τι θες..σωστα?:P

καλά το "κάθε" ρεθυμνιώτης δεν μπορεί να είναι αλήθεια, μαθηματικά

Δημοσ.
Έχω ακούσει από πολύ κόσμο ότι είναι στημένο.

Ποια η γνώμη σας?

Στην προπροηγούμενη κλήρωση που έτυχε να παρακολουθήσω οι αριθμοί βγήκαν κατα αύξοντα αριθμό.Τύχη? :o

Δημοσ.

Δεν είναι στημένο. Τουλάχιστον έχω ακούσει για φίλους φίλων που το κέρδισαν. Εκτός αν το είπαν για να κρύψουν τίποτα black-market καταστάσεις !!

• Moderators
Δημοσ.

Τι στημενο ρε παιδια?

Υπαρχει περιπτωση να μην εχει παιχτει καποιος, οποιοσδηποτε συνδυασμος μετα απο τοσα εκατομμυρια συμμετοχες?

Δηλαδη βγαινουν νουμερακια, αν τα εχεις ''μαντεψει'' κερδισες, τελος. Δεν υπαρχει στημενο-ξεστημενο...

Εγω φανταζομαι ποσα χρηματα θα εχουν παιχτει για να μας δινουν 12μυρια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...